Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלויזיה 65 אינטש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ד"א יצא לי לבחון אחד לעומת השני את הפנסוניק VT60 לעומת הסמסונג F8500

לדעתי אין בכלל תחרות, הסמסונג כמובן גם מדהימה אבל לדעתי בהירה מדי ולא נאמנה למקור.

אבל כל אחד והעיניים שלו, BMW הייתי ממליץ לך לגשת לחנויות המקצועיות ולראות בעצמך, כמובן שהמחיר בזאפ הוא לפני מיקוח אז קח גם את זה בחשבון.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אני אשאל שאלה שאולי תפתח כאן תיבת פנדורה:

יש עדיין ויכוחים רבים ברשת על ההשוואה של פלזמה מול LED.

יש הטוענים שהפלזמה כבר מתה ובדרך להיעלם ממדפי החנויות בעולם ויש האומרים שלפלזמה עדיין יתרונות משלה שלא תמצא ב-LED.

מה אתם חושבים על עניין הפלזמות הדועך?

כרגע נבדקות גם אופציות של 60 אינטש ונשארתי עם 2 אופציות:

הסמסונג מסדרה 8000 (אהבתי את המסך עצמו, פחות אהבתי שהתמונה נראית מהירה מדי וחיה מדי)

והפיליפס 60PFL6008k או 60PFL8708 - על ה-6008 מהסדרה הנמוכה יותר יש מחיר טוב יחסית... השאלה אם כדאי ללכת על ה-8708 או שהסמסונג המתחרה עדיפה יותר?!

אעשה קצת סדר:

הטלויזיה מיועדת לסלון בבית החדש של הורי ובגלל המבנה של הסלון הפתוח והרחב והעובדה שהטלויזיה תשב על קיר בריקים גדול ומיוחד, הם מבקשים להתייחס למסך כרהיט דקורטיבי לכל דבר ומכאן שהוא חייב להיות כמה שיותר דק בעובי, נקי ממסגרות ושטויות.

בעניין איכות התמונה- מדובר באנשים שיראו את התמונה על המסך הכי מתקדם בעולם ויגידו שזה יפה ונחמד.. עם זאת, לאור הגודל הדרוש של 60 אינטש ומעלה והעובדה שהמחיר שלהם לא נמוך, אני כן רוצה שהם ירכשו מסך איכותי כ-HD ועם כל היכולות של 3D שיש היום (כי יש נכדים שינצלו ואפילו סיכוי שההורים יאהבו את הרעיון של צפיה כזאת).

תודה.

עריכה אחרונה על ידי BMW
פורסם

אני רץ הרבה בין חנויות וכל אחד משדר באיכות החרא שלו :)

שמעתי על שירות אלקטרה, אתה יכול להרחיב?

פורסם

חברים,

אתמול עשיתי סיבוב רשתות (א.ל.מ, ביג בוקס, חסני חשמל, ביג אלקטריק ושקם אלקטריק..) וננעלתי סופית על 2 טלויזיות:

1. SUMSUNG 60UAF8000

2. LG 60LA621Y

שתיהן כמובן 60 אינצ'.

ההבדלים במחיר הם עצומים! יותר מ-10K ש"ח יותר לסמסונג- מה שלדעת רבים ברשתות המדיה הביתית הוא לא מוצדק בעליל! (גזירת קופון ליבואן סמסונג שתפס שם בארץ על המסכים האלו).

אין ספק שהסמסונג היא המעוצבת ביותר והיפה ביותר לעין. עם זאת, משהו בתמונה שהיא מציגה (שהיא חדה באופן מרשים) מהיר לי מדי בעין ככה שהתמונה המוצגת מרגישה כאילו אני מסתכל מהחלון החוצה ורואה ב-LIVE יותר מאשר רואה באמת סרט כפי שאני רגיל.

אז או שאני לא רגיל למהירויות תמונה במסכים החדשים הוא שפשוט אני לא מתחבר לתמונה הסופר מהירה ו"אמיתית" בסמסונג.

את ה-LG ראיתי בגודל 55 אינצ' שלהבדיל ממסך ה-60, כולל מעבד 100 או 200 הרץ מול 800 במסך ה-60 (שזה משמעותי מאוד), אז אין לי חו"ד אישית לדגם ה-60.

לחסרונה של ה-LG אציין את עובי המסך הגדול, כמעט פי 2 מהסמונג (קצת מבאס, העדפתי מסך דק ודקורטיבי על הקיר).

