Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(קודם בודקים אח"כ קונים :lol:)

דינמומטר, ע"י היכל נוקיה בת"א. לידו ממש, יש את קומפיוטסט (עם הראשון יש לי נסיון בתור מוכר הרכב, שנבדק שם - היו דיי קפדניים. עם השני - אין לי נסיון).

alfa 156 2.5.

פורסם

כמו שנאמר - קודם בודקים אחר כך קונים .

אם קנית רכב אני חושב שלעשות בדיקה זה די מיותר .

אם זה רכב יחסית חדיש תבדוק היסטוריית טיפולים ותכניס אותו ליישור קו אם אתה מהמקפידים , יותר מזה זה מיותר.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

כן, שילמתי קודם כל מקדמה... מחר לוקחים את הרכב לבדיקה.... קניתי מליסינג.

תודה אשמח לעוד הצעות..

פורסם (נערך)

אתה יכול להעביר את המקדמה לרכב אחר או שהעסקה סופית ?

במידה וכן אני ממליץ לקחת למכון בדיקה חיצוני רצוי לא בעיר שהכב נקנה בו , בהרצליה יש לך את מבדק שהם סבבה ויש עליהם הרבה המלצות (אני גם בדקתי שם רכב).

עריכה : יש להם איזה קופון הנחה שמסתובב באינטרנט שווה לחפש קצת.

עריכה 2: הקופון נמצא בדפי זהב באינטרנט .

עריכה אחרונה על ידי itzik_b

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

×
×
  • תוכן חדש...