Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היה לי יום חופשי,

כבר הרבה זמן שאני רוצה לעשות משהו עם המכסה מנוע הזה (בכלל עם הצבע ברכב) אחרי שראיתי ביוטיוב שצובעים בפלסטידיפ מכוניות במצב כמו שלי, החלטתי לנסות גם

המכסה מנוע אחרי ניקוי:

IMG_20140401_141452.jpg

התחלנו לפרוס עיתון:

IMG_20140401_142346.jpg

IMG_20140401_142728.jpg

שכבה ראשונה:

IMG_20140401_143006.jpg

שכבה שלישית

IMG_20140401_144331.jpg

אחרונה לאחר יבוש של חצי שעה:

IMG_20140401_153217.jpg

מסקנות:

יצא טוב+ יחסית לצביעה עם ספריי, אני מחכה שהצבע ישב לילה בשביל לראות באמת איך יצא...

1000648_768146049863781_1672295770_n.jpg

פורסם
שמע, אין ספק שזה עדיף על הלקה השרופה וזה יצא לך יפה.

הייתי משלים את זה עם ליטוש פנסים.

תאמת, שנסענו לטמבוריה לקנות נייר שיוף אבל לא היה להם ניר שיוף עדין (1200/200) יבוא בהמשך...

פורסם

תשמע,יצא לך מדהים!

אני גם יעשה את זה,המכסה מנוע שלי גמור יותר גרוע מי שלך בעבר, איזה סוג צבע זה?כמה עלה?

אך הוא יחזיק בחום בקיץ?או בגשם בחורף?

פורסם
תשמע,יצא לך מדהים!

אני גם יעשה את זה,המכסה מנוע שלי גמור יותר גרוע מי שלך בעבר, איזה סוג צבע זה?כמה עלה?

אך הוא יחזיק בחום בקיץ?או בגשם בחורף?

את זה רק הקיץ יגיד...

אם הוא ישרוד בצורה טובה את הקיץ, אני מאמין שגם את החורף. השאלה היא האם זה יחזיק במצב טוב לשנה הבאה גם כן

מעבר לזה, פותח השרשור, יצא ממש יפה. יהיה נחמד אם תעדכן עוד איזה תקופה מה המצב שם

פורסם

תקשיב קודם כל יצאה לך עבודה נקייה ויפה דבר שני מכיוון שגם אצלי הלקה שרופה גם חשבתי על הצבע של פלסטידיפ אבל מצד שני אצלי ברכב (אדום) לא נראה לי שכל שהוא צבע יתאים .

אחלה עבודה במינימום כסף.

פורסם

טוב, אין ספק שמהתמונות המהפך במראה החיצוני הוא פשוט עולם אחר.

אני אפילו יכול להגיד שהשחור הזה יפה יותר מהצבע המקורי ואין ספק שזה נראה מיוחד.

דברים ששווה לחשוב עליהם:

אמנם נכון שעכשיו הכל נראה סבבה לגמרי מבחינה חיצונית אבל ההכנה שלך לא היתה מספיק טובה.

לפני שעושים צביעה מקצועית של מכסה המנוע, צריכים להסיר את הלכה השרופה לחלוטין כי היא ממשיכה להתקלף גם כשהיא צבועה ויופיעו לך סדקים בצבע השחור.

בנוסף שהלכה השרופה מונעת מהצבע השחור להתחבר בצורה מושלמת לפח שמתחת.

מקווה בשבילך שזה יחזיק כמה שיותר זמן, תעשה תמונות מקרוב מאוד שנוכל לראות אם נוצרת שכבה אחידה ממש או שרואים התזות, אף פעם לא השתמשתי בפלסטידיפ.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

דברים ששווה לחשוב עליהם:

אמנם נכון שעכשיו הכל נראה סבבה לגמרי מבחינה חיצונית אבל ההכנה שלך לא היתה מספיק טובה.

לפני שעושים צביעה מקצועית של מכסה המנוע, צריכים להסיר את הלכה השרופה לחלוטין כי היא ממשיכה להתקלף גם כשהיא צבועה ויופיעו לך סדקים בצבע השחור.

מקווה בשבילך שזה יחזיק כמה שיותר זמן, תעשה תמונות מקרוב מאוד שנוכל לראות אם נוצרת שכבה אחידה ממש או שרואים התזות, אף פעם לא השתמשתי בפלסטידיפ.

ברור לי שזה לא יחזיק כמו צביעה מקצועית, סה"כ פרויקט של יום חופש

הקטע בפלסטידיפ שהוא יוצר שכבה אחת פשוט של סוג של סיליקון על הכול, כןכן אפשר לקלף את הצבע הזה...

פורסם

עבודה מצויינת כל הכבוד,

אבל תמשיך על הגג ועל הבגאז ,

ותנקה פנסים ותתקן מראה צד ימין

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

דברים ששווה לחשוב עליהם:

+100000

פותח השרשור, נראה שעשית עבודה יפה יחסית.

בטוח שככה זה יפה בהרבה ממה שהיה קודם.

עכשיו לשאלה החשובה, כמה שכבות יישמת?

"יאללה בירי".

פורסם

אין צורך להוריד את הלכה שמתקלפת, הפלסטידיפ מתאחה למקשה אחת לכן זה לא רלוונטי אם הלכה מתקלפת.

ולעניין, לדעתי האישית המכסה מנוע השחור פשוט נראה רע, העבודה טובה התוצאה פחות.

היית מוסיף עוד 150 ש"ח כבר היית צובע אותו בצבע של הרכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
+100000

פותח השרשור, נראה שעשית עבודה יפה יחסית.

בטוח שככה זה יפה בהרבה ממה שהיה קודם.

עכשיו לשאלה החשובה, כמה שכבות יישמת?

אין צורך להוריד את הלכה שמתקלפת, הפלסטידיפ מתאחה למקשה אחת לכן זה לא רלוונטי אם הלכה מתקלפת.

ולעניין, לדעתי האישית המכסה מנוע השחור פשוט נראה רע, העבודה טובה התוצאה פחות.

היית מוסיף עוד 150 ש"ח כבר היית צובע אותו בצבע של הרכב.

כרגע יש על האוטו 4 שכבות , נשאר עוד קצת במכילי ספריי מתכוון לרסס עוד שכבה או 2

בגדול אני גם לא אוהב שהמכסה מנוע שונה מצבע הרכב, אבל לפי דעתי במקרה הזה יצא שילוב יפה...

• תוכן חדש...