Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש רישיון נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד 20 יום פג תוקפו של הרשיון שלי, עדיין לא קיבלתי קופון תשלום.

הייתי אמור כבר לקבל? לאן אי מתקשר לבדוק?

פורסם

יתכן שהבעיה היא בדואר. נסה להכנס לאתר התשלומים של משרד הרישוי, להכניס את מספר הרשיון ומספר הזהות שלך. אם תופיע אפשרות תשלום הרי שמדובר בבעיה טכנית של מכתב שלא הגיע, תוכל לשלם ברשת או בסופרפארם ולקבל את הרשיון החדש. אם מופיע שאינך יכול לחדש את הרשיון הרי שיש מגבלה כלשהי (למשל - לא ביצעת קורס רענון בנהיגה לאחר 5 שנים) - יהיה עליך להתקשר מחר למשרד הרישוי ולברר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יותר סביר שיש לך בעיה המונעת חידוש הרשיון. התקשר למשרד הרישוי מחר בבוקר כדי לברר מה הבעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא חושב שזאת הבעיה, מופיע לי שאני צריך לשם הכנסתי כבר מספר אשראי וזה רושם "שגיאה טכנית, החשבון לא חוייב".

בכל מקרה התקשר אליהם מחר, פשוט רציתי לשלם כמה שיותר מהר כדי שישלחו כבר.

פורסם

לך לרשיונומט הקרוב השתמש בכרטיס האשראי שלך וקבל את רשיון הנהיגה המשולם ביד ומיד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...