Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפי דעתי לחבר מערכת אם שוקולדה זה מיותר

אתה יכול לקנות בידוד נצמד אם לא באלך על איזולירבנד

זאת דעתי

ולא צריך לנתק שום מינוס או פלוס פשוט לעבוד בלי לחץ

אם זה פעם ראשונה תבקש שיסבירו לך מה כל כבל עושה ולעבודה

עריכה אחרונה על ידי vitali87

Honda Civic 97 Coupe

פורסם

לא טוב.

המהדקים האלה מתאימים לחיווט חד גידי - הבורג יפרק לך את הגידים (הם דקים מדי).

ברכבים שלי אני עושה עם מלחם - בשל אחרים, איזולרבנד.

חג שמח, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
לפי דעתי לחבר מערכת אם שוקולדה זה מיותר

אתה יכול לקנות בידוד נצמד (כנראה אתה מתכוון לבידוד מתכווץ=שרינק) אם לא באלך על איזולירבנד

זאת דעתי

ולא צריך לנתק שום מינוס או פלוס פשוט לעבוד בלי לחץ

אם זה פעם ראשונה תבקש שיסבירו לך מה כל כבל עושה ולעבודה

בהחלט רצוי לפרק את כבל המינוס של המצבר בזמן עבודה על מערכת החשמל של הרכב.

אני מסכים בהחלט שאם זו פעם ראשונה של הבחור רצוי להעזר במישהו שכבר עשה את העבודה.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכם, כנראה נלך על איזולירבנד פשוט וכמה אזיקונים ליתר ביטחון. אמנם יש לי שרוול מתכווץ, אבל אין לי איך לחמם אותו ברכב.

כבר התקנתי רדיו ברכב בעבר, אבל זה היה לפני כמה שנים טובות ולא הייתי סגור על העניין עם המצבר.

אולי בכלל יהיה לי מזל והפלאג של ה LG יתאים בול לפיוניר. :)

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
תודה לכם, כנראה נלך על איזולירבנד פשוט וכמה אזיקונים ליתר ביטחון. אמנם יש לי שרוול מתכווץ, אבל אין לי איך לחמם אותו ברכב.

כבר התקנתי רדיו ברכב בעבר, אבל זה היה לפני כמה שנים טובות ולא הייתי סגור על העניין עם המצבר.

אולי בכלל יהיה לי מזל והפלאג של ה LG יתאים בול לפיוניר. :)

התקנה איכותיית ומקצועית מבצעים עם נעלי כבל וקונקטורים מתאימים ולא עם איזולירבנד.

לדוגמא מצורפות תמונות להמחשה של מעגל שבניתי לפני מספר שנים להתקנה בתא המנוע (לא ממש קשור לאודיו).

ממסר מותקן בקופ&#1.jpg

ממסר מותקן בקופ&#1.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

חלק מהחוטים מחוברים אצלי עם מחבר כמו זה שמדובר עליו.

הסיבה שהשתמשתי בו היא שהצמה המקורים קוצרה עקב התקנות קודמות, ברמה שלא היה אפשרי לבצע ליפוף נוח של החוטים.

אם זו לא התקנה שמתוכננת לעבור שינויים כל שני וחמישי זה בר ביצוע (יושב אצלי ברכב כבר קרוב ל 4 שנים, אם לא יותר).

מתחדשת*

פורסם

דרך אגב יש כמה וכמה סוגים של לוסטרות שכאלו וגם ניתן להשתמש בנעלי כבל ביחד עם לוסטרות.

יש לוסטרות עם חלק עליון מוגן וזה נהדר לרכב.

צריך גם לוודא לכמה מתח הן מסוגלות לספוג.

אני ברכב הקודם שלי בניתי רצפה צפה נשלפת כאשר כל החוטים התחברו לטרמינל של לוסטורת.

למשל יש לי סאב מקדימה ברכב שהחלטתי לאמץ סופית ולכן צריך לעשות לו חיבור מהיר, חשבתי על מחבר מסוג xt60 שהוא מאוד מקובל היום בתחום הטיסנים והאפניים החשמליות.

ממליץ גם לפשפש באתר כמו parts-expres בטאב של ה connectors&adapters

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...