Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פיג'ו 5008 עם 90,000 קמ, יד שניה מליסינג עם בדיקה תקינה.

לאחר כשבוע ששהרכבאצלי מופיעה אזהרה:

Top up engine oil level

האם יש צורך לגשת למוסך או שניתן לבדוק מפלס שמן לבד?

האם אני צריך לחשוש מכך ששבוע אחרי הקניה(+בדיקה) צצות בעיות?

נ.ב.

כשרכשתי את הרכב היו שתי אזהרות של:

Sidelamp bulb fault

מישהו יודע מה לא תקין?

תודה, גלעד.

פורסם

90 זה אומר לפני טיפול או אחריו?

כדאי שתלמד איך בודקים וממלאים לבד. מילוי ליטר שמן במנוע הזה תצטרך לעשות לפחות פעם ב- 15 אלף (כלומר בין הטיפולים), וזה ייחשב נורמלי, כי הוא חובב שמן. ליטר של השמן הנכון יעלה לך לפחות 50 שקלים. הכי פשוט לקנות במוסך בו תטפל ולרשום על שם הרכב, כדי שיהיה לך מעקב צריכה (אם תצטרך לתבוע מישהו על שמכר לך מנוע דפוק ביודעין).

פורסם

אין קשר בין שני הדברים: 1-מנורה, 2-מפלס שמן מנוע.

תבדוק שמן במדיד ויש להוסיף לפי הצורך. אם הרכב קרוב לטיפול 90000, או מעבר לזה יש לבצע אותו.

בכל מקרה אסור לנסוע עם מפלס שמן מנוע מתחת לסימן ה-MIN.

פורסם

תודה על התגובות המהירות.לפי מה שהבנתי הרכב עבר את הטיפול האחרון והטיפול הבא בעוד כ20k קמ.

אכן, אבדוק ואמלא לבד(אבדוק בספר הרכב או ביוטיוב).

לגבי המחיר, אני בא מעולם מנועי ה2 פעימות ומחיר של סינטטי גם מאוד יקר...

מה לגבי האזהרה?

היא תיעלם לבד?

לגבי האזהרה של המנורה, לא ראיתי שום מנורה שרופה.

אבדוק שוב...

תודה!

פורסם
תודה על התגובות המהירות.לפי מה שהבנתי הרכב עבר את הטיפול האחרון והטיפול הבא בעוד כ20k קמ.

אכן, אבדוק ואמלא לבד(אבדוק בספר הרכב או ביוטיוב).

לגבי המחיר, אני בא מעולם מנועי ה2 פעימות ומחיר של סינטטי גם מאוד יקר...

מה לגבי האזהרה?

היא תיעלם לבד?

לגבי האזהרה של המנורה, לא ראיתי שום מנורה שרופה.

אבדוק שוב...

תודה!

לא כדאי. קנית אוטו מליסינג ישירות? אז יש לך אחריות, לא? פרט יותר על הקניה.

אם לפני 10k בוצע טיפול ומילאו שמן, ועכשיו חסר לך ליטר וחצי, זה לא נורא אבל גם לא ממש בסדר. אז אתה חייב שימלאו לך בצורה מבוקרת וירשמו כמה ומתי, ואז גם ייראו מה רשום בהיסטוריה של הרכב. אם היה לך מזל, הטיפול בוצע במקום מסודר. לפי המוסך שלי הקודם, אם אתה נוסע מהר (מעל 130) אז שמן נשרף וזה סביר למלא. מצד שני, כבר היה לי סיפור עם C5 שאכלה חצי קילו כל 1500, שזה הקו האדום מבחינת לובינסקי, ואז החליפו לי מנוע.

פורסם

היי,

אתחיל מהסוף -רוב הנסיעות שלי הם עירוניות.

היתה לי נסיעה אחת ארוכה הלוך ושוב בכביש 6 שבו נסעתי במהירות הממוצעת ללא פקקים/האטות.

עוד פרטים לגבי הרכב:

הוא לא נרכש ישירות מליסינג אלא דרך סוכנות טרייד-אין כיד ראשונה מליסינג (אני יד שניה) ניתן לראות זאת בטופס הגילוי הנאות.

כל הפרטים של הרכב הנ"ל מפורסמים באתר שלו:

http://www.gcars.net/gr/bigpicture3.asp?code=1677&cat=1

אני זוכר שדיברנו על אחריות שלו של 3 חודשים + אפשרות להרחבה לשנה בעלות כספית.

טוב, אני זקוק להמלצה על מוסך פיג'ו מורשה מאיזור רעננה (אפשרי גם איזור הרצליה).

אם יש המלצה למוסך ממש טוב ואמין אפשר גם מאיזור המעגל המורחב.

