Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לפורום הנכבד,

ברצוני לשאול לגבי התיישנות בערכאות השונות, אלה פרטי המקרה:

לפני שלוש שנים הכנסתי את הרכב לאחד המוסכים המומלצים בפורום לשיפוץ מסרק הגה בעקבות נזילה. הרכב נכנס לפחות שלוש פעמים למוסך כאשר בכל פעם ניתן היה לראות את הנזילה אפילו בסוף הטיפול.

המוסך כאמור מומלץ מאוד בפורום, אפילו אני המלצתי עליו לפני כן, ובצעתי אצלו כמה טיפולים לפני המקרה.

לאחרונה בעקבות הודעות שונות בפורום ביקשתי להסיר את ההמלצה הנושאת את שמי על אותו מוסך.

בעקבות זאת פני אלי מנהל המוסך מיוזמתו לשאול במה מדובר, גם ישירות וגם דרך הנהלת הפורום. פניתי אליו ישירות והוא מתכחש לחלוטין שהרכב נכנס אליו לטיפול במסרק ההגה. באורח פלא יתר הטיפולים מופיעים במחשב. לי יש עדויות לטיפול ש"נעשה" (או לא נעשה, בכל מקרה התשלום בוצע).

האם חלה התיישנות באיגוד המוסכים?

האם חלה התיישנות בבית משפט לתביעות קטנות?

לי ידוע על עוד כמה משתמשי פורום שנעקצו על ידי אותו מוסך. מה הפרוצדורה לתביעה קבוצתית?

ומי מבין המומחים בפורום מרים את הכפפה?

לתשובתכם אודה!

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

אתה תובע את המוסך על טיפול לא מוצלח מלפני 3 שנים כי עכשיו שמעת שגם אחרים לא מרוצים ממנו?

מה עניין שמיטה לתשמישי מיטה?

פורסם
אתה תובע את המוסך על טיפול לא מוצלח מלפני 3 שנים כי עכשיו שמעת שגם אחרים לא מרוצים ממנו?

מה עניין שמיטה לתשמישי מיטה?

איך זה מתקשר למה ששאלתי? תקרא שוב!!!

אתה מוזמן לענות ותשתדל שזה יהיה קשור לנושא.

נשים לא מגישות תלונות על פגיעה מינית מלפני X שנים כי עכשיו שמעו על נשים אחרות שנפגעו מאותו אדם?

מאיפה הביטחון שנשים לא מגישות על פגיעה מינית אחרי שנים? אתה אומר שנניח נערה נאנסת וחייה נהרסו ולוקח לה שנים להרים את הראש, אז היא לא יכול להגיש תלונה? איפה אתה חיי?

תהיה רלוונתי לנושא שלשמו פתחתי את השירשור, יש מה לתרום? תרשום רוצה לקשקש בשביל זה יש אופ-טופיק וגם זה לא בטוח.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

כנראה שזו תהיה תביעה אישית, למרות שאיני הראשון ובטח לא האחרון.

אנשים מהסוג הזה להערכתי לעולם לא יפספסו הזדמנות לעקוץ אם יש להם הזדמנות.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם
נשים לא מגישות תלונות על פגיעה מינית מלפני X שנים כי עכשיו שמעו על נשים אחרות שנפגעו מאותו אדם?

אם היית ער להשוואה שאתה עושה לא היית עושה אותה, לא מבחינת רלוונטיות ולא במחינה מוסרית.

ולמקרה שעדיין המקרים נראים לך מקבילים:

על תקיפה מינית מגישים תלונה במשטרה, הגולש שואל על תביעה אזרחית

בתחום התקיפה המינית יש חשיבות לתבנית חוזרת של מעשים, בתחום האזרחי לא

בתחום הפלילי של תקיפה מינית מנסים לעצור אדם אלים מלפגוע באחרים בעתיד

בתביעה אזרחית מנסים להשיג פיצוי על פגיעה כלכלית

אם עדיין נראה לך שהמקרים ברי השוואה, שלא תמוה בעיניך שאדם לא יתבע אזרחית על עוול שעשו לו, ויזכר לעשות זאת אחרי 3 שנים רק כי גם אחרים סיפרו לו על מקרים דומים, עולם האסוציציות שלך עוד יותר מוזר משל השואל המקורי.

פורסם (נערך)

למה שיראה תמוה? אולי היום הוא הבין דברים שלא הבין אז? החוק מאפשר לו אז מה כל כך תמוה?

ולהשוואה אני ער והשתמשתי בה מכיוון שאני יודע שאת אישה וגם נשים, לעיתים, מעכבות הגשת תלונה (או לא מגישות כלל). בשני המקרים הנפגעים לכאורה רוצים שהפוגעים לכאורה ישלמו על מעשיהם ובשני המקרים, לעיתים, הם דוחים את ה"תביעה" שלהם. אם אישה תגיש היום תלונה על פגיעה מינית מלפני 3 שנים, תשאלי אותה "

את תובעת את הבחור על פגיעה מינית מלפני 3 שנים כי עכשיו שמעת שגם נשים אחרות נפגעו ממנו? מה זה משנה מתי "תובעים"? כל אחד עושה את מה שבא לו בזמן שמתאים לו ושיהיו שניהם בריאים.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם (נערך)

ואיך זה קשור לנושא אחריות על טיפול ברכב? השאלה שלך מקוממת אותי (ואני לא אשה).

לעצם השאלה של yhanina:

איגוד המוסכים אינו בית משפט אלא משמש בורר (רק בהסכמת שני הצדדים).

תקופת האחריות על הטיפול האמור פגה מזמן.

מה הנזק שאתה מבקש לתבוע היום, ומדוע המתנת 3 שנים?

איך תוכל להוכיח לבית המשפט כי התיקון לא הצליח?

איך תוכל להוכיח כי היה "עוקץ"?

אם אתה רוצה להגיש תביעה פלילית, הכתובת היא משטרת ישראל.

אם אתה רוצה לתבוע נזיקין, הכתובת היא בית משפט.

אתה יכול להסיר את ההמלצה שלך מן הפורום וגם לפרסם חוות דעת שלילית, כל עוד אתה מתבסס על עובדות שיעמדו במבחן משפטי.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם (נערך)

זה לא קשור לאחריות על טיפול ברכב. זה קשור למה ש-Be roo כתבה בנוגע לתביעה מאוחרת והשפעה של לקוחות אחרים על הגשת תביעה. אני יודע שהשאלה יכולה להיות מקוממת אבל היא רק באה להראות שיצר האדם הוא בסה"כ לדחות החלטות מסיבות שונות וזה לא דבר חדש.

אגב, אם למשל הותקן חלק לא מתאים, אני לא בטוח שהאחריות פגה.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • תוכן חדש...