Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW בתקופת דלק לעומת קמור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדיון הזה לא בא להכפיש את דלק אלה לשמוע דעות מחברי הפורום האם המעבר של BMW לדלק מקמור עשה שינוי לטובה או לרעה למותג בישראל.

לדעתי למשל:

לשלילה:

לא יכול להיות שכבר שנתיים אין למותג אתר אינטרנט ובמקום זה יש שקופית "האתר בשיפוצים"

רמות גימור לא רעות בכלל בסדרה 3 אבל לעומת זאת אין כמעט בכל הדגמים בקרת אקלים דיגיטלית וריפוד שמקבלים זה הSANSTEC העלוב.

מחירים: חוץ מההוזלה בדגמים בכירים סדרה 5 ומעלה ומיני אין בשורות וחבל כי ההפרשים בחו"ל למשל בין מאזדה 6 לBMW 316 לא קיים בישראל לעומת זה יש הבדל של 50K.

חלקי חילוף: היו פה בפורום כמה וכמה תגובות מחברים שאין חלקים במלאי ותלונות על שירות במוסכים

לחיוב:

אנשי המכירות אנשים נחמדים מאוד ונראה שהם גם מבינים במכוניות וגם אוהבים את העבודה.

סיכום: "שלי בלבד"- נראה שדלק שלקחו את BMW חשבו שהם יכולים למכור מותג יוקרה כמו שהם מוכרים מאזדה, דלק לא השכילו לתת את שירות פרימיום כמצופה ממותג יוקרה ואני חושב שרואים את זה עכשיו שאחרי שנתיים שדלק כבר בBMW והלקוחות שקנו בהתחלה עושים בדרך כלל טרייד אין לחדש כנראה שלא חוזרים למותג ואת זה רואים לפי ההתרסקות במכירות מול שאר מותגי היוקרה והמבצעים שנעשים עכשיו על דגמי BMW הקטנים (1 ו3).

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

בדיוק אתמול הכנסתי את הפוקוס לטיפול ראשון - בניר צבי (המוסך המרכזי).

הייתה לי שיחה עם שני חבר'ה (בעלי מיני קופר, האחת רגילה והשניה קבריו) והם טענו שהשירות לא פחות טוב מבעבר. לאחר מכן יצא לי גם לתפוס שיחה עם עו"ד שיש לו 740I - והעיר שבכלליות, לרב המקרים, השירות אפילו טוב מבעבר, אלא שלעיתים ההמתנה מעט ארוכה מהרגיל - היות ויועצי השירות משותפים למותגים.

אני הגעתי למוסך ב-6:46 (קבעתי ל-7), ב-7:20 האוטו כבר היה על הליפט - ולקראת 9 הוא כבר היה אחרי טיפול, בדיקות כלליות (אשכרה הורידו גלגלים לבדיקת הבלמים - בניגוד לצ'מפיון) ונסיעת מבחן קצרצרה על ידי אחד הבוחנים. לאחר מכן הועבר לשטיפה ונמסר לידי כמובן.

בכללי, השירות שלהם עד כה - נהדר. עומדים בזמנים. עובדים על פי נהלי ספר הרכב והוראות יצרן. כמה רמות מעל מה שנהוג בצ'מפיון.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ההבדל העיקרי לדעתי הוא שעכשיו רואים הרבה BMW עם לוחיות רישוי של חברות ליסינג. וכן, יש גם סדרה 1,3 ו-5 בקניה מ״יד ראשונה אפס קילומטרים מליסינג״. מי היה מאמין...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אנשי המכירות באולם נחמדים מאוד, מדובר במוכרים עם DNA שונה לגמרי משל אלה שהיו באולם בימי קמור. התמחור הרבה יותר הגיוני ממה שהיה מקודם וגם טווח המחירים כבר לא תלוי יותר בגודל הקרחת והגורמט של רוכש הרכב. בעניין המוסך אציין שליוויתי חבר למוסך המרכזי בניר צבי והוא קיבל שירות טוב - אפילו טוב מאוד והחליפו לו במסגרת האחריות חלק שבור שאני בספק אם אצל יבואנים אחרים הוא היה מוחלף ללא מאבק. מחיר הטיפול היה סביר לחלוטין כך שמהניסיון הבודד הזה יצאתי בתחושה טובה.

פורסם

מספיק שהטיפוסים שהסתובבו באולמות בעבר כבר לא נמצאים שם כדי להרים את המותג הזה ולשפר את מעמדו. כל היתר אקסטרה

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

דבר אחד בטוח: מחירי החלפים עלו בעשרות אחוזים. גם יותר קשה להם לטפל ביעילות בהזמנות מיוחדות מגרמניה. דבר שני הם החליטו למשל שאין צורך לייבא נוזל קירור מקורי של BMW, דבר שמרגיז הרבה לקוחות.

הבלגן שהיה לBMW באספקת חלפים בשנה שעברה, שגרם לעיכובים של שבועות היה כלל עולמי בשל החלפת תוכנת המחסן המרכזי שלהם, ולא אשמתם של דלק.

אני העדפתי את קמור.

בנתיים הוספתי לרכבים שלי גם פורד, ונוכחתי לדעת שדלק חושבים שמחירי חלפים יקרים מתאימים לכל המותגים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...