Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אתייצב באילת בהרכב משפחתי מורחב. לא הייתי שם שנים רבות ואין לי מושג. אני מגיע בשישי בסביבות 13 בטיסה ואמור לחזור בטיסה ביום ראשון אחה"צ.אני מחפש אטרקציות משפחתיות, בעקר לילדים ורצוי שגם אני לא אסבול. אשמח גם לאם תוכלו להעריך כל אטרקציה בזמן כדי לדעת מה לשבץ בשישי בצהריים, מה בשבת שהוא היום הארוך ומה ביום ראשון. כ"כ היכן בעיר לטייל, בלי רכב וממה להימנע.

שמעתי על: המצפה התת מימי, סירה שקופה, שייט לאנשהו לשונית? צלילה בחוף האלמוגים[לא יודע אם לא קר מדי?], עיר המלכים, אולי הופעה או הפעלה באחד המלונות?

שוב, גם הערכת זמן ומה עדיף לעשות מתי. אה, כן...אני לא מת על צפיפות ורעש אם כי יכול לקחת נשימה ארוכה [נניח] אם ילדים נהנים.

תודה.

פורסם

גילוי נאות - לא ביקרתי באילת כבר די הרבה שנים, והאמת היא שאני גם לא מתגעגע במיוחד. מצד שני - יש לא מעט אטרקציות שזכורות לי כאיכותיות מאוד, בהחלט ברמה בין לאומית גבוהה.

מכל מקום, בחירת האטרקציותתלויה בגיל הילדים ובתחומי העניין שלהם.

המצפה התת ימי - אטרקציה ראויה, מומלצת. יש אקוואריום גדול שמתחרה יפה עם אתרים גדולים ממנו בחו"ל.

הפלגה בספינה עם תצפית תת מימית - נחמדה מאד, עכברי היבשה יהנו. פעם היתה גם צוללת - היה עניין יקר, מעולם לא ניסיתי (משיקולי עלות - מאות שקלים לאדם) ואיני יודע אם עדיין קיימת.

ה-IMAX זכור לי כמתקן יפה וילדים עשויים להנות מסרטים המתאימים לגילם. מקווה שלא התקלקל מאז ביקרתי בו (אז הוא היה די חדש).

ריף הדולפינים עשוי לעניין ילדים.

עיר המלכים - מעין לונה פרק חביב מאד. אולם האשליות האופטיות נהדר, יש סירה שנותנת אפקט של רכבת הרים, יש עוד שני מתקנים שאינם זכורים לי.

שים לב שהמרחק בין איזור המלונות לאיזור המצפה התת ימי הוא מספר קילומטרים, צריך להתארגן מבחינת תחבורה. בשבת זה אומר מוניות. שאר האטרקציות שהזכרתי לא רחוקות מדי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לך ספריאל.

אשמח לשמוע המלצות נוספות כולל הערכת זמן ומידת עניין לכל אטרקציה כדי למקם ביום הנכון: שישי, שבת או ראשון. ידוע לי שיש מידע ברשת ובכ"ז אשמח לעוד מידע והמלצות. תודה.

פורסם

[h=2]המלצות לילדים קטנים[/h]

ולגבי אטרקציות:

חוף הדולפים- ריף הדולפנים > אל תלכו.

אין מה לעשות שם, זה יקר מאוד, 90 שקל למבוגר ,ומשעמם! מדי פעם איזה סנפיר של דולפין יוצא שם.

יוהו!!!

הילדים השתעממו.

זה הסתמכנו על הפורום של תפוז שהמליץ. יאחס.

המצפה התת ימי - מעניין מאוד,הילדים נהנו. רק תנסו לאתר מקום יותר זול לקנות כרטיסים, יש בחבר...

ג'ימבורי- למי שמעוניין לילדים שלו יש במלון קראון פלזה.בחניון שם. אחלה ג'ימבורי.

לאורחי המלון זה עולה 5 שקל,לתושב
אילת
20 ולאורח 40 שקל לילד.הורה חינם, תינוק 10 שקל.

