Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford S_MaX Titanium להנות מכל העולמות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך אתה מסביר את זה שמאז החלפת הסוללה בשלט, חלפו 3 חודשים ומאז ההתראה לא חזרה?

אני לא יודע להסביר. בדקתי עוד פעם בספר הרכב ושם כתוב שההודעה מתייחסת למצבר הרכב. על פי הספר, "גש למוסך פורד לבדיקה". כמובן שבמוסך שלי לא ידעו למצוא שום בעיה. בפורום הגרמני גם מסופר על מוסכים שיעצו להחליף סוללה בשלט, בד"כ ללא הועיל.

אני משתמש בצמיגים Continental SportContact 3 225/50R17Y. הדרישה ברישיון היא לקוד מהירות W אולם לא היה בארץ את הצמיג הזה, המועדף עלי, בדגם XL הנדרש בקוד מהירות W ולכן קניתי Y. שבועיים אחרי שקניתי אותם ליטפתי אי תנועה משום שלא הייתי רגיל לרוחב הרכב והרסתי דופן של צמיג חדש ב1250 ש"ח. נאלצתי להחליף אותו. למרות הצמיגים הטובים, צריך ממש להתרכז על מנת לא לפרפר אותם בזינוק בשל כח המנוע הרב. בנסיעה מהירה בכביש מפותל, לעומת זאת, הESP פועל לעיתים נדירות ביותר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא יודע להסביר. בדקתי עוד פעם בספר הרכב ושם כתוב שההודעה מתייחסת למצבר הרכב. על פי הספר, "גש למוסך פורד לבדיקה". כמובן שבמוסך שלי לא ידעו למצוא שום בעיה. בפורום הגרמני גם מסופר על מוסכים שיעצו להחליף סוללה בשלט, בד"כ ללא הועיל.

באיזה מוסך אתה מטפל?

אני במרכזי - בניר צבי.

חייב להגיד שזה היה לי באמת מוזר. אבל החלפת סוללת השלט ניטרלה את ההתראה והיא לא חזרה מאז.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בחיי, חשבתי שאני האידיוט היחיד שמאוהב ברכב הזה.

עוד ב2006 כשהציגו אותו (עם מנוע 2.5 טורבו שכמובן לא הגיע לארץ) אני זוכר את עצמי רואה אותו ב5th gear ואומר לעצמי "ביום שאני אצטרך מיניוואן זה יהיה זה!"

ב2011 באמת היינו צריכים מיניוואן, מהר מאוד הוחלט על מקס, בזמנו משיקולי תקציב נבחר טרנד 2.3 ל' שהיה נהדר אבל די חלש.

מאז הצורך במיניוואן פחת אבל סוס מנצח לא מחליפים, רק מרביעים... אז עברנו לטיטניום לפני כמה שבועות, ומאז החיוך לא יורד לי מהפנים.

אני לא זר למקס, ובלי להתנשא יותר מדי אני חושב שאין מי שמכיר את הרכב הזה כ"כ לעומק כמוני (שעות על גבי שעות של גלישה בפורום הבריטי וחפירה בשרטוטים וספרי מוסך של הדגם, אני מתקיל גם את החבר'ה בדלק עם שטויות והצקות), אני מת על התחושת "זאב בעור של כבש" שיש לו.

אני די חדש פה אבל חבר וותיק בפורום שכן (יש פה בעל מקס שכבר מכיר אותי וצריך לבוא לאסוף ממני מנורת פנים למקס שלו...) ומקווה להתחיל לקרוא ולכתוב יותר, שכן עתיד גדול מצפה לחבר החדש במשפחה יחד עם המנוע המוגדש שלו :wink:

פורסם

שושני ברוך הבא לפורום המשוגעים (לדבר כמובן :-D )

ובשבוע הבא אני מדרים לנתיבות, נדבר.

• תוכן חדש...