Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

חבר שלי נכנס ברכב וצריך הערכת נזק .. הנזקים זה שפשופים בלבד ולא פגיעת פח .

תמונות מצורפות , אזור תיקון זה ב"ש מי שרוצה להמליץ על מוסך זול.

תודה רבה.IMG_7294.JPGIMG_7293.JPG

פורסם

שיכנס לחנות ויקנה פוליש ב 40 שקל,זה יעלים את רוב הנזק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לפי מה שהבנתי בעל הרכב מנסה לסבן אותו ולהאשים אותו בעוד כמה "פגיעות" שלא נגמרו באשמתו , השאלה שלי במידה והם יסכימו ללכת לפחח כמה אמור לעלות ?

והאם הפוליש שהצעת , אמור להעלים לגמרי ?

פורסם

אם השיפשוף הוריד צבע,הפוליש לא יעזור אלא צביעה,עניין של כמה מאות בודדים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב של חבר שלך לבן במקרה?

לדעתי לא ירד צבע והשריטות שאנחנו רואים זה מעבר צבע של הרכב הפוגע.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי יש נזק צלם תמונות יותר ברורות .אני יכול לעזור לך בתיקון הרכב .צור איתי קשר טלפוני .0546999223 אלי אמרן שמאי רכב

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
לפי מה שהבנתי בעל הרכב מנסה לסבן אותו ולהאשים אותו בעוד כמה "פגיעות" שלא נגמרו באשמתו , השאלה שלי במידה והם יסכימו ללכת לפחח כמה אמור לעלות ?

והאם הפוליש שהצעת , אמור להעלים לגמרי ?

מה זאת אומרת מנסה לסבן אותו?

הוא מנסה להוסיף לו פגיעות בצד השני של הרכב? זה לא יתפוס

הוא מנסה להוסיף פגיעות נוספות באותו מקום?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפי מה שהבנתי ממנו , הבן אדם אומר שיש עוד כמה מכות כנראה איפה שהטמבון מתחת לבאגז לפי מה שהבנתי .. וזה בוודאות לא באשמת החבר.

ויש לי שאלה , פחח יכול לצבוע חלקית את הטמבון , ז"א רק את החלק של השפשופים , או שחייב את כולו ?

פורסם

פחח יכול לצבוע מה שתגיד לו, אפילו עם מכחול רק את השפשופים, אבל יהיה הבדל בצבע.

השאלה אם בעל הרכב יסכים לזה או לא.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חברך צריך להשאיר לו שתי אופציות:

1. לתקן את מה שסביר שנגרם באשמת חברך, במוסך שיבחרו בתאום ביניהם ועל חשבונו של חברך

2. לנסות לקבל אוטו חדש מהנילונים, מחברת הביטוח של אותו חבר. המחסום היחיד בדרכו אל האופציה הזו, הוא שמאי הרכב שתשלח חב' הביטוח, שמקצועו הוא למנוע מימוש אופציה כזו.

הנזק נראה מינורי, בעין לא מקצועית ובלתי מזויינת.

בחירה באופציה השניה תסתיים בהפסד של כל הצדדים, וברווח נקי של חב' הביטוח.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...