Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה על קאר-ווש בחיפה

שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בעקבות השרשור הזה הגעתי אתמול לרחוב הבונים החופשיים 8 בחיפה, מקום משכנה של קאר ווש.

מכירים את התחושה הטובה הזאת שמקבלים מבעלי מקצוע? בין אם זה סוכן ביטוח, מוסכניק או כל אחד אחר? אצלי התחושה הזאת התחילה בלחיצת היד החמה מהבעלים, סטס. מיד אחר כך הלכנו למכונית שלי, ניסאן אלמרה שנת 2003 עם תא נוסעים שהיה דביק ומגעיל למגע. עד כדי כך שבכל פעם שסיימתי נסיעה, המקום הראשון שאליו הלכתי היה כיור כדי לשטוף את הידיים.

אניווייז, סטס פותח דלת אחת, שנייה, מציץ פנימה, בודק ואומר את אחד הדברים שהכי הפתיעו אותי:

"דווקא לא כזה נורא"

"כמה נורא כבר יכול להיות?" הופתעתי.

"תתפלא..."

אחרי בחינה יסודית של המכונית, סטס קובע חד משמעית שטיפול רגיל (שעליו נתנו לי הצעת מחיר של 600 ש"ח במקום אחר שעוסק בתחום ונמצא במרחק זריקת אבן מהעסק של סטס) לא צריך לעשות, העלות תרד בחצי, מ- 500 ש"ח ל- 250. אם תרצה, אפשר להוסיף שטיפה חיצונית בעוד 20 ש"ח.

"אבל רגע, מה עושים לאלה שנמצאות במצב באמת גרוע?"

-"להם עושים טיפול מלא"

"מלא? מה זה מלא?"

-"מלא זה מלא. מפרקים הכל, מושבים, שטיחים, הכל. מנקים את האוטו מהתחלה ועד הסוף. זה עולה 1000 שקל, אבל אתה לא צריך את זה"

ככה במחי יד סטס הוריד לי את העלות ב-75 (!!!) אחוז, כי הוא החליט שעדיף לו לעשות את העבודה שאני צריך ולא את זו שתכניס לו מקסימום רווח. הוא החליט בשבילי שאני צריך עבודה שתעלה 270 ש"ח (כולל השטיפה החיצונית) במקום 1000. פעם ראשונה שאני נתקל בנותן שירות כזה שחותך לעצמו את הרווח בצורה כל כך דרסטית מרצון.

***אני רוצה להגיד שהמחירים שמצויינים כאן הם המחירים שאני קיבלתי בהתאם לגודל הרכב ובהתאם לחומרת המצב של הסלון. המחירים שלכם עשויים להיות שונים, אין שתי מכוניות זהות.****

אחרי דין ודברים, קבענו להיום ב- 7:30 לפנות בוקר (:shock:) ונסעתי לדרכי.

7:30, היום - אני מגיע לקאר ווש כשקורי שינה עדיין מחזיקים את העיניים שלי חצי עצומות, סטס כבר נמצא במקום, מקבל אותי בברכה ועובר שוב על תוכנית הקרב: "נעשה את כל הפלסטיקים, שטיחונים, שטיחים (נו זה הגדול של הרצפה שמתחת לשטיחי הגומי), את המושבים רק נשאב כי חבל להתקע עם ניקוי במים שיכול לקחת כמה ימים עד שיתייבש." אני עדיין 75% ישן, מהנהן כמו זומבי. "אל תדאג, תקבל רכב חדש." טוב נו, אם חדש אז חדש. חזרתי הבייתה like some sort of savage באוטובוס.

16:00 - נוסע לקאר ווש בספינת הדגל של מערכת התחבורה הציבורית המדהימה שהיא "דן צפון", לא אחרת מהמטרושיט, ובדרך אני חושב לעצמי, הרי סטס אמר שהמצב לא כל כך נורא, אז תכל'ס, מה כבר הוא יכול לעשות? אוטו חדש, וואלה יופי, גם בשטיפה במכונה המגעילה הזאת שעולה 5 שקל אחרי תדלוק מבטיחים אוטו חדש.

