Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לתיבות הילוכים יש כמה סוגים: אוטומטית, חצי אוטומטית, ידנית, רובוטית ורציפה. אם תוכל לענות לגבי איזה מהסוגים הללו כיוונת את שאלתך, אולי יהיה אפשר לתת לך תשובה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

מדובר על תיבת הילוכים אוטומטית רגילה.

במקרה שלי מדובר בגיר אוטומט R700 בעל 4 הילוכים עם כבל קיק דאון שמורכב על שברולט קמארו .

העניין הוא שבעבר שיחקתי עם בורג וויסות האוויר בTBI ומאז ניראה לי (השעון סל"ד בלוח שעונים אינו אמין)שהסל"ד בסרק מאוד גבוהה ביחס לזה כשהגיר משולב להילוך בעמידה גם כאשר המנוע כבר חם בטמפרטורת עבודה.

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אין לי מושג איזה מערכת ניהול מנוע יש בשברולט קמארו 91' ואיך מתבצע שם כיוון סיבובי סרק.

ברכבים מודרניים, לאחר שילוב לדרייב מחשב ניהול מנוע יפצה על העומס הנוסף על ידי פתיחת מעבר של מנוע צעדים או פתיחה קלה של המצערת (אלקטרונית) ויעלה את הסל"ד חזרה לאותו מצב שהיה בניוטרל.

פורסם

אז בשורה תחתונה, במנוע חם בתיבה אוטומטית לאחר הפיצוי הסל"ד אמור להיות כמעט זהה בין סרק לדרייב, הבנתי נכון?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אם סלד סרק מאוד גבוה על N ייתכן שמנוע שלך מושך אויר. יש אפשרות להתחבר לרכב שלך עם מחשב? סל:ד סרק אצך מסודר או עולה ויורד?

מנוע עבר התחממות, ראש מנוע או משהו בסגנון?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ישנה אפשרות להתחבר למחשב אך לצערי אין לי את הסקאנר המתאים.

סל"ד הסרק יציב מאוד ואינו "משחק".

המנוע מעולם לא עבר התחממות ייתר או שיפוץ ראש (לפחות לא בשנים שהרכב ברשותי).

אגב,הסל"ד בסרק לא מאוד גבוה אבל עדיין גבוה יותר ביחס לזה שהמנוע משולב להילוך גם כשהמנוע כבר חם בטמפרטורת עבודה.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

יכול להיות הבדל בסל"ד סרק בין הילוך לבין ניוטרל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...