עדיפות למוסכים שנותנים שירות של הקפצה לבית/עבודה.

תודה,

גלעד.

פורסם
היי,

אתחיל מהסוף -רוב הנסיעות שלי הם עירוניות.

היתה לי נסיעה אחת ארוכה הלוך ושוב בכביש 6 שבו נסעתי במהירות הממוצעת ללא פקקים/האטות.

עוד פרטים לגבי הרכב:

הוא לא נרכש ישירות מליסינג אלא דרך סוכנות טרייד-אין כיד ראשונה מליסינג (אני יד שניה) ניתן לראות זאת בטופס הגילוי הנאות.

כל הפרטים של הרכב הנ"ל מפורסמים באתר שלו:

http://www.gcars.net/gr/bigpicture3.asp?code=1677&cat=1

אני זוכר שדיברנו על אחריות שלו של 3 חודשים + אפשרות להרחבה לשנה בעלות כספית.

טוב, אני זקוק להמלצה על מוסך פיג'ו מורשה מאיזור רעננה (אפשרי גם איזור הרצליה).

אם יש המלצה למוסך ממש טוב ואמין אפשר גם מאיזור המעגל המורחב.

עדיפות למוסכים שנותנים שירות של הקפצה לבית/עבודה.

תודה,

גלעד.

מגניב. הצצתי בכל הניירות שנמצאים שם באתר, והמסקנה המיידית היא שאתה חייב לרוץ מהר למוסך. לפי המצויין שם, הרכב עבר טיפול לפני 5000 ק"מ ומילאו בו שמן עד הסוף (5 ליטרים זה אפילו יותר ממה שנכנס). עכשיו חסר שמן באופן שמופיע בתצוגה קבוע, שברכבים שלי זה אמר שחסר לך ליטר וחצי. זה המון.

עוד משהו - הגיליון נראה נקי מדי. רכב כזה עם 90 אלף ורק תקלה אחת? אצלי ואצל כל מי שאני מכיר עם סיטרואן/פיג'ו מודרני זה לא סביר. בפרט, יש לך מותחן טיימינג דפוק מהייצור שאמור לגרום לרעשים מהמנוע במקרה הטוב ואובדן כוח במקרה הפחות טוב. גם בעיות סדרתיות במיזוג ובמערכת החשמל צצות בדגם הזה. ממליץ לך ללכת למוסך טוב שימדוד לך התארכות השרשרת טיימינג ופעולת המותחן (אלו שני דברים שונים). ראה כאן בפורום המלצות למוסכים טובים וקצת פרטים על הבעיה. לשיקולך אם ליידע את המקום בו קנית ו/או ללכת למוסכי הרשת או למוסך אחר. קח בחשבון שהרכב נקנה מלובינסקי (מכירות) לטובת לובינסקי (ליסינג) ועכשיו עליך להחליט אם יילך דווקא ללובינסקי (מוסך) כדי לפסוק אם סידרו אותך...

פורסם
מגניב. הצצתי בכל הניירות שנמצאים שם באתר, והמסקנה המיידית היא שאתה חייב לרוץ מהר למוסך. לפי המצויין שם, הרכב עבר טיפול לפני 5000 ק"מ ומילאו בו שמן עד הסוף (5 ליטרים זה אפילו יותר ממה שנכנס). עכשיו חסר שמן באופן שמופיע בתצוגה קבוע, שברכבים שלי זה אמר שחסר לך ליטר וחצי. זה המון.

עוד משהו - הגיליון נראה נקי מדי. רכב כזה עם 90 אלף ורק תקלה אחת? אצלי ואצל כל מי שאני מכיר עם סיטרואן/פיג'ו מודרני זה לא סביר. בפרט, יש לך מותחן טיימינג דפוק מהייצור שאמור לגרום לרעשים מהמנוע במקרה הטוב ואובדן כוח במקרה הפחות טוב. גם בעיות סדרתיות במיזוג ובמערכת החשמל צצות בדגם הזה. ממליץ לך ללכת למוסך טוב שימדוד לך התארכות השרשרת טיימינג ופעולת המותחן (אלו שני דברים שונים). ראה כאן בפורום המלצות למוסכים טובים וקצת פרטים על הבעיה. לשיקולך אם ליידע את המקום בו קנית ו/או ללכת למוסכי הרשת או למוסך אחר. קח בחשבון שהרכב נקנה מלובינסקי (מכירות) לטובת לובינסקי (ליסינג) ועכשיו עליך להחליט אם יילך דווקא ללובינסקי (מוסך) כדי לפסוק אם סידרו אותך...

