Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

לאחרונה חבר שלי רכב טויוטה קורולה 2009

כל פעם שהוא בא לבדוק את השמן בבדיקה הראשונה אחרי שהמנוע קר כבר, אפשר לראות ויזואלית בבירור את סימון השמן במדיד.

כשהוא מנקה אותו ומבצע בדיקה נוספת כבר זה לא ממש כמו מקודם. השמן נמרח לאורך המדיד ולא נותן ממש אינדיקציה מדוייקת.

לאבא שלי יש גם טויוטה קורולה 2011

ביצעתי בדיקה גם בשלו, בבדיקה הראשונה הכל היה טוב, בבדיקה השנייה כבר גם השמן נמרח על המדיד אותו דבר כמו שקרה לחבר.

האם זאת בעיה ידועה?

זה לא אמור להימרח ככה, פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה, בסובארו לשעבר ובמזאדה העכשווית זה לא קרה לי מעולם.

וגם חבר שלי לא נתקל בזה ברכבי עבר שהיו לו.

אשמח לתשובות תודה.

פורסם
בעיה מוכרת במנועים הללו קח תמיד את הסף התחתוו

לא הבנתי איזה סף תחתון

המריחה נמצאת לאורך כל המדיד, מתחילתו ועד בערך יותר מהאמצע

אי לי פה סף תחתון ועליון.

פורסם
אצלי קיימת מריחה כזו כאשר יש עודף שמן,

תנסה לנקות את המדיד מהקצה לקצה, זה עוזר לפעמים.

זה לא עוזר, שוב בבדיקה הראשונה הכל תקין, רואים בבירור את המדידה כמו שצריך להיות, ואני לא רואה במקרה הזה שיש לי עודף שמן.

בבדיקה שנייה כבר לא ניתן לדעת כלום.

פורסם

מוזר שאתה אומר שזה לא קרה לך בסובארו, כי מה שאתה מתאר קורה בדיוק באימפרזה 94 של זוגתי.

אני פשוט בודק בבוקר לאחר שהרכב עמד כל הלילה, מוציא את המדיד ומסתכל עליו כמו שהוא. כל ניגוב והחזרה מחרבשים את המדידה.

Stay Dirty

פורסם
מוזר שאתה אומר שזה לא קרה לך בסובארו, כי מה שאתה מתאר קורה בדיוק באימפרזה 94 של זוגתי.

אני פשוט בודק בבוקר לאחר שהרכב עמד כל הלילה, מוציא את המדיד ומסתכל עליו כמו שהוא. כל ניגוב והחזרה מחרבשים את המדידה.

אולי זה תלוי באיזה דגם מדובר, לא יודע אני משער.

הייתה לי סובארו אימפרזה 2003 דגם די חדש לעומת מה שהיה לך.

פורסם

מה רע במדידת גובה השמן אחרי השליפה הראשונה של המדיד. בבדיקה השניה, כנראה בזמן השליפה הראשונה המדיד משאיר שאריות שמן על הדפנות וזה מה שנמרח לאורך המדיד בשליפה השניה. מה הסיבה שמאחורי השאלה, האם יש ספק לגבי גובה פני השמן בבדיקה הראשונה או סתם סקרנות לסיבת המדיד המרוח בבדיקה השניה.

פורסם
מה רע במדידת גובה השמן אחרי השליפה הראשונה של המדיד. בבדיקה השניה, כנראה בזמן השליפה הראשונה המדיד משאיר שאריות שמן על הדפנות וזה מה שנמרח לאורך המדיד בשליפה השניה. מה הסיבה שמאחורי השאלה, האם יש ספק לגבי גובה פני השמן בבדיקה הראשונה או סתם סקרנות לסיבת המדיד המרוח בבדיקה השניה.

גם סקרנות ממה זה נובע וגם כי עוד בדיקות מסירות ספק אם יש חוסר.

הרכב של אבא שלי באחריות עדיין ומטופל במורשה, אז אולי הם לא מקפידים לי שם על החלפת שמן או שמים לי שמן לא הכי טוב, כי אני לא עומד להם על הראש.

אם כן אני צריך לפקח על זה בבדיקה הבאה.

פורסם

המדידה שנעשית על הבוקר או אחרי כמה שעות שהרכב היה ללא שימוש, אלה המדידות המדויקות ובתנאי שהרכב על משטח אופקי. הבדיקה משמעותה לוודא שגובה מפלס השמן הוא בהתאם להוראת היצרן בהתאם לסימון על המדיד. ברור שלתוצאות בדיקת המפלס אין שום משמעות מבחינת איכות או צמיגות השמן, פרטים כאלה תוכל לקבל מהמוסכניק אצלו בוצעה החלפת השמן.

• תוכן חדש...