Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. יש לי רכב שרשום על שמי . האם אני יכול להעביר רכב נוסף על שמי?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
כן, בהחלט.

רק צריך לבדוק אם יש לזה משמעות מבחינת מס הכנסה ורשויות אחרות.

לשם בדיוק אני מכוון . מישהו מכיר ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

יש את השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?69361-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8-%D7%9C%D7%94%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95-%D7%90%D7%97%D7%93/page2

שממנו עולה שכנראה אין בעיות בתחום מס הכנסה (אני מניח גם שזה תלוי בעיקר בעלות של הרכבים), אבל אולי בתחום תווי חניה עירונית, ולדעתי יכולה להיות השפעה בביטוח לאומי אם אתה זכאי להטבות מסוימות. נדמה לי שפעם היה איזה משהו גם בצבא בקשר לזה, אם רלוונטי.

פורסם

מוסיף עוד שאלה . רכב שנקנה ביום שישי דינו לעמוד עד יום ראשון שהפוליסה תהיה מוכנה ?

פורסם

אבא שלי נמנע מלרשום שני רכבים על עצמו כיוון שקנינו בטווח של כמה חודשים שני רכבים בסה״כ של 200 אלף .

לנו אישית מס הכנסה עושה טרור וכל כמה חודשים עושה לנו ביקורת בעסק.

בכל מקרה לא הייתי רוצה בעתיד שני רכבים על שמי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
מוסיף עוד שאלה . רכב שנקנה ביום שישי דינו לעמוד עד יום ראשון שהפוליסה תהיה מוכנה ?

מומלץ מאוד

פורסם
אבא שלי נמנע מלרשום שני רכבים על עצמו כיוון שקנינו בטווח של כמה חודשים שני רכבים בסה״כ של 200 אלף .

זה נכון לדעתי רק לעסק.

לאדם פרטי אין שום בעיה, שיהיו גם 10 רכבים על שמו.

פורסם

שתי הרכבים לא עולים 20,000 בלחץ.

פורסם

אין בעיה להוציא פוליסה זמנית בינתיים.

בלעדיה - כמובן שאסור לנהוג ולרכב אין ביטוח תקף.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...