וואו, כמה שטעיתי, אם אי פעם טעיתי, זה היה היום. הגעתי למקום, סטס כמובן שוב קיבל את פני בחיוך רחב ולחיצה יד חמה והוביל אותי לאוטו. וואו. פאקינג. וואו. אני לא חושב שבחיים שלי ראיתי מכונית כל כך נקייה, וחלק מהעבודה שלי זה לנסוע על מכוניות חדשות. אז זאת, האלמרה בת ה-11 הזאת, שעברה מעל ל-140 אלף ק"מ, הייתה יותר נקייה מאותן מכוניות חדשות. הדשבורד ניצנץ, ולא ניצנוץ שומני ומגעיל כזה, אלא פשוט ברק של נקיון. כאילו שזה לא הספיק, החבר'ה בקאר ווש שמו ניילון על המושב ודף נייר כזה כמו של המכוניות החדשות על הרצפה מתחת לדוושות, ניקו מושב אחר - מה שלא היה כלול בהצעה המקורית, ככה על דעת עצמם, וזה עוד לפני שדיברנו על השטיפה החיצונית, שלמרות שנעשתה "ככה על הדרך" הייתה יוצאת מהכלל, הכל מבריק, נקי. הם איכשהו הצליחו להפוך מכונית שהייתי מתבאס להכנס אליה מהמחשבה על הסלון הדביק והאיכסי למכונית שישבתי בה כמה דקות טובות כשהגעתי הבייתה סתם ככה כי התחשק לי.

אז שאפו לסטס ולחבר'ה בקאר ווש שנמצאים ברחוב הבונים החופשיים 8 בחיפה. אמר אוטו חדש. וסיפק. הכסף הכי טוב שהוצאתי כבר הרבה זמן.

בשבוע הבא בפינתנו "חפירות עם ספייר": איך להעביר נקודה בפחות מאלף מילים. מצטער על הקדיחה.

עריכה אחרונה על ידי Spire
מכניסים לצנצנת, סוגרים, לופתים את המכסה כאילו חייך תלויים בזה, ומנערים את הצנצנת עד שהיא מודה ברצח ארלוזורוב.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כיף לשמוע שיש עדיין בעלי מקצוע שיוצאים מהם עם חיוך ובתחושה טובה.תתחדש על הניקיון...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה שבאמת התרשמת לטובה מהיחס ומהעבודה.

כך אנשי מקצוע צריכים לעשות לעצמם שם טוב, באמצעות עבודה קשה ומקצועית, יחס אדיב ומחיר הוגן (כמו ב"יצאת צדיק" עם חיים הכט).

חבל שלא העלת תמונות של הרכב, היינו מתרשמים לטובה מהעבודה ומהרכב.

11 שנים על הכביש, 140 אלף ק"מ, נשמע מעולה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יגיד לך דבר חד וחלק , את סטס כנראה לא מעניין הכסף , מעניין אותו הלקוח שזה מעל הוא מעבר כמו שאתה עכשיו מעביר את הביקורת שלך אליינו כך גם נעביר אותם לאנשים אחרים , כמו שנאמר מפה לאוזן .

בסופו של דבר יהיו לו יותר לקוחות ובסוף את ה-1000 שקל שהוא "כביכול חסך" הוא יעשה פי 100 יותר.

וזאת העבודה שצריכה להעשות אצל כל בעל מקום , אם זה מוסך , מקום לשטיפת מכוניות , מקום לניקוי פנים הרכב וכו'..

נשמח גם לתמונות אם יש לפני ואחריי =]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי לעשות תמונות של לפני ואחרי, אבל כשהסתכלי על המכונית לפני הטיפול היא נראתה "סך הכל דיי בסדר" רוב הג'יפה הייתה בלתי נראית. כשראיתי את המכונית אחרי הטיפול הבנתי שטעיתי, אבל אז כבר היה מאוחר מדי. מקסימום אפשר לחכות עוד 11 שנים ו- 140 אלף ק"מ ואז לזכור לצלם :lol:.

לגבי יחס השנים/קילומטרז' - הוא באמת מעולה, אבל תכננתי למכור אותה כי היא לא בדיוק מתאימה לצרכים שלי, קניתי אותה מההורים שלי כשהם התחדשו בפיג'ו 207 לפני כמה חודשים ואני בדיוק חיפשתי מכונית קטנה וחביבה, אז חשבתי לקחת את זאת, להמשיך לחסוך ובעוד חודשיים שלושה למכור ולקנות את מה שאני רוצה. עכשיו אני לא רוצה למכור אותה בכלל. בתדלוק האחרון היא גם עשתה 13 ק"מ לליטר (בין עירוני) אחרי שמעולם לא הצלחתי לרדת מתחת ל- 1:8. תשלב את שני הדברים האלה יחד ואין סיכוי שאני מוכר אותה! :lol: אני מרגיש כאילו ממש התאהבתי מחדש.