יש גרופון

http://www.youtoo.co.il/deals/view/7504

אני הזמנתי משם. הילדה מאוד מאוד נהנתה.

שעתיים של שקט ואחרי זה שפכה מנוע והלכה לישון.

בטיילת מאוד רועש ולא נעים, אבל מי שרוצה, יש מיני לונה פארק,משהו כמו איזה 4 מתקנים, מול מלון מלכת שבא.

כל מתקן 3-5 שקל ויושבים בו ביחד 2 או 3 ילדים.

לנו זה חסך המון כסף.

25 שקל בכמה סיבובים והם נהנו עד השמיים.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

הבאסטות בטיילת פונו בנובמבר האחרון ככה שהיא כבר פחות המונית ורועשת.

האיימקס מקום נחמד, אבל קח בחשבון שהוא סגור בשבת (אקטואלי בהתאם לזמן שלך רק במוצאי שבת).

כדאי גם לבדוק מה התוכניה של הצוות בידור אצלך במלון, לפעמים הילדים מעדיפים להשאר במלון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

bscap0001.jpgbscap0004.jpg

[h=2]המלצות לילדים קטנים[/h]

ולגבי אטרקציות:

חוף הדולפים- ריף הדולפנים > אל תלכו.

אין מה לעשות שם, זה יקר מאוד, 90 שקל למבוגר ,ומשעמם! מדי פעם איזה סנפיר של דולפין יוצא שם.

יוהו!!!

הילדים השתעממו.

זה הסתמכנו על הפורום של תפוז שהמליץ. יאחס.

.

אז זהו שלא. צר לי שהתאכזבת אך אני הייתי שם לפני שנתיים (בקיץ) ואחד מהעובדים/מטפלים של הדולפינים ישב איתנו כ 20 דקות ושיחקו איתנו 2-3 דולפינים כל הזמן. היה ממש כיף וחוויה לילדים. כנראה עניין של מזל.

מבחינת זמנים אני לא זוכר הכל אבל דובל'ה אני מוסיף להמלצות גם את קניון הקרח. הייתי שם באוקטובר ויש רכבת קטנה לילדים (כ 15 ש"ח לילד אם אני זוכר נכון) , ומופע החלקרח אומנותי ממש יפה כל כמה שעות. כמו כן כשהיינו שם היה מופע של לוליינית שנתלית על 2 וילונות ענקיים מהתקרה, לא פחות ממדהים וכמובן הכל חינם.

יש שם מיני קולנוע תלת מימד כמו האיימקס שעושה סרט קצר יחסית (כמדומני 10-15 דקות) ואם אני זוכר נכון כ30 ש"ח לאדם, כל הקולנוע בנוי בתוך כדור שיכול להכיל כ 20 אנשים, כולו זז, יש השפרצות מים ועשן וזה כביכול יותר משוכלל מהאיימקס. יש שם גם אולם של משחקי חלל לילדים ואיך לא, הרבה בתי קפה ומסעדות.

לי לקח: סיבוב ברכבת 10 דקות + תור 15 דקות, רבע שעה במשחקי חלל, מופע החלקרח ומופע לוליינות שניהם יחד חצי שעה, סרט בתלת-מימד 10 דקות, הום ראן מלא קומה 1+2 כארבעים וחמש דקות (המבנה עגול), ארוחת בוקר במסעדה ששכחתי את שמה אבל היא מלאה בציטוטים של להקות רוק וצבועה בחום וזהב - 1 שעה. גלידה לסיום.

סה"כ הלכתי לבד עם שתי הבנות כ 4 שעות ברכב שלי מיציאה מאיזור השחמון וחזרה.

באיימקס ההצגה של סרט ילדים זה כ 45 דקות, הילדים השתעממו לאחר 20 דקות מהסרט על הדינוזאורים ויצאו, כולל צילומים במין כוכים כאלה עם רקע, כולל נשנושים בקפיטריה. הכל ביחד לקח כשעה אחת.

עיר המלכים שוואייה שוואייה כארבע שעות.

המצפה התת ימי כשעה וחצי (בלי אוכל ובלי כלום).

