Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

אני מחפש מישהו שמומחה להורדת מס׳ שריטות קטנות ועושה עבודה מושלמת!.

אם זה מילוי, או צבע לכל החלק. מה שאתם ממליצים.

ועוד שאלה, האם לאחר פעולה זו לא יהיו הבדלים בצבע? (צבע הרכב לבן, סוג- audi TT)

אשמח לתגובות מקצועיות! זה מציק לי בעיין למרות שכמעט ולא רואים.

תודה רבה מראש!

פורסם

אם תעלה תמונות של הבעיה שמציקה לך בעין, אפשר יהיה להמליץ לך ספציפית על מס' אפשרויות לכל חלק וחלק.

שריטות קלות וסוירלים מורידים בעזרת עבודת פוליש. אפשר להמליץ על מספר דיטיילרים וסדנאות מקצועיות, קודם ציין מהיכן אתה.

שריטות עמוקות ניתן למלא בעזרת צביעה נקודתית, אף דיטיילר לא מחזיק אצלו מלאי שלם של כל צבעי הרכב הקיימים. תצטרך לספק בעצמך.

שריטות עמוקות מרובות על אותו הפנל, מומלץ לצבוע, דיטיילרים וסדנאות לא צובעים/צובעות פנלים אלא רק מוסכי פחחות וצבע.

מומחים יש מפה ועד להודעה חדשה, צריך לתאם ציפיות עם בעל המקצוע ולהבין כמה תעלה העבודה ביחס לתמורה שתקבל.

ישנם שמצפים לניסים במחירים מגוחחים ויש כאלו שמוכנים להשקיע כמה שיידרש בשביל תמורה מקסימלית, היכן אתה עומד?

ושוב, תעלה תמונות.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אני מעוניין לקבל תמורה מושלמת. שהרכב ייצא מושלם. וכמה שצריך ככה אשלם. בסך הכל זה בקטנה אבל עדיין זה מציק לי.

אני מאזור השרון, ואני מחפש מישהו שיתן תמורה מושלמת שלא יהיו הבדלי צבע כלל.

אני לא יודע איך לעלות תמונה, השריטה לא עמוקה אבל כשהרכב נקי רואים את זה קצת.

מי יכול לעשות עבודה כמו שאני מחפש?

תודה שוב.

פורסם

לא כדאי ללכת למישהו מקצועי שיעשה פחחות וצבע חדש? ללא הבדלי צבע אבל.

אפשר פירוט למישהו מקצועי ביותר?

תודה!

פורסם

יבגני - נס דיטייל, לא מתעסק בצביעה מקומית.

אלטר לעומת זאת כן.

פותח השרשור, היה הרבה יותר קל אם היית מעלה תמונה במקום לתת לנו לנחש מה אתה צריך.

כמו שנאמר קודם, יכול להיות שבכלל לא תצטרך צביעה ותוכל לעשות זאת בעצמך.

"יאללה בירי".

פורסם

יעקב אחלה גבר, ישב איתי שעה והסביר לי דברים ובנוסף עשה מילוי לדוגמא ללא כסף רק שאראה איך עושים את זה.

וכנראה אני אעשה אצלו את זה.

אבל ליתר ביטחון אני רוצה לברר עם פחחים לגבי צביעת החלק, אפשר לקבל מידע על פחחים מקצועיים ?

תודה שוב!

• תוכן חדש...