Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 שנת 2002 או RAV4 מ 98 ? אפשר בכלל להשוות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאפשר לנחש אני מחפש רכב לאחותי. ולשם שינוי החלטנו בבית לנסות לקנות אוטו טוב.

ההגדרה "טוב" במכונית מאוד מערבבת.. אבל אותנו היא משכה מזרחה לעבר היפניות.

אבל עדיין רכב "טוב" עם 5 דלתות קטן שלא שותה הרבה דלק ואוטומט כמובן, זו לא בקשה מוגזמת

בעיקר לא כשאין מגבלה על המחיר אלא על אובדן הערך והטיפולים.

אחרי הרבה בדיקות מצאתי את שתי ה"בובות" האלו ואני עכשיו מתחיל לגשש לכיוונן.

זה נראה לי אחלה מקום להתחיל בו מכיוון שבזכות הפורום הזה כבר ניצלתי מרכישת "גטס" שבטח הייתי בוכה הרבה שעד שאני משכנע את אבא שלי להוציא הרבה כסף על אוטו הוא גם יהיה חרא.

אז קודם כל תודה על כך.

ותודה מראש על עכשיו.

פורסם

רכב טוב שלא שותה הרבה דלק ואוטו' - מה עם יאריס?

בין 206 לRAV4, בהתחשב בזה שהזכרת צריכת דלק, וותר על הRAV. מנוע שני ליטר, 4X4 הם לא מתכון לצריכת דלק נמוכה. כמו כן ביטוח של ג'יפ יקר יותר. היתרון של הRAV יהיה בשמירת הערך הטובה יחסית, אך זה יתקזז מהר מאוד מול ההפרש בצריכת הדלק, הביטוח וכו'.

בכל מקרה נראה שלפי הנתונים שנתת פה יאריס יכולה להתאים, אמינה, טיפולים זולים, צריכת דלק מאוד נמוכה.

גיא

• תוכן חדש...