Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

איך מבצעים ניקוי מערכת דלק ואינג'קטורים.

האם ניתן לבצע לבד?לקנות קיט או מקום שניתן לעשות בו ניקוי.

ב-YOUTUBE מראים שהכל נעשה דרך צינורית ואקום עם מתאמים מיוחדים בהתאם לחומר.

יש לי חומר של BG ISC IDUCTION SYSTEM CLEANER המוכר אמר ששמים במיכל דלק היה נראה לי מוזר אז בדקתי קצת.

לא נראה לי שזה הולך למיכל דלק כמו תוסף.האם מישהו מכיר איך מיישמים?

תודה!

פורסם

אני מנסה לפתור את עניין הרעידות בעצמי,הרבה מסבירים קודם לנסות ניקוי מערכת דלק,ניקוי חיישנים,בית המשנק וכדומה וגם כתחזוקה שוטפת אבל לא נראה לי שמישהו

עושה עם החומר הזה כמו ש-BG מראים.

• ספונסר פורום
פורסם

ניקוי יסודי של המזרקים (אינג'קטורים) מתבצע במכונה יעודית ולא בעזרת תוספי דלק. בהחלק ניתן לנקות את מערכת הדלק בצורה חלקית על ידי הכנסה של חומר מתאים למיכל הדלק או על ידי הכנסה של אותו החומר לנקודות מסוימות במנוע. ראה כאן למשל: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?444252-%D7%A1%D7%9E%D7%95%D7%92-%D7%93%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8-(Smog-Doctor)-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A3-%D7%94%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%95%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99

פורסם

היי אורן, ניקוי מערכת ההזרקה יכול להיעשות על ידי תוסף דלק שמוסיפים לדלק במיכל. זהו ניקוי קל.

ניקוי יסודי נעשה בעזרת מכשיר ייעודי בתהליך שמבצעים במוסך.

התהליך כולל פעולות הדורשות ידע מקצועי ולא מומלץ לנסות לבצען לבד. כגון: ניתוק משאבת דלק ופתיחת מחברי דלק שונים.

בעקרון הביצוע הוא חיבור מיכל ובו נוזל ניקוי המחובר לצנרת הדלק ומזרים את הנוזל במקום הבנזין. תהליך זה מנקה את המזרקים באופן יסודי.

ניתן לבדוק את אפקטיביות הניקוי על ידי בדיקת הרכב בעזרת מכשיר 4 גזים (כמו בטסט שנתי) לפני ואחרי התהליך ולראות האם יש שוני בהרכב הגזים הנפלטים, ועד כמה.

פורסם
אני מנסה לפתור את עניין הרעידות בעצמי,הרבה מסבירים קודם לנסות ניקוי מערכת דלק,ניקוי חיישנים,בית המשנק וכדומה וגם כתחזוקה שוטפת אבל לא נראה לי שמישהו

עושה עם החומר הזה כמו ש-BG מראים.

האם מדובר ברעידות כתוצאה מסלד נמוך מידי?

פורסם

(איל)תודה רבה על ההסבר עשה לי סדר

(מאור)יש לי רעידות אני לא יודע למה אני מנסה לעבור על מה שאני יכול בעצמי ופשוט ברמת הידע שלי.

אין סלד נמוך או שינוי בסלד.

שמתי לב אם זה קשור,שיש ממש רעידות מהמנוע במהירות גבוהה מעל 100,לא רעידות של איזון גלגלים או משהו כזה ממש מכיוון מכסה מנוע.

ב-D בעמידה יש תחושה שמשהו נכנס לפעולה יש את הרעידות,יוצא מפעולה אין רעידות וחוזר חלילה,מתחילה נסיעה ומפסיק לחלוטין.

שאלה נוספת האם יש לי EGR(לא מצאתי) או שסתום אחר שקשור לאגזוז?

• תוכן חדש...