Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה8004 הוא פי 2 יותר חזק. אם לא יקר לך אז למה לא? המגבר פחות יתאמץ ואם תרצה להחליף לרמקולים יותר חזקים בעתיד אז אתה בכלל מסודר. ה800 אמור להיות מפלצת.

הכל פונק' של מזומן.

פורסם

מה שנכון נכון..

נראה לי בסופו של דבר אני יביא מגבר מהסדרה הישנה של הפאנצ' כי אין לי כל כך הרבה כסף כרגע

נראה לי נקח אחד מה501X,401X 301X

מה אתה אומר? ואני מאמין שזה יפוצץ לי את האוטו למרות שזה מהסדרה הישנה...

יש עליהם הרבה חווד דעת טובות (על הסדרה הזאת של הפאנצ')..

פורסם
ה 401 לא טוב?

וכמה יכול לעלות לי 501 אם אתה יודע אחי?

501X לפי מה שאני יודע עולה בסביבות ה 1600 אולי טיפל'ה יותר...

יש לי אחד כזה אני מרוצה...

פורסם
501X לפי מה שאני יודע עולה בסביבות ה 1600 אולי טיפל'ה יותר...

יש לי אחד כזה אני מרוצה...

אתה מעוניין למכור אותו אולי?

או מכיר מישהו מרוצה?

פורסם

המגבר של רוקפורד מסדרה P4004 שונה מה501x בזה שהוא עם גוף קירור גדול יותר ולכן פחות מתחמם,הוא מגיע עם קרוס-אובר מתכוונן(ה 501 קבוע)מגיע עם שליטה קדמית להדגש הסאב(ב501 אין פונקציה כזאת)ההספק של הP4004 עדיף למרות שהוא מוצהר 50*4 RMS בפועל הוא נותן כ80 וואט rms (משתנה ממגבר למגבר) הוסף את אחריות היבואן הרשמי ותראה שפער המחיר לא כזה גדול.אל תשכח זהו מגבר עם מבנה וטכנולוכיה חדשה ומתקדמת.

פורסם

אתה יכול לתת לנו קישור של מבחן המעבדה שמראה את כל הנתונים בפועל ? (של ה4004)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...