Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני אשמח לקבל המלצות לגבי מכוניות סופר מיני, בעלות של בסביבות 100000 שח בערך

רכב שיהיה נוח לנהיגה,בטוח, אמין וחסכוני ( נוסע הרבה מת"א לירושלים וחזרה )

אני מצאתי את הדגמים הללו על פי חיפוש באינטרנט, אשמח אם תוכלו לדרג לי אותם מהמומלץ ביותר ומטה.( תיבה אוטומטית )

סקודה פאביה 1.2 TSI

טיוטה יאריס הרגילה כנראה דגם STYLE

רנו קליאו החדשה

אופל קורסה enjoy 1.4

סזוקי סוויפט

תודה,

אייל

פורסם

הפאביה פחות בטיחותית בין הסופר מיני של היום,אבל יש היא עדיין בין המרווחת,החיסרון זה גיר שלא נחשב למאוד אמין,פוולסוגן אומרת שהחל מ 2013 הם כבר תיקנו הכול ואין בעיה איתו,אישית,אני הייתי חושש.

היאריס הרגילה פשוט מציגה איכות חומרים זולה,הדיפונים עשויים מכזה פלסטיק גס,שזה לא מובן איך ברכב במחיר הזה זה הגיוני,לא נסעתי,אבל גם לא התלהתי ממנה.

את הקליאו מאוד אהבתי,נירטת מצוין,מאובזרת,סלון מגיע עם בשילוב צבעים,גם פה יש רובוטי כפול מצמדים,הרכב עוד מאוד חדש ואין מדד לאמינות,מצד שני הגיר של הפלואנס דווקא בסדר.

הקורסה מזכירה רכב מלפני עשור,גיר אוטומטי פשוט שלא יהיה חיסכוני,פלסטיק מאוד פשוט,מאוד לא אהבתי.

לסוויפט יש גיר אמין,והרכב בכללי אמין,החיסרון שלו זה תא מטען קטן.

היום אני הייתי הולך על הקליאו,לדעתי היא מציגה חבילה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לו פיאסטה אחרי מתיחת פנים,והוא מתחיל לסבול מבעיות ורוצה רכב אחר,אני מקווה שזה לא מתחיל להיות ה dsg הבאה אחרי שיש גם כמה דיווחים על בעיות עם הפוקוס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

תודה על הלינק,האמת,זה פעם ראשונה שאני נתקל באיזשהי תקלת גיר בפיאסטה[ככל הנראה],בפוקוס דווקא יש.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם

לא כולם מסוגלים להסתגל לגיר הרובוטי. לי יש פיאסטה 1.6, ונכון שהגיר לא חלק כמו אוטומטי, אבל זה ממש לא נורא והיתרונות האחרים של הרכב, ויש לא מעט, מפצים. הרכב הזה מהיר ומהנה - ושווה כל שקל.

פורסם

אני הייתי מוסיף לרשימה את האיביזה (אותו מנוע וגיר כמו של הפאביה) אפשר להשיג במחיר אטרקטיבי 0 ק"מ מליסינג ב-90K.

לא הייתי פוסל גם את הסוזוקי ספלאש (חולקת מנוע וגיר עם הסוויפט וזולה יותר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שלום לכולם,

אני אשמח לקבל המלצות לגבי מכוניות סופר מיני, בעלות של בסביבות 100000 שח בערך

רכב שיהיה נוח לנהיגה,בטוח, אמין וחסכוני ( נוסע הרבה מת"א לירושלים וחזרה )

אני מצאתי את הדגמים הללו על פי חיפוש באינטרנט, אשמח אם תוכלו לדרג לי אותם מהמומלץ ביותר ומטה.( תיבה אוטומטית )

סקודה פאביה 1.2 TSI

טיוטה יאריס הרגילה כנראה דגם STYLE

רנו קליאו החדשה

אופל קורסה enjoy 1.4

סזוקי סוויפט

תודה,

אייל

לי יש פיאסטה 1.6 2013, עשתה 10K ונכון לעכשיו הגיר עובד מצויין.

