Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פענוח תוצאות בדיקה פיג'ו 206 2008 1.6 XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תחליט לא לקנות את הרכב בסוף תעדכן אותי בבקשה .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אם האחריות לשנה ותיקון הליקויים (תושבות+משאבת שמן הגה) לדעתי זו עסקה טובה.

פורסם

תודה רבה על העזרה כל הדברים האחרים פחות מדאיגים אותי חוץ מהלחץ עוקה,האם זה אפשרי שלרכב שנת 2008 יהיה בלאי במנוע כבר?

אם אבצע את אותה בדיקה כמו שפיליפ עשה העלאת טורים בזמן שמכסה השמן פתוח כדי לראות אם המנוע זורק שמן אוכל לבדוק אם יש בעיה באמת במנוע? מכיוון שכרגע זה מאוד בעייתי להוציא שוב את הרכב מהחברה לבדיקה במוסך,יש רעיונות?

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

פורסם

הבדיקה שאתה מתאר נכונה אבל לא מדויקת. לכל רכב יש לחץ מסוים באגן השמן, צריך לדעת להבדיל בין מצב תקין למחשיד.

הייתי מנסה לפחות להביא מישהו מנוסה איתי כדי שיבדוק את העניין למרות שעדיין, זה לא תחליף לבדיקה באחד המוסכים המומלצים.

פורסם
הבדיקה שאתה מתאר נכונה אבל לא מדויקת. לכל רכב יש לחץ מסוים באגן השמן, צריך לדעת להבדיל בין מצב תקין למחשיד.

הייתי מנסה לפחות להביא מישהו מנוסה איתי כדי שיבדוק את העניין למרות שעדיין, זה לא תחליף לבדיקה באחד המוסכים המומלצים.

לצערי אין לי מישהו כל כך מנוסה בדברים האלה,אבא שלי יודע פחות או יותר אבל הוא חושב שאם הקומפרסיה יצאה תקינה אז אין בלאי במנוע וזה כסת"ח,למרות שקראתי שיכול להיות שגם שהקומפרסיה תקינה יכול להיות בלאי במנוע,יש שירות בתשלום שיכול להגיע לשם ולבדוק את הרכב? אי אפשר להוציא שוב את הרכב מהחברה

פורסם

השאלה היא אם יתברר שיש בלאי משמעותי במנוע המחייב שיפוץ האם הוא מכוסה באחריות או לא? אם כן - קח את הרכב.

אם לא - העיסקה עלולה להתברר כעיסקה די יקרה...

ולא, אין לסמוך על בדיקת שטחיות ובוודאי כאשר אין לך מושג ירוק בזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מדוע לא ניתן להוציא את הרכב לבדיקה במוסך. שלך? אם ברצונך לקבל הצעת מחיר לליקוים שנמצאו. דרך אגב לפי הבדיקה נראה שהרכב קיבל מכה בחזית לפי התיקונים בחזית...

פורסם

מאחר שהובטח שכל הלקויים הברורים יתוקנו אין סיבה לקבל הצעת מחיר על ליקוי שמישהו אחר מתקן עבורך. מה שאולי ניתן לעשות הוא לבקש שיטפלו גם בלחץ העוקה. אך מכיוון שמדובר בליקוי שקשה להעריך את עלותו בלי לפתוח את המנוע - יש לי הרגשה שהם לא ממש יסכימו...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מאחר שהובטח שכל הלקויים הברורים יתוקנו אין סיבה לקבל הצעת מחיר על ליקוי שמישהו אחר מתקן עבורך. מה שאולי ניתן לעשות הוא לבקש שיטפלו גם בלחץ העוקה. אך מכיוון שמדובר בליקוי שקשה להעריך את עלותו בלי לפתוח את המנוע - יש לי הרגשה שהם לא ממש יסכימו...

כאשר סיכמנו איתם על תיקון כל הליקויים,סומנו כל הליקויים (כולל הלחץ העוקה) ונאמר לנו שהרכב יועבר למוסך מרכזי בבני ברק של פיג'ו לטיפול וכל בעיה תתוקן ותיבדק שהיא לא כסת"ח חוץ מטימינג,בגלל שיש באמת אחריות לשנה מנוע וגיר וזאת חברת טרייד אין די גדולה אני חושב שיש על מי לסמוך וכנראה אלך על זה,אם תיהיה אפשרות נוספת לעשות גיחה עם הרכב לפני הקניה למוסך להעיף מבט אעשה זאת.

בכל מקרה תודה רבה לכל העוזרים אעדכן בהמשך.

פורסם

בסופו של דבר תוקנו כל התקלות למיניהם ואפילו עשו לי טיימינג בנוסף החליפו מגבים,מאוד מרוצה מהרכב ומהשירות של חברת הטרייד אין-לובינסקי ,תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

תתחדש ותהנה. הייתה לי כזו משנתון 05 אולי הרכב שהכי אהבתי אחרי האלפא והB4.

היית אומר מהתחלה שזה דרך לובונסקי-טרייד את ההמלצה שלי הייתה מקבל (למרות שעדין כל מקרה לגופו).

גם אני, פעמיים, קיבלתי שירות שמזכיר את מה שקיבלת (רכבים שנקנו לחברים), כולל טיימינג שהוקדם לבקשתי.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...