Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויטה קורולה 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום וחג שמח ,

ברצוני לקנות רכב מסוג טיוטה קורולה שנת 2007 , יד 2 עם 188 אלף קמ .הרכב הינו מסוג sun גיר אוטומטי .

במסמכים כתוב יד ראשונה החכר . יד שנייה -אדו שנסע עליו לעבודתו .

הייתי עם הרכב בבדיקה שטחית במוסך שלי על מנת להבין פחות או יותר אם שווה להתקדם . נאמר לי שהמנוע והגיר בסדר אך יש צורך להחליף בלמים ולעשות תיקוני קוסמטיקה וטיפול . כמו כן הם אמרו שהייתה תאונה מאחר והפנסים הקדמיים הוחלפו והכנפיים עברו תיקון כלשהו.

ירדתי איתו ל25 אלף מחיר אחרון .

שאלותי בטרם אקח את הרכב לבדיקה מסודרת במכון :

1. איך אפשר לדעת מי נהג על האוטו ביד ראשונה ? האם החכר פירושו השכרה או ליסניג כלשהו ?

2. האם המחיר הוגן לטעמכם ? בהנחה שיש צורך ביישור קו , טיפול תקופתי וטסט בעוד שלושה חודשים .

3. האם 188 אלף קמ זה נקודה שממנה אני עלול להיכנס לבעיות משמעותיות ?

תודה על תשובתכם ,

חג חירות שמח .

עריכה אחרונה על ידי alma9
פורסם

החכר פירושו ליסינג. כמובן שאינך יכול לדעת אם הליסינג היה לנהג זהיר שנסע בו כל יום הלוך בשוב בכביש 6, למשפחה עם זוג תאומים שהרכב היה הראשון שעליו נהגו לאחר קבלת הרשיון בגיל 17 או רכב רב נהגים במשרד הביטחון. מכן מקום - הנסועה הממוצעת על פני 7 שנים היא למעלה מ-26,000 ק"מ (צריך לחשב בצורה יותר מדוייקת לפי תאריך הרישוי הראשון), מן הסתם היד הראשונה חרשה את הרכב והמוכר הנוכחי נסע פחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בסך הכל דגם מוצלח ועמיד. לפני בדיקה? תנסה לקבל כמה שיותר פרטים על הסטוריית הרכב. מאיזו חברה היה הליסינג? כמה שנים היה בליסינג? באיזה מדאוץ נרכש מליסינג (צריך להופיע בפרוטרוט במסמך עסקת המכירה אם הייתה מול חברה גדולה), אולי חס ושלום טופל במוסכי היבואן בזמן הליסינג? (ה' ירחם עוד היו כאלו ב 2007 :lol:) אולי הבעלים לקח מחברת הליסינג את תדפיסי הטיפולים \ הסטורית רכב בעת המכירה? תזין את מספר הרכב, את פרטי המוכר + הטלפון שלו בגוגל, לך תדע מה יביא הדוור.

אם לדוגמא נרכש מאלבר לאחר 3 שנות ליסינג ב 90,000 ק"מ, הסטוריית טיפולים כתובה, עובר בדיקה חלק (פרט לתאונה), אז בכיף אפשר להוריד מחירון על ירידת ערך מהתאונה, על הק"מ הגבוה ועוד כ 20% על הליסינג.

זה רכב מבוקש יחסית בגלל צריכת דלק טובה (כ 1\13) ואמינות. שני המדדים האלו יכולים להתבטל ברגע אם מדובר ברכב חרוש שעבר התעללות.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תודה על התשובות ,

לפי הכתוב הרכב היה בבעלות שלמה סיקסט( זה הליסנג )

אנסה לבדוק עפ המלצותיכם את היסטורית הרכב .

אשמח אם מישהו יתיחס למחיר - 25 אלף ( מחיר מחירון 43 אלף).

כמו כן אשמח אם מישהו יתן המלצה למכון בדיקה אמין בראשון לציון.

האם רכב עם קמ כזה גבוה זה מתכון לצרות , בהחנחה שהבדיקה צעבור בשלום ?

תודה וחג שמח

פורסם

המחירון 43 אלף ש"ח, אבל יש להפחית ממנו את הליסינג ואת הק"מ הגבוה.

