Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנוע

yosi4711
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

יש לי פאביה 1.4 ידני בנזין שנת 2002

עכשיו הלך לי מנוע במוסך אמרו 6000 שח

מצאתי מקום מיש לו מנוע אבל לא אותו דגם שלי אלא של דגם 2006 ואמר שהרעיב כבר מלא כאלה ושזה בסדר אמר שרק אני ילך למשרד הרישוי וישנו את הדגם מנוע עכשיו השאלה אהאם כדאי זה אפשרי? הוא רוצה 3500 שח

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. אם המקום שמרכיב לך את המנוע (ונותן עליו גם אחריות) אומר שהוא מתאים, אז מה הבעיה?

ב. לא ברור מה קרה בדיוק למנוע הישן שלך. למה נכנסת למוסך מלחתחילה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האוטו נתקע לי ... ניסיתי להניע ראיתי מים יוצאים מהאגזוז ... כבר הרבה זמן שהמים נגמרים ואני שם כל פעם הלכתי לוסך אמר לי הלך לי מנוע והלכתי למוסך מתמחה בגרמניות מוסך רון...

עכשיו קיבלתי הצעה ממוסך אחר במחיר הרבה יותר טוב רק שזה לא אותו דגם מנוע הוא אומר שאין לו את שלי יש לו אבל של 2006 ושזה לא בעיה להרכיב אני לא מבין גדול בזה לכן אני שואל אם זה בסדר? תודה לעונים..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...