Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קילוף על הצמיג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

על רכב טויוטה קורולה של אבי ישנו קילוף מוזר על הצמיג הקדמי מצד ימין (לא ראיתי כאלה מעולם).

רציתי לדעת ממה קילוף זה נובע והאם זה ביטוחתי להמשיך ולהשתמש בצמיג.

אני מצרף תמונה של הצמיג.

2zovjf7.jpg

תודה מראש ושבת שלום.

פורסם

דבר ראשון, הייתי מגדיר את זה יותר כחתך מאשר קילוף, כי לפחות מהתמונה, ככה זה נראה.

ומכאן עולה לי תובנה מעניינת שחשבתי עליה (שכמובן מבוססת על השערה..)-

אם מדובר על צמיג שנמצא בצד שמאל של הרכב (קדמי או אחורי), הייתי אומר שסביר להניח שבמהלך נסיעה, הצמיג פגש חפץ חד כלשהו...

אם מדובר על צמיג שנמצא בצד הימני של הרכב (שוב- קדמי או אחורי), הייתי אומר שזה נעשה בזדון ע"י מישהו ולא במהלך נסיעה כלשהי..

יאללה חברים יש כאן חידה מעניינת ולא קשה במיוחד.

מי יודע למה אלו תובנותיי?

ולגבי שאלתך, כמו שציינתי זה נראה יותר קרוב לחתך מאשר קילוף.

ואנו יודעים שיש צמיגים בעלי עובי דופן עמיד יותר וכאלו עמידים פחות.

אני מניח שזה יכול להיות תלוי בצמיג עצמו, אבל אני לא הייתי לוקח סיכון ומחליף אותו.

דופן הצמיג מאוד חשובה כי המון עומס מופעל עליה!

לא היית רוצה שחלילה הוא "יקרוס" במהלך נסיעה!

רמז לחידה: כמובן שכל התאוריה הזו מתנפצת ברגע שנוסעים ברוורס... :)

פורסם

לפי טאסה שבורה בדיוק באותו מקום, ניראה שהצמיג פגש מדרכה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...