Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לצבוע את הגריל תחתון השחור שלי באוטו )טיוטה קורולה ( 2008 בצבע פסלטידיפ .

רציתי לשאול כמה דברים לגבי שימוש במוצר הזה!

כיצד ניתן להסיר את החומר במידה ונמאס לי ואני לא מעונין בו יותר.

מה עלותו ?

והם התהליך הוא רק פירוק החלק ניקוי מאבק וכו...

ואחכ צביעה של מספר שכבות בתנאים מתאימים? והאם יש צורך בצבע יסוד?

פורסם

לפי מה שידוע לי ואני לא הכי מומחה בתחום , ניתן בכל זמן נתון פשוט לקלף אותו , אתה לוקח פינה קטנה בצד של הגריל והוא אמור לצאת כחלק שלם.

דבר נוסף לפי מה שידוע לי אינך צריך צסע יסוד לפלסטידיפ זה ספריי שאתה לא תצטרך לא חומר יסוד ולא לקה יש פה הרבה שרשורים שאנשים שאלו לגבי החומר תחפש קצת בפורום ואני בטוח שתמצא ובנוסף לזה כן תצטרך להוציא את הגריל ולנקות אותו טוב עם APC מדולל כדי שהחלק יהיה נקי.

מקווה שעזרתי לך קצת.

ותבדוק עם עוד אנשים המומחים יותר בתחום חג שמח ושבת שלום.

פורסם
לפי מה שידוע לי ואני לא הכי מומחה בתחום , ניתן בכל זמן נתון פשוט לקלף אותו , אתה לוקח פינה קטנה בצד של הגריל והוא אמור לצאת כחלק שלם.

דבר נוסף לפי מה שידוע לי אינך צריך צסע יסוד לפלסטידיפ זה ספריי שאתה לא תצטרך לא חומר יסוד ולא לקה יש פה הרבה שרשורים שאנשים שאלו לגבי החומר תחפש קצת בפורום ואני בטוח שתמצא ובנוסף לזה כן תצטרך להוציא את הגריל ולנקות אותו טוב עם APC מדולל כדי שהחלק יהיה נקי.

מקווה שעזרתי לך קצת.

ותבדוק עם עוד אנשים המומחים יותר בתחום חג שמח ושבת שלום.

תודה על העזרה

פורסם

כדי שתוכל לקלף את הצבע בעתיד, חשוב לבצע את הצביעה נכון. כלומר, לנקות את האיזור היטב לפני הצביעה ( מומלץ עם ספירט או onr) ולצבוע לפחות 3-4 שכבות.

• תוכן חדש...