Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חקיקה לחוד ופסיקה לחוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חלאס נו, לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה כל פעם.

אם אני עובד שיום החג שלו הוא ביום חמישי ואני לא מעוניין לעבוד בו אז לגיטימי לחלוטין שמעסיק ששיא יום העסקים שלו בחמישי (נניח, מקומות בילויי של שומרי שבת) יעדיף עובד שמוכן לעבוד בחמישי על פני. אם אתה כל כך מעוניין בעבודות כאלו, תחפש בקרב עסקים של נוצרים או מוסלמים כאלה שירצו להעסיק אותך בימי המנוחה שלהם.

פורסם
מי שירצה לעבוד בשבת כי הכסף של שבת מסנוור אותו. רק מה שהוא לא יודע שאת הכסף הזה הוא מחזיר עם אחלה ריבית.

אם היית אשכרה רוצה שאנשים יקנו את מה שאתה כותב, היית כותב "אני מאמין שמה שהוא לא יודע זה שאת הכסף הזה הוא מחזיר עם אחלה ריבית". אם אתה טוען שאתה לא כופה ולא מכריח, אל תכפה על אנשים את דעותיך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מבין שאתם ממשיכים להתעקש ולנבור ב"אין מה לעשות ,תאכל את הח** ותשב בשקט" . אבל בדרך כלל כשאני מתעקש אז דברים טובים קורים. בכל מקרה בוא נעצור את דיון דת ומדינה פה. כשיהיה חדש אני אעדכן. תודה רבה לכולם.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז זהו? שכנעת את עצמך שאתה אוכל ח#א מאחרים כל הזמן?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

העולם עקום, אתה בסדר.

תגיד לי, למה אני צריך להיות הגוי של שבת שלך?

למה אני צריך לעבוד בגלל הדת המחורבנת שלך? אתה בחרת להיות דתי, אז כמו שאסור לך להדליק אור בשבת ולנסוע ברכב, תקבל את זה שחלק מלהיות דתי זה אומר שלא יקבלו אותך לעבודה במקום שעובדים בו בשבת.

אין שום סיבה בעולם שאני אלך לעבוד בשבת כי כבודו דתי, ועוד בסוף כבודו יגיד לי שאני משלם את זה עם ריבית. לא רק שאתה כופה, אתה גם יורק בסוף על מי שהסכים להכנע לך. אני לא מסכים לאכול את החרא ולשבת בשקט!

עכשיו אתה מבין למה החשיבה שלך אגואיסטית ומגעילה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא השתכנעתי שהבחור שומר שבת , אם הוא גלש אתמול בפורום , פשוט לא בא לו לעבוד בשבת , לגיטימי , רוצה לבלות ולנוח , הדת היא תירוץ

מצד שני , לא חייבים לי הסברים.

בנוסף , יש עסקים שלא עובדים בשבת , מי שכן עובד בשבת , יעדיף להעסיק עובדים שזמינים גם בשבת , ולתת יום חופש באמצע שבוע , איפה שפחות קריטי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...