Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לרכוש רכב חדש, תקציב של 80-90 +/-

הרצון שהאוטו יהיה אמין וחסכוני ועם כמובן כמה שיותר אחריות.

אחרי סקירה של רכבים החלטתי ללכת על הקיה פיקנטו.

מכיוון ואני עוד רווק החלטתי ללכת על הדגם ספורט מכיוון שזאת תוספת רק של אלף שקלים והאוטו נראה לטעמי הרבה יותר טוב ורענן

ואינני צריך 5 דלתות ב95 אחוז מהזמן שלי ברכב.

האוטו מיועד לנסיעות בתוך העיר ובסופי שבוע מחוץ לעיר למרחקים של 50-150 קילומטר.

עשיתי כמובן נסיעת מבחן והכל טוב ויפה ומאוד התחברתי לרכב.

רציתי לשמוע דעות וגם לשמוע האם יש אלטרנטיבה?

בעיקרון קצת פזלתי לכיוון הסיאט אביזיה שמוצעת עבור 100 אלף שקלים (אוטומט,1.2TSI וכו).

אבל נראה לי שה20 אלף שקלים הפרש גבוהים יחסית לתמורה..

אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

אני חושב שהפינקטו תתאים לך,הם מאוד מאובזרת,ניראית טוב.

הסיאט עדיפה אבל כאמור עולה הרבה יותר,הכול עניין של תקציב,לדרישות שהצבת הספורט תהיה מעולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז זהו, ה20 אלף שקלים האלו הם לא המחסום הראשי, למרות שכשמסתכלים עליהם זה יכול לממן לי דלק וביטוח לשנים..

אני יכול לחסוך עוד או לחלק ליותר תשלומים.

השאלה היא מה אני מקבל בסיאט? האם הדגם הנוכחי אכן איכותי וטוב? יותר חסכוני? יותר חזק משמעותית? שומר על ערך?

פורסם

הסיאט תהיה חזקה יותר,תא מטען גדול יותר,כיוון שהיא 5 דלתות פרקטית יותר.

שמירת ערך של הסיאט לא משהו,בעיקר בגלל המבצעים המרובים,מצד שני זה טוב לקונה.

לדרישות שציינת אישית לא הייתי קונה,אלא אם מדובר על הרכב שישרת אותך גם כשיהיו ילדים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק לפני חצי שנה אותה איביזה עלתה 94 אלף שקל עם מולטימדיה. לא מבין איך הם מרשים לעצמם לעלות את המחיר ל-100 אלף שקל על רכב כ"כ פשוט ומיושן. בכל מקרה, יש אופציות הרבה יותר טובות מהאיביזה ב-100. אתה יכול להשיג את הפיאסטה ב-95, רכב שלא רואה את האיביזה ממטר למעט יתרון זעיר בביצועים.

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן בפיקנטו ספורט ידנית ואהבתי אותה עכשיו יש גם דגם אוטומט.

היא לא זריזה במיוחד אבל הנוחות היתה סבירה, האחיזה טובה ובסיבובים או כיכרות ההתנהגות מהנה.

המראה החיצוני גם מעולה. וכנראה שאם היו עושים לי הנחה של 5000 שקל כמו שנתנו בזמנו למחזיקי "חבר" הייתי קונה

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

האוטומט של הפיקנטו מעולה,מעביר הילוכים חלק,אבל לכזה רכב ממש יותר כיף ידני,המצמד נעים ומדויק והרכב יהיה חסכוני יותר,אז מה החלטת בסוף?

פורסם

הזמנתי את הפיקנטו ספורט אוטומט :)

פשוט התאהבתי, כמובן שאם היה לי עוד 50-100 אלף כנראה שהייתי מתאהב באחרת.

לסיאט פזלתי בגלל הקטע של היותר "כוח". אבל כאדם שמעולם לא עבר את ה130-140 אני חושב שהפיקנטו תשרת אותי במיוחד שאני אוהב את כל שאר הדברים שהרכב מציע כשמדובר בי ומהלך היום שלי.

החלטתי שב20 האחרים אני אתפנק בדברים אחרים בחיים.

עכשיו צריך לחכות חודש וחצי, לפי דברי הנציג.. באסה.

אגב למישהו יש ניסיון עם המערכת מולטימדיה שלהם? כדאי לוותר (2000 ש"ח) ולהתקין משהו אחר?

תודה חברים.

פורסם
רק לפני חצי שנה אותה איביזה עלתה 94 אלף שקל עם מולטימדיה. לא מבין איך הם מרשים לעצמם לעלות את המחיר ל-100 אלף שקל על רכב כ"כ פשוט ומיושן. בכל מקרה, יש אופציות הרבה יותר טובות מהאיביזה ב-100. אתה יכול להשיג את הפיאסטה ב-95, רכב שלא רואה את האיביזה ממטר למעט יתרון זעיר בביצועים.

מיושן???!? באיזה עולם אתה חי??

מנוע TSI 1200 מתקדם, חזק וחסכוני. גיר DSG 7 הילוכים - ולזה אתה קורא מיושן??

לפעמים עדיף לא להגיב סתם אם אתה לא מבין במשהו!!

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

הוא התכוון שהאיביזה רכב מיושן והוא צודק, הדגם החל להימכר ב 2009.

חוץ מזה האיביזה היא לא ומעולם לא הייתה מכונית מבריקה בשום צורה, מקום טוב באמצע טבלת רכבי הסופר-מיני.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...