בעניין כניסה למים - אפשרי בהחלט רק בתנאי שאשתך ביצעה לידות טבעיות במים בים ברינג אז הילדים בטח כבר התרגלו. אולי מי המרינה העומדים והנמוכים מאחורי ההרודס הצפוני יהיו הרבה יותר חמימים.

כמובן שהזמנים הם אינדיבידואליים לי ול 2 בנות והבן של החברים בגילאי 3.5 / 5.5. ילד בן 8 יכול לגור באולם למשחקי חלל אז זה כבר חישוב שלך. תוסיף בפנים סיור שנתחיל מקניון מול הים (לפחות חצי שעה בפנים) ממשיך לטיילת, נכנס לטיילת מלכת שווא, ומשם רגלי על החוף עד לכיוון מזרח לאיפה שפעם היו חוות הדגים. זה לבד שעתיים- שעתיים וחצי.

מקווה שעזרתי. חופשה נעימה

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
בעניין כניסה למים - אפשרי בהחלט רק בתנאי שאשתך ביצעה לידות טבעיות במים בים ברינג אז הילדים בטח כבר התרגלו.

טוב שלא הגזמת :?

הייתי באילת לפני שנה, כשהיה מירוץ הפורמולה. בהנחה שמזג האויר ימשיך להיות קיצי כמו היום בזמן שסוגר מרובע פנדוב ומשפחתו יבלו באילת, אין שום בעיה להיכנס למים בחוף האלמוגים. מקסימום בדקה הראשונה טיפונת קר, לא משהו שלא ניתן להתרגל אליו בנקל תוך זמן קצר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
טוב שלא הגזמת :?

הייתי באילת לפני שנה, כשהיה מירוץ הפורמולה. בהנחה שמזג האויר ימשיך להיות קיצי כמו היום בזמן שסוגר מרובע פנדוב ומשפחתו יבלו באילת, אין שום בעיה להיכנס למים בחוף האלמוגים. מקסימום בדקה הראשונה טיפונת קר, לא משהו שלא ניתן להתרגל אליו בנקל תוך זמן קצר.

לא. לטעמי ממש לא הגזמתי. באוגוסט באילת המים קרירים ולעולם לא חמים כמו בים התיכון ובכנרת. זה לא מורגש כי בחוץ יש 45 מעלות. הייתי לאחרונה בסוף אוקטובר, היה מאוד חם כ 35 מעלות אך המים היו נורא קרים. עכשיו פברואר ולדעתי הטמפ שם לא עולות עכשיו על 25 והמים מאוד מאוד קרים. אני יורד לאילת עם המשפחה פעמיים שלוש בשנה כבר לא מעט שנים וזו דעתי והרגשתי. אם זה עדיין נעים בשבילך אז בכיף.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שמעתי שכאן זה שרשור אילת,

מגיע לשם בקרוב ורציתי לשאול האם זה מתאים לקחת

ילדה בת 3 וקצת וילד בן 1 וקצת לעיר המלכים?

Gn'f'R

פורסם

היי ערן, את הילד ניתן לקחת אם אינו משלם. לא רואה מה יעניין אותו.

לילדה מספר אטרקציות: סרט תלת מימדי קצת ארוך- ומשעמם, אני מניח שעשר דקות. מתחם של אשליות אופטיות ואחרות- לא חובה. כ"כ מעין מנהרה שבה אתם הולכים ומפעילים בלחיצת כפתור בובות ומייצגים קטנים המציינים סצינות מעולם התנך. פה ושם גם כלוב עם נחשים או עכברים שהם, מסתבר חיות מקראיות. ישנה גם מעין מזחלה שגולשת במדרון, גדול על בת שלוש ונכון לזמן הביקור שלי- סגורה לשיפוצים.

מעבר לזה ישנם מתקני לונה פארק קטנים.

מבחוץ המקום גדול ומרשים, מבפנים לא.

הכרטיסים יקרים, אם בכ"ז תרכוש, התשלום לכרטיס פלוס ארוחה כולל בעיקר נקניקייה.

בעיניי מיותר.

• תוכן חדש...