Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסכי LED

BRAVO_SX
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט לסלון ל 3 מסכים שונים:

Philips - 47PFL6008

LG - 50LA621Y

Samsung - UA50F6400

אז ככה, הפיליפס היא 47 אינטש ושני החברות הנוספות הם 50 אינטש.

טווח המחירים מתחיל ל סמסונג ב 5300 שח ומגיע לפיליפס ל 6400 שח.

המחיר המקסימלי להשקעה הוא 6500 שח והמרחק הצפייה הוא 2.5-3.

אשמח לשמוע ממכם איזה עדיפה מהשלושה ואולי בכלל ללכת על כיוון אחר

חשוב שיהיה בטלוויזיות 3D וסמארט

הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפייה מהמחשב בחיבור HD(אין ממיר בבית וגם לא יהיה!)

אם יש פענוח כזה או אחר שהיא לא תוכל לקרוא מהמחשב זה חשוב מאוד

בתודה טל

פורסם

הייתי לפני כמה חודשים עם אותה התלבטות כמו שלך (רק בגדלים של 55"), בסוף הלכתי על הסמסונג F6400 ואני ממש מרוצה ממנה.

לא יודע בקשר לשאר הדגמים שציינת, אבל ב-F6400 אתה יכול לצפות בכל התכנים (וידאו, מוזיקה, תמונות) שבמחשב שלך גם בלי לחבר חוט (דרך ה-WiFi).

אני משתמש בפיצ'ר הזה המון, וזה עובד מעולה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם (נערך)

אני מרגיש מחוייב לסמסונג. אם מזכירים כאן שרות רע של אלקטרה אני מחוייב לציין את הטיפול הרע, האיטי, הלא קשוב וכשזה הגיע לדרג מעט גבוה יותר, אז גם בנוסח שכונתי. כל זאת אמנם במקרר סמסונג חדש, אך הפרסומות המעיקות שנאלצתי לשמוע בעת המתנה טלפונית בשיחות רבות, עד שנמצא לי החלק לאחר מספר חודשים- היו מועילות. בזכות אותן פרסומות המעיקות אני יודע שמסכי סמסונג מיובאים ע"י אותו גורם ומן הסתם מקבלים אותו שרות. עיון נוסף חסך ממני גם רכישת מכונת כביסה אלקטרולוקס שמקבלת שרות מאותו גורם, מן הסתם באיכות דומה.

חפש ברשת חוות דעת על סמליין ומינליין.

באשר למסכים עצמם- לצערי איני בקיא מספיק כדי להשוות.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
  • תוכן חדש...