Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2.0 דיזל ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסענו לראות גולף מנוע SDI 2.0 ליטר ידני שנת 2005.

האוטו ניראה בסדר יחסית לגילו פה ושם שפשופי חנייה לא משהו רציני, אבא שלי לקח את האוטו לסיבוב והתלונן שההילוכים לא נכנסים כמו שצריך והקלאץ נקודת החיכוך שלו גבוהה ולפי המוכר הוחלף קלאץ חדש וניתן לראות חשבונית.

אני גר בחולון אך המוכר מסרב לנסוע עד לשם ,הוא גר בישוב לא רחוק מצומת מסמיה מי שמכיר זה סביב ה 40 דקות נסיעה.

הוא אומר שאם אנחנו רוצים לבדוק את הרכב אז בסביבת אשדוד, שם הוא עובד ככל הנראה הוא סוחר רכב אך הרכב שהוא מוכר של בן משפחה.

עכשיו השאלה שלי מה כדאי לבדוק באוטו מה המחלות שלו והכי חשוב על איזה מוסך או מכון אפשר לסמוך באשדוד לגבי בדיקה לרכב מסוג זה?

פורסם

הדבר הכי חשוב במקרה של חשש לסוחר הוא לבצע העברת בעלות אך ורק במשרד הרישוי, כך תוכל לראות שהבעלויות והק"מ שהוא הראה לך הם אמיתיים- אחרת תקבל הפתעה בדואר עם הרישיון החדש כשיגיע...

פורסם

כל הרכבים שסוחרים מוכרים הם של בני המשפחה, זה תמיד או סבתא, או גיס, או בן. הרכבים של סוחרים משמשים אר ורק לנסיעות פעם בשבועיים לסופר וחזרה, לכן קילומטרז' תמיד מאוד נמוך.

אגב, אין דבר כזה גולף 2.0SDI, מנוע 2.0 הופיע בגולך MK5 וזה היה מנוע TDI בעל 140 סוסים ומומנט מפלצתי. אני מניח שמדובר עם גולף MK4 עם מנוע 1.9SDI - דגם מוצלח מאוד.

בדוק את הרכב במוסך שמבין, מוסך רון ממלץ מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קודם כל קיים דגם SDI 2.0 בגולף MK5 כלומר זה 1984סמ''ק לכן זה נחשב 2000 סמ''ק למזלי אני יודע להבדיל בין MK5 לMK4 וזה בוודאות MK5.

דבר שני מוסך רון הייתי רוצה מאוד לנסוע אליו לבדיקה רק חבל שזה בתל אביב ואני צריך באשדוד.

פורסם

למדתי משהו חדש היום. לא ידעתי שדבר כזה קיים. לא ראיתי כזה רכב אף פעם על הכביש, כניראה נדיר מאוד. זה יבוא אישי?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גולף 2.0 דיזל משנת 2005 יש SDI עם 74 כ"ס לא זכור לי שיובאו כאלה לארץ בכמויות משמעותיות - יש לבדוק שאין בעיית חלפים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ה 2.0 ליטר SDI החליף את מנוע ה 1.9SDI הוותיק בתור מנוע דיזל בסיסי. למנוע 75 כ"ס.

בעיקר היה מיועד לגירסאות זולות של קאדי, אבל הופיע גם בגולף, ומכרו את הגירסה הזו בארץ.

השאלה - כמה מכרו? והתשובה: מעט מאוד יחידות.

פורסם

נכון הרכב נדיר מאוד בארצנו, מה שעוד מפחיד אותי שהעוצמה של הרכב לא תספיק לעקיפה במהירויות גבוהות בצורה.

הרי בכל זאת כולה 74 כ''ס ו14 קג''מ ולא לשכוח שרכב גם לא כזה קל.

פורסם

הSDI הקודם נסע טוב עם פחות מומנט ופחות סוסים. מאיץ קצת לאט, אבל נוסע טוב ויש מספיק כוח להתנהלות יומיומית. אבל לגבי עקיפות וכאלה, זה לא רכב שאמור להיות ראשון בכל רמזור.

רוצה עקיפות קלות והאצה מהירה? לך על TDI. רוצה חיסכון בדלק במחיר סביר, לך על SDI ותצטרך להתפשר מעט על ביצועים.

• תוכן חדש...