טוב, אני אפסיק לדבר כמו טינאייג'רית ואלך לנוח, להיות ער מ- 7:30 בבוקר אחרי פחות מ-5 שעות שינה לא עושה לי טוב.

מכניסים לצנצנת, סוגרים, לופתים את המכסה כאילו חייך תלויים בזה, ומנערים את הצנצנת עד שהיא מודה ברצח ארלוזורוב.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמח שיצאת מרוצה. לא סתם ההמלצות עליו הם חמות.

רק תיקון קטן, סטס הוא לא הבעלים, אלא מנהל המקום. הבעלים זה אדם אחר, אם אני זוכר נכון קוראים לו דניאל, וגם הוא נחמד ברמה שקשה למצוא היום.

היחס של סטס, שהכסף אינו המטרה אלא הלקוח, היה גם במקרה שלי. פשוט לא נתקלתי בנותן שירות כזה באף ענף אחר בארץ.

לא רק שהשירות ברמה הכי גבוהה שיש, כמו שנוכחת לראות בעצמך, גם העבודה ברמה מאוד מאוד גבוהה.

לדעתי אפילו המחיר היה מצוין!

בקיצור, כיף לראות שעקבות המלצה של חברי פורום, חבר פורום אחר כל כך מבסוט. לדעתי זה המהות של הפורום הזה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

שאלת מליון הדולר: מסבנים את הרכב שם עם מטטא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע להגיד לך, השארתי את הרכב ונסעתי משם (העבודה לקחה להם כמה שעות טובות).

כשהשארתי אותו הם עדיין לא התחילו לעבוד וכשהגעתי לקחת אותו הם עבדו על הבפנוכו של איזה טנדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

שווה בדיקה. זה מקום חדש? מוזר שלא שמעתי על זה לפני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גילינו אותו כשחיפשנו מכונה של מגווירס להשכרה באיזור (הוא מפיץ שלהם).

בסוף הפונטו נשארה אצל סטס לפוליש וחזרה אחרי מייקאובר רציני ביותר.

אני מאמינה שבן אדם שעושה עובודת כאלה ברמה גבוהה גם נותן אופציה של שטיפה ידנית.

אתה תמיד יכול לשאול.

Mini Cooper S R56 - לכיף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש, אבל ממש, נהנתי לקרוא את הביקורת שלך.

נדיר במחוזותינו, בטח ובטח באהבתינו.

באמת כיף גדול.

כל הכבוד לסטס, מקווה שבמפגש הבא אחליף איתו כמה מילים בעצמי.

תתחדש על הבפנוכו :)

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע כמו אחד שאבקר אצלו ממש בקרוב :) תודה על השיתוף

השאלה אם הם נותנים לבעל הרכב להשאר במקום בזמן הטיפול,כי מבחינתי לחזור הביתה\לעבודה ממש לא רלבנטי (3 אוטובוסים לכל צד)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקווה שמי שנהנה לקרוא נהנה לקרוא כמו שאני נהנתי לכתוב.

רופני - נעשה מאמץ להגיע בשישי, סיכוי טוב שזה יצא לפועל. אשמח אם תזרוק ה"פ לתיבה העצובה והבודדה שלי עם שעה כשתדע מתי זה אמור להתחיל.

אזוף - לא יודע להגיד לך, לא שמתי לב אם המקום מיועד להכיל אורחים או לא, אני לא ראיתי, אבל יכול להיות שפספסתי. מה גם, שאם אין שם איפה להישאר יש לא רחוק משם תחנת דלק עם Yellow שתוכל להתפנן לך במזגן וללגום אייס קפה. קצת יותר רחוק יש את לב המפרץ, שם תוכל לאבד כמה שעות טובות.

לכל השואלים - מספר הטלפון של סטס מקאר ווש בחיפה (שיעלה בגוגל) הוא 057-8696476. אני קיבלתי את כל התשובות שהייתי צריך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...