שמע,הבנו שאתה לא מרוצה מהשירות שאתה מקבל מלובנסקי,ושאתה מקלל אותם בכל רבע שרשור,לפי מה שקראתי יש לך בהחלט סיבה לא רעה.

לדעתי אתה מנסה לפגוע בהם עי השמצות לא מבוססות על הרכבים שלהם,ואין שרשור שאתה מפספס..

להשמיץ את הרכבים ללא ביסוס זאת לא הדרך,גם אם יוצא לך עשו מהאוזניים.

פורסם
שמע,הבנו שאתה לא מרוצה מהשירות שאתה מקבל מלובנסקי,ושאתה מקלל אותם בכל רבע שרשור,לפי מה שקראתי יש לך בהחלט סיבה לא רעה.

לדעתי אתה מנסה לפגוע בהם עי השמצות לא מבוססות על הרכבים שלהם,ואין שרשור שאתה מפספס..

להשמיץ את הרכבים ללא ביסוס זאת לא הדרך,גם אם יוצא לך עשו מהאוזניים.

לא הובנתי נכון - אני חולה על הסיטרואנים שהיו לי ואסיר תודה ללובינסקי על השירות. אני לא נכנס ל- ynet לכתוב בכל פעם שיוצא רכב חדש שאני לא מכיר, כי זה מכוער ומטופש, אלא מתייחס ישירות לבעיות שאני מכיר ושטיפלתי בהן באופן הכי אישי שיש. בשביל מה מיועד הפורום אם לא בשביל להגיד למישהו "שמע, אני מכיר את הבעיה שיש לך עכשיו ואני יודע איך לפתור אותה וממה עליך להיזהר".

פורסם
לא הובנתי נכון - אני חולה על הסיטרואנים שהיו לי ואסיר תודה ללובינסקי על השירות. אני לא נכנס ל- ynet לכתוב בכל פעם שיוצא רכב חדש שאני לא מכיר, כי זה מכוער ומטופש, אלא מתייחס ישירות לבעיות שאני מכיר ושטיפלתי בהן באופן הכי אישי שיש. בשביל מה מיועד הפורום אם לא בשביל להגיד למישהו "שמע, אני מכיר את הבעיה שיש לך עכשיו ואני יודע איך לפתור אותה וממה עליך להיזהר".

קבל התנצלותי,כנראה שהבנתי לא נכון.

אני מאחל לך מכאן והלאה שקט תעשייתי עם הרכב.

פורסם

תודה על התגובות.

קבעתי בדיקה למחר במוסך המרכזי בבני ברק.

נראה מה יהיו המסקנות, ואדע כיצד להגיב.

אעדכן בהמשך.

פורסם
תודה על התגובות.

קבעתי בדיקה למחר במוסך המרכזי בבני ברק.

נראה מה יהיו המסקנות, ואדע כיצד להגיב.

אעדכן בהמשך.

טוב,

הייתי במוסך בבני ברק והעליתי בפניהם את כל הבעיות והטענות:

רכב שנקנה לפני שבועיים, אזהרת שמן, אזהרת נורות, בדיקת טיימינג + מותחן.

הוא התחיל בבדיקת ההיסטוריה.

לגבי הנורות - שתי נורות של המספר היו שרופות.

לגבי השמן - היה חסר 2 ליטר. הוא הסביר לי ששמן 100% סינטטי נשרף יותר מהר ואין מה להבהל יותר מידי - רק לבדוק עוד כ2000-3000 שוב.

לגבי השאר - הוא נסע על הרכב ואמר שהכל נשמע תקין ומכיוון ששום אזהרה נוספת לא קפצה, שאין רעש במנוע ושאין בעיית ביצועים - הכל בסדר.

הוא אמר שהוא מכיר את הרכבים הללו טוב והכל בסדר איתו.

הוא המליץ לי להחליף שמן + מסנן שמן כל שנה או 15K ק"מ גם אם הטיפול הבא רחוק יותר.

הוא גם הסביר לי קצת מסביב מה לבדוק ואיך, ועכשיו אני רגוע :-)

בסה"כ החוייה שלי מהבדיקה היתה נעימה, ואפילו יצאתי עם תשלום לא גבוה במיוחד של 180 ש"ח.

פורסם

על מה 180 ש"ח? רק שמן ו-2 נורות?

מאיזה ליסינג קנית את הרכב? לא קיבלת אחריות?

פורסם (נערך)

זה נכון שמנועים אלה "אוהבים " שמן אבל 2 ליטר ב 5000 קמ זה המון בכל קנה מידה. ממליץ לך לעקוב בקפידה אחרי רמת השמן .ואם זה ימשך לגשת לבדיקה מקיפה יותר

עריכה אחרונה על ידי koka

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...