Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני וחברתי מגיעים לעיר הגדולה מהצפון הרחוק,

בגדול יש לנו הצגה בקאמרי ב21:00 ורצינו לתייר קצת לפני.

זקוק לעזרתכם בנוגע למקומות/פעילויות שאפשר לעשות משעה 14:00 והילך, כולל אוכל.

אומנם שירתתי בקריה 3 שנים, אך ידע על מקומות "שווים" אין לי.

שנינו בגילאי ה-26-28. סטודנטים (ע"ע תקציב). זהו.

אשמח להמלצות טיפה מפורטות,

כי נגיד "מתחם התחנה" גם אני מכיר - אבל אין לי מושג מה יש שם ומה אפשר לעשות שם והאם בכלל כדאי להגיע לשם בשישי בצהריים.

תודה ותבורכו,

ניר.

**פוסט זה נכתב לאחר חיפוש, תודה**

משכנתא זה קל

פורסם

להסתובב ביפו בעיר העתיקה.

שוק הפשפשים + נמל יפו + ארוחת צהריים באבולעפיה

או להסתובב בשנקין, בשישי בצהריים האוירה טובה ברחוב הזה

משם להמשיך לנחלת בנימין ושוק הכרמל ולהנות שם מחומוס מעולה ב10 שקלים

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אם כבר הזכרת: ליד "מתחם התחנה" יש את שכונת נווה צדק, שגובלת בה מהצד של תל אביב, ומנגד יש את יפו העתיקה ואת הנמל שלה במרחק הליכה. אני אישית מאוד אוהב את נווה צדק. זו השכונה הכי פסטורלית בכל תל אביב, עם אכיקטורה מאוד שונה והרגשה קצת אירופאית. במרכז השכונה בערך יש את מרכז סוזן דלאל, עם רחבה נחמדה ובית קפה שאפשר לשבת בהם ולהנות ממזג אוויר טוב (אם יהיה). בפינה של המתחם יש מסעדה מעולה (אך יקרה) בשם "דלאל". ממול לדלאל יש את קפה סוזאנה. בקיץ (לא יודע אם גם עכשיו) יש שם בדרך כלל אפשרות גם לשבת על הגג. יש להם כמה מנות נחמדות, במחירים יותר סבירים מאלו של דלאל. יש כמובן גם עוד בתי קפה באזור שם, ברחובות הראשיים של השכונה (שבזי, שלוש, אולי אחרים גם). את מתחם התחנה עצמו ממצאים די מהר לדעתי, אבל מנווה צדק אפשר להגיע בהליכה לפלורנטין, שמציע המון מקומות פשוטים לאכול בהם וגם לשבת על איזו בירה, במחירים סבירים. בערך בכל בניין שני ברחוב פלורנטין והרחובות הצידיים לו נמצא איזה פאב או מסעדה, לא מקומות מטריפים, אבל חלקם בהחלט סבירים. מנגד, בצד היותר צפוני של העיר יש את הטיילת של נמל תל אביב, שמציעה אווירה נחמדה של חוף ים, עם כמה אפשרויות שופינג וגם מקומות לאכול בהם. משם אפשר לחצות את הגשר לכיוון רידינג ולטייל לאורך הירקון, בפארק. גם מאוד נחמד וירוק שם. מבחינה קולינרית אני לא יודע אם יש מקומות מדהימים בנמל, אבל יש אופציות. אם אתם חובבי סושי, אפשר לצאת מהנמל ולאכול ב-fusushi בירמיהו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אם מדובר על שישי הקרוב, אז השמועה בעיר אומרת שתהיה מסיבת רחוב באבן גבירול. במידה ומזג האוויר יהיה סביר שווה לבקר.

עריכה: הרגע נודע לי שהמסיבה נדחתה לשבוע הבא.

חוץ מזה שישי בצהריים זה אחלה זמן בתל אביב. אם אתם מגיעים ב-14 זה טיפה מאוחר אבל לא נורא. עדיין קיבלתם הצעת לא רעות בכלל לשריפת זמן מהירה.

אם יש גשם תוכלו להיכנס לדיזינגוף סנטר. בשישי יש שם שוק אוכל חביב עם מבחר ענק של אוכל במחירים עממיים.

אם אין גשם אני ממליץ לכם לעשות מנוי יומי לתל אופן. 17₪ לבן אדם וזה חוסך לכם מלא זמן בהסתובבות ממקום למקום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תשב באוטו.

ברצינות - מה שיבגני הציע מעולה. רק הוא שכח פרט קטן - "מקום של בשר", אחת ממסעדת הבשרים הטובה בארץ שנמצאת בנווה צדק, במידה ואתם רעבים בצהריים לאיזה סטייק מעולה ++.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה. נביא מטריה ונתחיל ממתחם התחנה ונכנס פנימה לנווה צדק/פלורנטין/נחלת בנימין.

יש המלצות על חניות? (לא חנויות, חניות)

משכנתא זה קל

פורסם

במתחם התחנה יש חניון עצום של אחוזת חוף. לא רחוק ממנו, לדעתי ברחוב המרד, יש עוד מספר חניונים, אחד מהם גם של אחוזת חוף, פתוח לפעמים בחינם. בפלורנטין עצמה אפשר למצוא חניה באפור או במגרשים חצי מסודרים ברחובות כמו אבארבנל ואחרים שם בסביבה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תודה יבגני,

החננו בחוף מול מתחם התחנה.

את התחנה באמת מיצינו תוך 10 דקות אך נווה צדק הייתה נחמדה ולקחה יותר זמן.

גם מזג האוויר שיחק לטובתינו (השמש יצאה רבע שעה אחרי שהגענו.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...