Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ביצעתי עסקה באינטרנט על סך 500$ לאחר הביצוע הבנתי שמדובר בהונאה ואני לא באמת יקבל את המוצרים שהזמנתי, מה עליי לעשות ?

עריכה אחרונה על ידי ely89
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כדאי שתעלה את פרטי הארוע.

אם מדובר בעסקה בתוך הארץ סביר שחברת האשראי כבר מכירה אותה ויהיה לך קל יחסית לבטל. אם מדובר במשהו מחו"ל צריך לבדוק יותר לעומק, אם כי לחברות האשראי בעולם מנגנונים רגישים מאוד לזיהוי הונאות, כולל מקרים בהם נחסמו כרטיסי אשריא לאחר עסקה לגיטימית שהיתה חשודה במנגנוניןם אלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדובר בחיוב מחול, לאחר שיחה אתמול עם מוקד החירום של חברת השראי נמסר לי שהכסף הומר למטבע סיני והועבר לספק סיני, הרצתי חיפוש על הדומיין ואכן הוא רשום בביג'ין. מה שבכלל מתיימר להיות אתר קניות ללקוחות ישראלים .

כמובן שהדבר ראשון שעשיתי הוא חסימת הכרטיס, מהנציג נמסר לי שעד שהעסקה לא נקלטה אין אפשרות לערער אני צריך להתקשר ביום שני או שלישי ולערער, אני לא יודע מה להגיד להם ? לנציג אמרתי שאני קונה המון בחול ומשום מקום קיבלתי מייל "תודה על קנייתך" ומייד התקשרתי לברר מה הסיפור כמובן שהופתעתי כשהוא אמר לי שחוייבתי בסכום של 500 דולר מספק בסין.

אני לא ישן מאתמול ולא יודע מה לעשות .

פורסם

wayfarer ב25 דולר במקום ב200? והם עוד מתיימרים להציג את זה כמקורי.. :roll:

אם זה נשמע טוב מדי בשביל להיות אמיתי, זה כנראה לא אמיתי..

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לי היה מקרה דומה, ואחרי כמה ימים הבנתי שזה הונאה. פניתי למוקד של ויזה, שקודם כל ביטלו את הכרטיס,

ולאחר מכן העבירו אותי למוקד עסקאות חו״ל שביקשו שאשלח להם מכתב מפורט בפקס, ולצרף את מה שיש לי

בנוסף, כמו דף ההזמנה, האתר עצמו. לי הדבר קרה עם אתר מזויף של זארה, ופניתי גם לזארה העולמית,

ששלחו לי אימייל שמאשר שזה לא אתר שלהם, וככל הנראה זה מזוייף.

אחרי ששלחתי להם את הפקס, יומיים אחרי שוחחו איתי שוב, ואמרו שככל הנראה הם יצליחו לבטל את העסקה,

ואכן אחרי שבוע בערך זיכו את החשבון שלי.

פורסם

במקרה כזה קודם מבטלים את האשראי, ושומרים על פיסת מידע שיש לך על הטתר המזויף, כולל דף הזמנה, כולל דף שהדומיין שייך למישהו אחר, תאסוף את כל המידע שאתה יכול כי חברת האשראי תבקש את הכל.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

יותר מכך - צריך להיות פרנואיד ולשמור לא רק דומיינים אלא גם צילומי מסך, כיון שאתרים כאלה עשויים להעלם לבלי שוב בלי כל התראה.

הדפס כל מסמך הקשור לעסקה ושמור בתיק מסודר, ודאג להעתק שישמר אצלך והעתק שישלח לחברת האשראי במסגרת הפרוצדורה לביטול העסקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...