Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא שמע: אתמול בדרבי, בסוף המשחק, אוהד עם חולצה לבנה [ניתן לראות בסרטון] קילל את השחקנים של מכבי [מכבי ניצחו 83:80]. אחרי שסופו כבר נכנס למנהרה האוהד קילל אותו בלי סוף. תוך שניות רואים את סופו מסתער מתוך המנהרה על האוהד, כשהאוהד מנסה להימלט. בדרך סופו רמס כמה אנשים.

הכתבה המלאה עם סרטון של האירוע יש כאן:

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.166877.html

מה דעתכם? האם צריך להעניש אותו, ואם כן אז מה לדעתכם צריך להיות העונש?

השתדלו לשמור על אובייקטיביות, על אף האהדה שלכם לקבוצה כזו או אחרת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלי קשר ישיר לנושא, נראה שהאוהד התגרה התגרה, וברגע שמישהו בא לסגור איתו חשבון הוא דפק ספרינט שלא היה מבייש את אוסיין בולט :lol:

זה משעשע אותי, זה כל כך ישראלי לקלל את האמא של כל הספורטאים כאלה ואחרים, עד שמישהו מתפרץ, ואז פתאום האוהד מנסה להצטייר בתור ילד טוב ירושלים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ברור שצריך להעניש.

יש פחות או יותר מחירון סטנדרטי לדברים הללו.

מצד שני, אם סופו היה תופס את אלוף הארץ החדש בריצה (השמועות אומרות שהוא רץ עד הגבול ומבקש מקלט מדיני אצל החיזבאללה), היינו מקבלים תמורה נאה לאגרה, מנוי משולב של כדורסל ו-MMA.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ברור שצריך להעניש.

אבל הגיע זמן למצות את הדין עם הקהל הביזיוני הזה של הפועל.

קהל כזה מגעיל לא קיים בשום מקום אחר.

זה כבר לא קהל פאנטי זה פשוט קהל מגעיל.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

עזוב. ליד היוונים של שנות ה-80' זה איגוד צופות תל אביב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא כל כך מתעניין בכדורסל כבר כמה שנים, אבל עם הגודל של הבחור הרודף (סופו אני מניח?) אם הוא היה תופס את הבורח אני חושב שהוא היה פשוט יכול לדרוך עליו.

בערך מה שאנחנו עושים לנמלים או לג'וקים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ליאור, אחרי כל אצן ישראלי באולימפיאדה צריך לשים סופו כועס. הבעיה שאחרי 17 מטרים סופו יתעייף.

ברור שצריך להעניש.

אבל הגיע זמן למצות את הדין עם הקהל הביזיוני הזה של הפועל.

קהל כזה מגעיל לא קיים בשום מקום אחר.

זה כבר לא קהל פאנטי זה פשוט קהל מגעיל.

זה נכון. הקהל של הפועל מומחה בקללות מגעילות. גם בכדורגל זה ככה. לעתים רבות, הם משתמשים בביטויים שברור שאין להם מושג מה עומד מאחוריהם. יחד עם זאת, עם כמה שהקללות הללו פוגעות, הן רק קללות. האם הן מצדיקות תקיפה פיסית? האם סופו צריך להיות זה שמעניש את הקהל של הפועל?

מה לדעתכם צריך להיות העונש?

היוונים של היום גם לא פושרים. למי שמעוניין, ביום חמישי הקרוב יש דרבי בין היווניות. הדרבי יקבע מי תעלה מהמקום השלישי ומי מהרביעי. לא שיש לזה איזה יתרון מיוחד, כי אחת מקבלת את צסק"א והשניה את ריאל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סופו צריך להיענש, ויענישו אותו.

אבל גם האוהד צריך להיענש, במיוחד שהכל מתועד.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לא מכיר אותו, אבל זה יכול לעבוד טוב למרחקים של 60, 100, 400 מטרים וגם 110 מכשולים.

כל עוד הסופו הזה נמצא בטווח ראייה של האצן, האצן יוציא כוחות שהוא לא מכיר :)

אולי אפשר לעשות איתו משהו גם בנושא ריצות למרחקים ארוכים, מושיבים אותו עצבני על איזה טנדר פתוח ו"מלווים" את האצן.

