Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב,

היום אבא שלי קיבל דו''ח על סך 250 ש''ח כיוון שחנה ברחוב בו קיימת הגבלת משקל עד 2.5 טון.

הבעיה היא שמשקלו העצמי של הרכב שלו הוא 2.1 טון אז לא ברור לי למה הוא קיבל דו''ח זה,על הרכב קיימת מדבקה המציינת את משקל הרכב.

האם אפשר לבטל את הדו''ח ע''י הצגת רישיון הרכב?

יונדאי I800 2011 סבטלנה וגרגורי טבריה.jpg

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

נקודה למחשבה.

מישהו כאן יודע אולי אם מתייחסים למשקל עצמי או כולל?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בדרך כלל מדובר במשקל כולל

לך לראות את השלט כי צריך להיות כתוב שם במפורש המשקל!!

צלם או תן כתובת ניעזר בגוגל סטריט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

^

כתוב במפורש שזה יונדאי I800, אני רק מחקתי פרטים מזהים.

עריכה עכשיו אני רואה את השם..FAIL.

ישה הדו''ח לא אצלי אבל אני תכף אחפש את הכתובת.

עריכה 2: הרחוב הוא אליעזר בן יהודה ,נתניה.

והנה התמרור הספציפי.

לכידה.jpg

פורסם

מתייחס למשקל כולל, מחר אהיה מול הקבצים ואחפש את התקנות הרלוונטיות.

בכל מקרה הנהג לא יכול לדעת מה משקלו הכולל של הרכב בזמן החנייה ולכן ההגבלה היא על המשקל הכולל. גם המפקח או השוטר לא יכול לדעת האם רכב של 2.1 טון עצמי כרגע מועמס ב-300 ק"ג וחוקי לחנות שם או ב-450 ק"ג ולא חוקי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

הבנתי.

תודה לעוזרים!

עריכה:אם תציין את התקנה אני אשמח כי אני צריך לשכנע את אבא שלי שאין לו למה לנסות לבטל את הדו״ח.

בדו״ח עצמו כתוב סעיף 26 אבל מבדיקה באינטרנט מצאתי רק את הסכום שצריך לשלם ולא את התוכן של הסעיף.

פורסם

ברישיון כתוב במפורש שמשקלו הכולל של הרכב הוא 3,160 ק"ג וכך החוק מתייחס אליו.

קח לדוגמה את כל הטנדרים האמריקאיים המפלצתיים: למרות שמשקלם העצמי הוא מתחת ל-4,000 ק"ג, כדי לנהוג בהם יש צורך ברישיון נהיגה בדרגה C1 מכיון שמשקלם הכולל עולה על 4,000 ק"ג.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה אלעד,אנחנו פשוט נשלם וזהו.

פורסם

חלק א' לתקנות התעבורה - פרשנות:

"משקל כולל מותר" - המשקל העצמי בתוספת משקל האנשים והמטען שהתירה רשות הרישוי לרכב הנדון להסיע או להוביל;

"משקל עצמי" - משקל הרכב ללא מטען וללא נהג, לרבות משקל כל אבזרי הרכב ומשקל הדלק, המים והשמן שבו;

לפי זה אתה כבר יכול להבין שמשקל עצמי לא אומר שום דבר, נוזלים ונהג יכולים בקלות לעבור את ה-100 ק"ג נוספים, וזה המינימום של המינימום כדי שהרכב ייסע.

זה בינתיים מה שמצאתי בנושא.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...