Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 2002

aharondahari
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מפרסם בשביל חבר,

מעוניין לקנות רכב וזה מה שמצא:

סיאט איביזה, 2002, יד שלישית, 1600, אוטומט, 190,000 ק"מ

ברצונו לדעת איך הרכב, מבחינת תקלות אופיינית, מחירי טיפולים, וסתם בכללי מה אתם חושבים על הרכב.

אשמח לשמוע חוות דעתכם על הרכב.

אגב, הוא מעוניין רק באוטומט.

תודה....

--------------------

מינימום גודל מקסימום הנאה

ראלי 16v

פורסם

לא יודע עד כמה זה יעזור.

היתה לי איביזה 98 עם מנוע 1600. לדעתי זה אותו מנוע (8 שסתומים 75 כ"ס). נשמע חלש אבל במציאות ממש מספק. שלי היתה ידנית.

עד 120 אלף ק"מ הכל היה מצויין. אז התחילו צרות מצרות שונות. הכי בעייתי היה בית המצערת ואחרי זה בעיות ברכיב ממוחשב כלשהוא. ועוד שלל בעיות. בסך הכל התחזוקה לא היתה זולה בכלל. מה שכן עד 120,000 ק"מ היו 0 בעיות.

אם זה אותו מנוע אז אני חושב שנחשב מאוד אמין. בית המצערת וענייני המחשוב היו ידועים לשמצה. לדעתי הבעיות טופלו בשנתונים מאוחרים יותר. נסה לברר את העניין עם מוסכניק בקיא.

כמה דורשים עליו? אני מניח ש 8-10 זה סביר אם מתוחזק ברמה סבירה+.

ברכבים כאלו לדעתי מאוד חשוב לבדוק כמה זמן הבעלים הנוכחי עם הרכב. אם זה פחות משנה אז זה סימן רע מאוד.

פורסם

איביזה אוטומטית משנת 2002 צויידה לרוב במנוע ה-100 כ״ס הוותיק והאמין ששירת עד לא מזמן דגמים רבים של הקונצרן (גולף,ג׳טה,אוקטביה ועוד רבים).

לי יש ניסיון עם טולדו 2001 בעלת יחידת הנעה זהה.

הרכב הפגין אמינות מצויינת כי טופל בצורה מקצועית (טיפולים בזמן,מוסכים מורשים/מתמחים, חלקים מקוריים בלבד).

הרכב לא סובל הזנחה!לכן היסטוריית הרכב חשובה מאוד.

נסו לקבל כמה שיותר מידע על עברו.

נקודת החולשה העיקרית הוא הגיר האוטומטי הלא אמין והיקר לתיקון.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תגיד לו שיצפה למחירי חלפי מעט יקרים מהחלפים של היפניות המקבילות. עוד נקודה שלא הוזכרה, איכות החומרים בפנים(דאשבורד) לא משהו, לפחות לא מתאים לאקלים הישראלי. לא יודע עד כמה שזה יפריע לחבר שלך אבל קשה מאוד למצא אחת כזו שתהיי מושלמת. לכולם פלסטיק שרוף שיוצא דפיקות מסויימת. תריסי מזגן שבורים. בכללי רכב טוב. לפי מקרים שראיתי סובל וממשיך לחיות גם לאחר הזנחנה והתעללות פושעת.

פורסם

היה ברשותי את הרכב שנת 2000 וגם קורדובה מ-2002, שים לב שהמנוע הוא ה-100 כ"ס ולא 75 החלש יותר, תוודא שמותקן קולר גיר כי תיקון גיר אוטומט הוא יקר, רכב טוב שאם טופל כמו שצריך ישרת אותך היטב,

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

• תוכן חדש...