Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיוטי פרי א.ל.מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי מה הולך באתר שלהם ?

אני בודק כמה מוצרים ולא מבין איפה הם חיים שם, לדוגמא:

XBOX 360 מחיר בדיוטי פרי 200 דולר, בשקלים (נחשב לפי שער של 3.45) זה יוצא 690 ש"ח, מסתכל בזאפ החנות הכי זולה מוכרת את זה ב704 ש"ח, אז איפה ההנחה פה ?

מחפש אייפון 5C , באתר של הדיוטי פרי המחיר הוא 679 דולר, מחשב לשקלים זה יוצא 2342 ש"ח, בודק בזאפ החנות הכי זולה מוכרת ב 2455, מה קורה פה ? רק 100 שקל פחות ? איפה המע"מ פה ? אתם קולטים שלא.ל.מ גם לא משלמת מ"עמ ,וגם מרוויחה יותר מהחנויות בארץ!!!

וככה בדקתי עוד כמה מוצרים ומסתבר שהדיוטי פרי עובדים עלינו בעיניים, מרוויחים את ה %18 שהם לא משלמים ועוד את הרווחיות שלהם.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

welcome to Israel, בהסתייגות אחת: הרבה פעמים הם מוכרים מוצרים של היבואן הרשמי, עם אחריות וכו', בעוד שאתה רואה מחירים זולים בזאפ של יבוא מקביל...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קניתי בא.ל.מ (דיוטי פרי) ב 7/2013 אייפון 4 8G ב1400 שקל...היום בZAP אייפון 4 8G הכי זול הוא 1445 שקל.

אני מניח שהערך של המכשיר ירד כעבור 8 חודשים אבל עדיין לא הנחה מטורפת,לדעתי BUG היו יותר זולים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היחידים בארץ שבאמת מורידים מע"מ מהמחירים המקוריים שלהם הם ksp + ivory + discclub אילת.

פורסם

כל הדיוטי פרי הזה הוא חתיכת בדיחה על חשבונו של מר ישראלי שמעמיס שם מכל הבא ליד במחירים גבוהים מאשר בארץ.

בטיסותיי לחו"ל אני אפילו לא משתין לכוון שלהם.

פורסם

בדצמבר רכשתי שם 5S עם אריזה מקורית ואחריות רישמית ב 2800ש"ח וב 12 תשלומים.

בארץ הוא נמכר ב 3400 עם התניה למזומן וככל שכמות התשלומים עולה המחיר עולה בהתאם ומטפס עד לאיזור ה 3900-4000 ש"ח.

פשוט צריכים להגיע עם טאבלט (יש wifi בשדה) ולדעת בדיוק מה את מחפש כולל דגמים ספציפיים.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

בדיוטי פרי יש לא מעט מציאות, צריך לדעת מראש מה הן, לבוא, לקחת אותן ספציפית ולברוח.

קניתי שם כ"כ הרבה מוצרי 200 דולר שבארץ המחיר היה כפול ואף יותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם בארץ יש האייפון הזה ב2800 או משהו שמאד קרוב.

גם אני קניתי לפני כמה שנים כמה מוצרי 200$ נחמדים, אך ברפרוף בשנתיים שלוש האחרונים לא ראיתי משהו שיצדיק את הרכישה משם.

ואז הפסקתי לבדוק.

אדרבה, אשמח לקבל המלצות על רכישות כדאיות שם. עוד 20 יום אני עובר שם שוב.

פורסם
גם בארץ יש האייפון הזה ב2800 או משהו שמאד קרוב.

גם אני קניתי לפני כמה שנים כמה מוצרי 200$ נחמדים, אך ברפרוף בשנתיים שלוש האחרונים לא ראיתי משהו שיצדיק את הרכישה משם.

ואז הפסקתי לבדוק.

אדרבה, אשמח לקבל המלצות על רכישות כדאיות שם. עוד 20 יום אני עובר שם שוב.

יכול להיות שזה המחיר היום. אבל אנחנו מדברים על דצמבר כן? אז לא היה מחיר כזה ותאמין לי שבדקתי.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

כבר הרבה שנים הדיוטי פרי יקר יותר מחנויות 'רגילות'. ועדיין יש הרבה מתלהבים מקניה בלחת זמן ובמחיר יקר.

אגב, אותו סיבפור לגבי אילת, שבה למרות 'אין מע"מ' רוב החנויות ושרותי תיירות יקרים יותר מהצפון. רק רשתות ארציות מקפידות על מחיר מופחת מע"מ.

לפעמים אפשר למצוא בנתב"ג משהו משתלם, באופן גורף הם יקרים יותר. תמיד טוב לדעת מה המחיר הרגיל של המוצר , לאסוף את המידע ואז קל להחליט במקום ומהר, כי בדרך כלל קונים שם עם לחץ זמן. היתרון של שמירת הקניה טוב למשקאות, אם מוצאים משהו במחיר טוב, ואין הרבה כאלו.

אם יש רצון ואפשרות - לפעמים עדיף לקנות בחו"ל (גם לגבי זה תאסף מידע בארץ - היכן כדאי לקנות ומה, כדי לחסוך זמן כשאתה בחו"ל ולמנוע אכזבה) ואם הפריטים גדולים או שוקלים - לשלוח מחו"ל חבילה בדואר אליך הביתה. ככה גם תוכל לבדוק אם הספק מקניה ברשת לא בסדר או שדואר ישראל אשם בעיכוב ההגעה...

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...