Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איני אוהב כדורסל ולא רואה,אבל האוהד הזה עבר את הגבול,חבל שאותו סופו לא נתן לו פצצה לפנים,מצחיק לראות איך אותו פחדן ברח ממנו.

לא ידעתי שאם מקללים אותך מותר להרים יד !! ואם אמא שלך או הבן שלך היו ביציעה ושחקן בגודל הזה היה דורס אותם כי הוא בהתקפת זעם .

:fadein:
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוא לא נהיה נהיה תמימים,האוהד לא אמר לו שהוא שחקן בינוני,הוא כניראה קילל אותו בכאלה מילים שאם מישהו היה מקלקל אותך ככה לא חושב שהיית אדיש.

מעבר לזה הוא לא נירגע ואפילו התכופף לעבר היציאה והמשיך,מה הוא ציפה בדיוק? כמה אפשר לספוג? אלו אנשים שמבינים אלימות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז בוא לא נהיה תמימים כי אתה רואה רק מה שאתה רוצה לראות, אותו שחקן שבוע ליפני איים על שופט שהוא יהרוג ויזיין אותו , אבל את זה אתה לא רואה ולא שומע ?

:fadein:
פורסם

כמו שאמרתי איני עוקב אחרי המשחקים הללו,אני שופט כול מקרה לגופו,במקרה הזה אני עם השחקן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דניאל, אתה מראה את ההתקרבנות הרגילה של כל אוהדי הפועל.

"זה כולם אשמים חוץ מאיתנו"

סופו צריך לקבל עונש בידיוק כמו שהקהל של הפעול צריך לקבל עונש על ביזוי השואה, ביזוי ההמנון והתנהגות אלימה.

אוהדים שקרואים לאונס של ילדות צריכים לפרק להם את הקבוצה.

אוהדים שלא יודעים לקחת את משחקי הכדורגל\כדורסל בתור מה שהם, ספורט, לא צריכים להיות חלק מחברה מתוקנת.

חלאס עם ההתקרבנות

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם (נערך)

טענתו של סופו [מתוך ספורט 5]:

הסנטר טען כי אותו אוהד קילל אותו זמן רב ושטח בו דברים עליהם הבליג. לטענת היווני, בסיום המשחק אותו אוהד צעק לעברו "סופו, אני אאנוס את הבת שלך ואת הבן שלך", והדגיש בפני ראשי מכבי: "על זה כבר לא יכולתי להבליג".

בנוסף נטען שהאוהד ירק על סופו.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נתחיל מזה שאני חושב שסופו צריך להענש, ואני אוהד מכבי כדורסל, כך שמשוחד אני בטוח לא.

אבל, חבל שהוא לא תפס את האוהד הזה ועשה ממנו פיתה. כי נמאס מכל האוהדים האלה שחושבים

שמותר להם לעשות ולהגיד הכל. וזה כולל את כל האוהדים מכל הקבוצות, הפועל, מכבי, בית"ר.

כולם מתייפיפים לי ואומרים שצריכים לדעת להבליג. נראה אותכם שאיזה אפס צועק לכם שעה שאמא

שלכם *ונה, שיהיה לכם סרטן ושואה, ושיאנסו את אישתך ושתמות לכם המשפחה או משהו בסגנון.

נראה מי נשאר לי כאן אדיש?!

פורסם

YULIANX ,אתה מדבר בדיוק כמו הערסים ,הוא קילל את אמא שלי אז בכבוד שלי דקרתי אותו , יש לך לינקים לכל המעללים של השחקן אבל אתה בוחר לראות רק מה שנוח לך וכמו שרשמו לך בדיוק שבוע ליפני הפרחח היווני איים על שופט !! שופט באמצע משחק שהוא יהרוג אותו ויזיין אותו ,אבל אתה ,אני לא עוקב רק מה שנוח לי , מעניין לראות אותך ולא מאחורי המקלדת מה תעשה אם איזה פרחח יקלל אותך !!