ק"מ כזה לא חביב במיוחד, נכון שקורולה נחשבת מכונית אמינה, אבל אני לא מת על הרעיון לקנות רכב עם ק"מ אסטרונומי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם אני חושש מהקמ הגבוה ,

אני מקווה שהבדיקה לא גרועה במיוחד. כמובן שהמחיר הוא בהתאם לנתונים - 25 אלף ולא 43 לפי מחיר מחירון.

פורסם

נושא המחיר מעלה סימן שאלה

הקורולה היא אחד הרכבים הבודדים שנמכרים במחיר מחירון ולעיתים אף יותר מכך

אני ממליץ לבדוק בשבע עיניים

פורסם

שלום לכם ,

עשיתי בדיקה לרכב במכון ולא התגלתה בעיה משמעותית . המוסכניק שלי אמר שאני צריך להיזהר מקורולה שיוצרה בטורקיה .

האם ישנה בעיה עם רכבים מהשנתון הזה שיוצרו בטורקיה ? הבנתי שחברת טויטה טיפלה ברכבים מהסדרה הזאת .

מה אפשר לעשות כשהבדיקה לא מצאה דבר מה בעייתי ?

פורסם

הקורולה הזו לא הגיעה מטורקיה אלא מיפן. שנתוני 2006-2007 הם המוצלחים ביותר של הקורולות וללא בעיות הבוצה במנוע הידועות לשמצה שהיו בדגמי 2003-4-5.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מסמכי הרכב מולי - כתוב ארץ ייצור טורקיה .

ממה שאני מבין התקלות הידועות של הרכב הנל קרו בסדרה שיוצרה בטורקיה .

למישהו יש מידע נוסף ?

פורסם
נושא המחיר מעלה סימן שאלה

הקורולה היא אחד הרכבים הבודדים שנמכרים במחיר מחירון ולעיתים אף יותר מכך

אני ממליץ לבדוק בשבע עיניים

קורולה נמכרת במחירון כשהיא במצב טוב,

לא כשיש לה ק"מ אסטרונומי ובעלות קודמת של ליסינג.

מסמכי הרכב מולי - כתוב ארץ ייצור טורקיה .

ממה שאני מבין התקלות הידועות של הרכב הנל קרו בסדרה שיוצרה בטורקיה .

למישהו יש מידע נוסף ?

מוזר.

כמו שאמר לך איתמר, הקורולות הטורקיות הגיעו לארץ ב2003-2005, כאשר ב2005 כבר הגיעו גם דגמים יפניים, ולאחר מכן ב2006-2007 רק דגמים יפניים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

קמ אסטרונומי - 190 אלף - בהכרח מעידים שהרכב במצב לא טוב ?

לשם כך עשיתי בדיקה והיא הניבה תוצאות טובות יחסית לבלאי .

בהחלט מוזר שאיתמר טוען שהקורולה יוצרה ביפן ואילו מסמכי הרכב טוענים שבטורקיה . זה מעלה חשד כלפי אמינות המסמכים .

תודה בכל אופן

חג שמח

פורסם

לא חשוד בכלל, בהחלט יתכן כי חלק מהרכבים הגיעו מטורקיה אם כי זה לא מה שאני יודע ומכיר.

בכל מקרה תקלת המנוע הידועה אינה קיימת בשנתון הנ"ל.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
קמ אסטרונומי - 190 אלף - בהכרח מעידים שהרכב במצב לא טוב ?

לשם כך עשיתי בדיקה והיא הניבה תוצאות טובות יחסית לבלאי .

בהחלט מוזר שאיתמר טוען שהקורולה יוצרה ביפן ואילו מסמכי הרכב טוענים שבטורקיה . זה מעלה חשד כלפי אמינות המסמכים .

תודה בכל אופן

חג שמח

זה גם מה שאני מכיר, שהרכב יוצר ביפן החל מ2005 ועד 2007.

ק"מ גבוה לא מעיד על מצב גרוע של רכב, יכול להיות שתראה רכב עם 100 אלף ק"מ שתוחזק על הפנים ונסע רק בעיר, ויכול להיות שהרכב שאתה מסתכל עליו נסע רוב הזמן מחוץ לעיר (בלאי מופחת לכל המכלולים של הרכב) וטופל כמו שצריך במוסך מורשה או מוסך איכותי.

אולי תעלה את תוצאות הבדיקה?

• תוכן חדש...