לגבי האחרים:

פאביה - מצטער, למרות שיש לי סופרב, הפאביה מזכירה לי רכב מלפני 50 שנה.

יאריס - רכב מינימליסטי, כפי שמאפיין את טויוטה. ממליץ על טויוטה ריקולה - הרכב הנמכר ביותר בעולם..

קליאו - נהניתי מאד מנסיעה מבחן. כרכב ליסינג הייתי לוקח, כרכב פרטי לא מוכן לסמוך על האמינות של הצרפתיות ועל מש' קרסו.

קורסה- גם המראה וגם הטכנולוגיה מלפני 10-15 שנה.

סוויפט - פחות מכיר.

איביזה אולי?

פורסם

אם אתה רוצה רכב מהנה לנהיגה ושבין העליות של ת"א-ירושלים באמת יהיה חסכוני ואין לך בעיה עם גיר ידני, אני ממליץ בחום על הקליאו 0.9 טורבו ידנית

נהגתי עליו, הרכב באמת מהנה לנהיגה וחסכוני מאוד ועומד על 84,000 ש"ח, במקביל גם הייתי ממליץ על ה208 1.2 ידנית שגם מאוד מהנה לנהיגה ום יותר נוחה

מבחינת מושבים מהקליאו ותהיה חסכונית באותו סדר גודל. המחיר עומד על 77,000 ש"ח. מה שכן הקליאו זריזה וחזקה יותר ותיקח את העליות של ירושלים יותר טוב.

פורסם

סורי עכשיו שמתי לב שאתה מחפש תיבה אוטומטית זה משנה את התמונה קצת.

עדיין ממליץ על הקליאו בגרסת ה1.2 טורבו כפולת מצמדים למרות שמחירה עומד באזור ה110k.

או אם אתה מוכן "להתפשר" על שנתון 2012/13 בפחות מ110k תוכל למצוא פולו 1.2 tsi שהיא עדיפה לדעתי על הקליאו 1.2 טורבו

טכנולוגיית הטורבו של מנועי הtsi טובה יותר לדעתי, אך גם הקליאו מאוד מוצלחת לדעתי.

פורסם

ראשית תודה לכולם על התגובות ! אכן, הפיאסטה אחלה של רכב אפילו יצא לי לבחון אותה בנהיגה אתגרית והיא מאד יציבה ובטוחה אך לצערי בנהיגה בתוך העיר בגלל הגיר הרובוטי יש איתה בעיות וכשאין לך לעיתים שליטה על התנהגות הרכב לפחות אותי זה הרתיע . הייתי שמח מאד אם בעיה זו היתה מקבלת התייחסות כפי שנהגה פולקסווגן לגבי הגיר DSG7 . בכל מקרה היום עשיתי סיבוב באולמות תצוגה של רנו, טיוטה, ואופל וכרגע אני מתלבט בין רנו קליאו לטיוטה יאריס אין ספק שהרנו קליאו 1.2 טורבו אוטו' נראת מעולה ומאובזרת כראוי אגב גם הטיוטה יאריס STYLE מאובזרת טוב מאד ! לגבי הפאביה נהגתי בעבר 2009 בדגם האוט' 1.6 והיה ממש כייף אבל היום עם הגיר החדש ומנוע 1.2 אין לי מושג איך היא ועדיין יש לי חשש מהגיר הרובוטי למרות שהם הודיעו לפני כחודש וחצי שהבעיה נפתרה ע"י החלפת מחשב גיר ומצמד משופר. פורים שמח לכולם ואם יש לכם מה להוסיף אשמח לשמוע

פורסם

אגב, מה דעתכם על הפג'ו 208 האוט' דגם ACCESS ויש ACTIVE , או הונדה ג'אז מנוע 1.4 אוט' כסופר מיני היא הכי יקרה 113000 שח ?

פורסם

1. הג'אז (לדעתי) לא שווה את הכסף.

2. הקליאו גם עם גיר רובוטי - בדוק שמתאים לך.

3. אם לאבזור יש אצלך משקל מכריע - ה-208 Active מאובזרת טוב מאוד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...