חלק גדול מאוהדי הפועל כבר עברו את הגבול מזמן !! אין פה בכלל ספק שאוהדי הפועל צריכים לקבל עונש והעונש הכי טוב זה שהם לא יראו את קבוצתם !!

וסופו ? העונש הכי חמור שיש !! הרחקה לצמיתות מהעונה הנוכחית !!

פורסם

סופו חייב להענש ובחומרה - הוא שחקן מקצועני ולפיכך חייב להתנהג בהתאם. לספורטאים מקצוענים אין זכות קיום ללא קהל ולמעשה בכלל לספורט מקצועני אין זכות קיום ללא קהל. טיעון מחזק: במשחק רדיוס, ניכר מאוד לעין שאין התלהבות כמו במשחק רגיל. מזכיר את מקרה גור שלף.

אוהד - חייב גם כן להענש. אם ישנן הקלטות או עדים מהימנים, צריך להיות מורחק ממשחקים לתקופת זמן או לרצות כל עונש אחר אפילו פלילי אם יש צורך (בהתאם למקרה).

קבוצות - הפועל צריכה להענש על התנהגות הקהל ומכבי על התנהגות השחקן.

זה חייב לייצר מצב של lose-lose אצל כולם. אין דרך אחרת.

פורסם

חבר,תשתה מים קרים עם 2 קוביות קרח,זה רק דיון.

כמו שאמרתי כול מקרה לגופו,אז אם השחקן במשחק אחר איים על שופט אז במקרה הזה זה מוצדק מה שאוהד עשה?

אם מישהו יקלל ברור שזה לא ישר יוביל לקטטה,אנחנו לא ילדים בני 5,אבל יש גבול למילים,אם חלילה לך היו אומרים כאלה מילים על אישתך וילדים והיית מסתובב והולך מה אני אגיד לך...

ותאמין לי אני וערסים רחוקים שנות אור,פשוט יש גבול לכול דבר.

פורסם
נתחיל מהקהל של הפועל שאין ספק שצריך להעניש אותו !! או במשחקי רדיוס או במשחקים ללא קהל !!

איך זה בדיוק להעניש את הקהל? זה מעניש רק את הפועל , צריך לתפוס את האוהדים נקודתית ולתת ענישה נקודתית וחריפה , כך שהאוהדים ישקשקו כשיחשבו על דברים כאלה פעם הבאה.

אגב -

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מצחיק שכשרובן ראיוס עשה עבירה (מכוערת אמנם אבל זה חלק מהמשחק) שפצעה את ראפי דהאן כל התקשורת נעמדה על הרגליים האחוריות ובמשך כמעט שבוע שלם (!) דרשה את הראש שלו, שיעיפו אותו, איחלה לו שלא יעלה יותר על מגרש כדורגל ומה לא

אבל במקרה הזה, כששחקן מקצוען (שכשנכנס למקצוע ידע טוב מאוד לאן נכנס ושהקללות באות עם התהילה כעסקת חבילה) עושה מעשה שהוא בשום אופן (!!!) לא אמור לעשות ולא משנה כמה ואיך קיללו אותו, משום מה זה סוג של מטואטא ומקבל בקושי כותרת ראשית בספורט 5 כשיום אחרי ההאשמות כבר עוברות לאוהד ולא לפרא אדם (תרתי משמע) הזה.

תקשורת (הספורט) בארץ: :brickwall:

פורסם

עוד יותר מדהים שהתקשורת אכלה את טווטחה ממכבי חיפה בלי מלח ,אבל לסופו זה מותר ועוד יותר מדהים זה שמכבי אף לא מקבלת עונשים על הקהל שלה או בכלל , במשחק נגד י-ם שגם בו הפרחח התפרע ואיים על חייו של שופט ,במשחק הזה נזקרה כוס שתייה ענקית לפרקט ,אוהדי מכבי פרצו לחדרי ההלבשה ומה קרה עם זה ? אאהההה ? כלום !!!

• תוכן חדש...