העובי הזה מגיע, אגב, מהיותה בעלת LED אחורי שנותן יתרון באיכות התמונה (עננות וכו')

הבדלים נוספים:

3D אקטיבי בסמסונג מול פאסיבי ב-LG (לטוב ולרע- תמונה טובה יותר באקטיבי אבל תלות במשקפיים בעלות סוללות ויקרות יותר לרכישה).

ה-LG מגיעה עם שלט חכם נוח לשליטה ולגלישה באינטרנט ע"ב הסמארט TV.

אז.. מי יכול לעזור לי להיסגר סופית?

תודה :)

פורסם

ה-LG דגם ה-621 60 אינץ ,הוא אחד מהמסכים היותר מוצלחים של LG , אם אהבת את דגם ה-55 אז דגם ה-60 אינץ עוד יותר טוב , מה גם שהוא נמכר היום בפחות מ-10K ועוד מקבלים במבצע שיש ל ח.י כרגע גם סאונד-בר מתנה !

פורסם (נערך)

טוב, התקבלה החלטה- אנחנו הולכים על ה-F8000.

עכשיו ההתלבטות היא בין ה-60 אינטש ל-65 אינטש (הבדל זעום במחיר של 2500 ש"ח).

האם ישנה אפשרות שה-65 תהיה פחות טובה מבחינת איכות מה-60 ? (הכוונה להגדלת מספר הפיקסלים- שמעתי שיש מסכים שדווקא במידות קטנה יותר רואים טוב יותר מאותו מסך רק "מוגדל")

עריכה אחרונה על ידי BMW
פורסם

מאיזו בחינה "משווה" ? מבחינת איכות? מבחינת מחיר?

שים לב לדרישות שרשמתי בתחילת השרשור- אני לא מחפש את ה-High end בתחום כיוון שהטלויזיה מיועדת לאנשים שיראו YES רוב הזמן ואני בספק אם ינצלו 2% מיכולת הסמארט.

מה שכן, העיצוב, העובי והאיכות הראויה למחירים כאלה כן חשובה.

ה-LG נותנת תמורה יפה לכסף ונראית מצויין, אבל נופלת בסעיף העיצוב ובעובי מהסמסונג שעולה יותר מפעמיים ה-LG.

ההחלטה בסוף נפלה על הסמסונג בגלל החבילה הכוללת ובגלל שעיצובית היא לא מתאימה למי שהולך לשים את הכסף על המסך הזה.

אם זה היה תלוי בי, ובהתחשב במחיר, ה-LG טלויזיה מצויינת ושקולה ולא הייתה נפסלת רק מהיותה נחותה טכנולוגית מהסמסונג.

פורסם

אולי זה כבר מאוחר מידי מבחינת טיימינג של התגובה, כי נראה שאתה דיי נעול, אבל אם אני מתייחס לפלזמה לעומת LED,

לדעתי התמונה בפלזמה עדיפה בהרבה, היא יותר אמיתית, ופחות סינטטית מה-LED. החסרונות שלה הם:

* השתקפות על המסך, כך שאם יש חלונות גדולים שנמצאים מול הטלוויזיה, אז באור יום תהיה השתקפות

על המסך, באופן מהותי הרבה יותר מאשר על מסך LED.

* עובי גדול יותר ממסכי LED.

* צריכת חשמל גבוהה יותר.

בכל מקרה אני חושב שגודל של 60" הוא הגיוני יותר, בעיקר בגלל הפרשי המחירים. קפיצה ל 65" דורשת

תוספת של לא מעט כסף, שלטעמי לא שווה את ההפרש בגודל המסך.

לגבי ההשוואה של המסכים, לדעתי חובה לראות את המסך שאתה קונה, ואתה יכול תמיד להגיע אם DOK,

עם כמה תכנים שתשים עליו, ואז לחבר למסך, ולראות את האיכות באופן שווה בכל מסך ומסך.

פורסם

ה-F6400 מצויינת אך ה-F8000 חדישה יותר ומרשימה יותר עיצובית (חסרת מסגרת ודקה יותר) .

פלזמה לא באה בחשבון (למרות שאני בעד פלזמות) כיוון שמדובר בסלון מואר מאוד עם חלונות ענקיים.

הסינון רעשים ועוד שיפורים ב-F8000 + הכניסה במסגרת התקציב שהוגדרה מלכתחילה משכנעים אותי ללכת על הטכנולוגיה המתקדמת והחדישה יותר של סמסונג... (כמו שלא הייתי קונה אייפון 4S לעומת 5S למרות שגם ה-4 עונה לי על כל הדרישות נכון להיום.)

• תוכן חדש...