Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב את דעתכם.

לקחתי מחבר רכב שכבר המון זמן לא טיפלו בו.

לאחר נסיעה ועצירה בעקבות רעש הרכב לא הניע.

שירות דרך אמר שהחגורת טיימינג הלכה.

השאלה האם נזק כזה יכול להגרם כתוצאה משימוש לא תקין שלי? או מחוסר טיפול ממושך?

תודה מראש.

פורסם

זה קרה כתוצאה מהזנחה של הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם החבר הביא לך את הרכב לזמן של יותר משבועיים אז הייתה צריך להכניס את הרכב לטיפול שגרתי כמו שמן ופילטר שמן.

במיוחד אם ידעת שהרכב לא טופל.

אחלה שבוע,

בהצלחה.

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם

נסיעה ראשונה שלך ברכב?

או שהוא אצל חודש ופתאום ביום בהיר הוא לא הניע?

אם הוא היה אצלך יותר משבוע ואתה יודע שהוא חצי מת יש לך לפי דעתי אשמה בזה שאתה לוקח אותו גמור מההתחלה, הייתה יכול להמנע מכל המצב הזה.

פורסם

תודה על החוות דעת

כמה פרטים להבהרה

לקחתי את הרכב ל 3-4 ימים

הוא אמר לי שצריך להעביר את הרכב טיפול אבל כל עוד אני בודק שמן מים הכל בסדר

פורסם

רצועת טיימינג לא הייתה נקרעת גם אם היית נוסע ברכב חודשיים אחרי שהיו צריכים להחליף.

רצועת טיימינג נקרעת רק אחרי המון זמן שלא החליפו. היצרן קובע מרווח בטחון משמעותי

ללא צל של ספק - האשמה 100% עליו

אם הוא מאשים אותך בנזק (גם אם חלקית) - יש 2 אופציות

או שהוא לא מבין מה זה רצועת טיימינג, מתי מחליפים, ומה קורה שלא מחליפים. ואז אפשר בקלות להסביר לו

או שטעית, והוא לא חבר. במקרה הזה נתק איתו כל קשר. אם הוא תובע אותך - אתה יכול להוכיח את חפותך (הוא לא יוכל להמציא קבלה על החלפת טיימינג מהשנים האחרונות)

פורסם

בגלל זה עדיף לא לשאול (ללוות) דבר וחצי דבר, בטח לא כלי תחבורה, ועוד כמה דברים.

3-4 ימים זה 300-450 שח בחברת השכרה לרכב חדיש.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

עצה שלי = אם מדובר בחבר שאתה רוצה לשמור, תציע לו להתחלק איתו חצי חצי בעלות התיקון.

חבר טוב שווה את המאמץ.

ס"הכ גם לך הייתה אחריות תורמת למקרה - כי אתה קיבלת רכב ללא תמורה, כי הוא אמר לך שהרכב צריך לעבור טיפול, וכי אתה נהגת ברכב בזמן התקרית.

קיבלת מהחבר מתנה ששוה כמה מאות שקלים ונגרם נזק של אלפי שקלים בזמן שהרכב היה ברשותך ... אני הייתי מציע להתחלק איתו. גם תרגיש שאתה עוזר לחבר שהיה נדיב איתך , תהיה נדיב איתו בחזרה.

• תוכן חדש...