Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם.

רציתי לשתף אותכם בבעיה שאני חושב שיש לי ברכב. הרכב המדובר הוא סיטרואן קסנטיה 2001 2000CC 16V. התיבה היא AL4 אם אני לא טועה. כמו שיש ב306, 406, וכו'.. עכשיו הבעיה היא שלפעמים בנסיעה, כשהאוטו מעביר הילוך, ההילוך נכנס במן מכה כזו, וזה מרעיד משהו את כל הרכב. עוד משהו זה שלפעמים שאני בא לעלות על מדרכה או משהו האוטו "שוכח" להעביר הילוך ואז במכה הוא מוריד הילוך ואו שמרגישים מכה כזו, או שהאוטו מפרפר. אני רוצה לציין שרוב הפעמים שאני מרגיש את ההעברות האלה זה אחרי שאמא שלי נוסעת על האוטו, ויש לנו מן הסתם סגנון נהיגה שונה לגמרי.. יכול להיות שהאוטו פשוט "מתרגל" לצורת נסיעה שלה, ואחר כך מתבלבל בגלל צורת הנהיגה שלי או שזה בעיה מכאנית?

עדים לנו כוכבי מרום, לרובאית שהיא חלום...

רובאית 51 כבוד

פורסם

אצלי זה אמנם C5, אבל מאותה המשפחה.

בהתחלה היו לי בעיות דומות, כמו החלפות נמרצות 1-2 בתוך העיר, ומכות לא נעימות בחלק מההחלפות. במוסך אמרו שאין בעיה, גם אחרי נסיעת מבחן, עד שאחרי כמה ימים הגיר התחיל להתקע, ובסוף גם דיווח תקלה במחשב. בסוף הוחלפו "שסתומי בלוק תיבת-הילוכים" (מופיע כך בקבלה מהמוסך). באורך פלא העסק פתר את כל הבעיות שהיו קשורות בתיבת-ההילוכים.

אז רק תדע שמכות בזמן ההחלפה זה לא נורמלי, וכדאי לפקוד מוסך טוב שמבין בזה...

• תוכן חדש...