ואולי גם בריצות ארוכות במסלול (נניח מרתון באולימפיאדה), הוא פשוט יישאר פחות או יותר באותו מיקום ולקראת כל פעם שהאצן עובר לידו סופו ירדוף אחריו 17 מטר, זה יגרום לאצן להמשיך לרוץ את כל הסיבוב ממש מהר.

ד"א אם האוהדים כאלה גרועים, אולי זה לא כזה רע לתת לסופו הזה לטפל באחד כזה, לעשות ממנו דוגמה :)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם להעניש, אז רק בתנאי שגם ה"אוהד" נענש.

נמאס מבוגרי שוק שהורסים כל חלקה טובה בעברית העשירה והתרבות המנומסת שלהם.

מתחדשת*

פורסם

חובה להעניש את סופו - ועונש חמור. דין ספורטאי מקצועי אינו כדין אוהד פרחח מהשורה.

חובה גם להתחיל להעניש, ובחומרה, אוהדים של כל קבוצה שהיא שמפירים את החוק.

פורסם
ליאור, אחרי כל אצן ישראלי באולימפיאדה צריך לשים סופו כועס. הבעיה שאחרי 17 מטרים סופו יתעייף.

זה נכון. הקהל של הפועל מומחה בקללות מגעילות. גם בכדורגל זה ככה. לעתים רבות, הם משתמשים בביטויים שברור שאין להם מושג מה עומד מאחוריהם. יחד עם זאת, עם כמה שהקללות הללו פוגעות, הן רק קללות. האם הן מצדיקות תקיפה פיסית? האם סופו צריך להיות זה שמעניש את הקהל של הפועל?

מה לדעתכם צריך להיות העונש?

היוונים של היום גם לא פושרים. למי שמעוניין, ביום חמישי הקרוב יש דרבי בין היווניות. הדרבי יקבע מי תעלה מהמקום השלישי ומי מהרביעי. לא שיש לזה איזה יתרון מיוחד, כי אחת מקבלת את צסק"א והשניה את ריאל.

בוודאי שקללות לא מצדיקות אלימות פיזית (אבל אני מסייג, יש דברים שפשוט לא אומרים, קללות על השואה, קללות על הורים שנפטרו).

נמאס לי שכל פעם מחדש אוהדי הפועל מתגרים, מתבהמים ומתנהגים באלימות

ואח"כ הולכים לבכות אצל חברים שלהם בתקשורת שכולם נגדם.

צריך סנקציות על הקהל הנוראי הזה .

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

לדרוס נשים וילדים ? הרי הספורט הוא בשביל הקהל בלי הקהל אין ספורט , רק שמעון מזרחי יכול לספר סיפורים , הרי רק ליפני שבוע אותו סופו איים על שופט כדורסל שהוא יהרוג אותו ויזיין אותו !! אז מה , משהוא קרה ? הענישו את סופו ,הנפש העדינה ? לא שמעון מזרחי עושה כל מה שהוא רוצה בכדורסל הישראלי , סופו צריך ליהיות מורחק ולהרבה זמן !! וגם הגיע הזמן שצריך לטפל בקהל של הפועל ,אין מקום לשרים שלהם לא רק במשחקי הספורט אלא בכל מקום , הפועל צריכה לקבל כמה משחקים ללא קהל וסופו האלים צריך להיות מורחק לכל השנה !!

פורסם

נתחיל מהקהל של הפועל שאין ספק שצריך להעניש אותו !! או במשחקי רדיוס או במשחקים ללא קהל !! נעבור לסופו , כל שחקן אחר שהיה מאיים או מקלל שופט היה צריך ליהיות מורחק ואת סופו משום מה לא הרחיקו והוא לא קיבל שום עונש וזה למה ?

נגד נתניה :

https://www.youtube.com/watch?v=iXmh0BJoWEs&feature=player_embedded

סופו נותן אגרופים לשחקן ששוכב על הרצה !!

שוב סופו מרביץ לשחקן ששוכב על הרצפה :

אין ספק בכלל שצריך לעניש בחומרה את הקהל של הפועל ואין ספק בכלל שסופו צריך לקבל עונש חמור ביותר !!

:fadein:
פורסם

איני אוהב כדורסל ולא רואה,אבל האוהד הזה עבר את הגבול,חבל שאותו סופו לא נתן לו פצצה לפנים,מצחיק לראות איך אותו פחדן ברח ממנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...