Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרון רכבת אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. זה לא רכב. זה לא נוסע. אבל הוא עתיק ,מרתק ובעל ערך אספנותי ממדרגה ראשונה.

היום הגיע לסוף דרכו מסע ארוך מגרמניה לנתניה.

הסיפור ארוך אבל אקצר.

חבר של אבא שלי. מר דותן שמו. הסתובב בגרמניה.וראה במקום מסויים קרונות רכבת ישנים זרוקים. לשאלתו נענה שאלו קרונות שהובילו יהודים בתקופת השואה. והם מיועדים גם להשמדה. אין מקום לאחסן אותם. הוא התעמק וחפר ובסוף נאותו הגרמנים לשלוח קרון לישראל. עכשו צריך למצוא מקום בארץ שיסכים לקלוט. למרבה ההפתעה לא היו הרבה קופצים. אחותי פנתה לר"ע נתניה מרים פיירברג. והיא שמחה לקבל מתנה זו.

עכשו צריך מימון. הוקמה קרן לצורך העניין. אבי עמד מאחורי הקרן. והדרך התחילה. במימון ממשלת גרמניה נשלח הקרון לבלגיה לשיפוץ . בכל זאת עמד 70 שנה בחוץ. משם נשלח ארצה. היום הובא הקרון בעזרת חברת תעבורה לנתניה והוצב בחצר בית יד לבנים ע"ג משטח יפה עם מסלות נדבת רכבת ישראל. המקום צריך עוד להשלמת הפיתוח. יוצגו מצגות בנושא במקום. ובתי ספר ותיירים יוכלו לבקר ולהתרשם.

כולם מוזמנים

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

פרט מעניין נוסף. את השיירה ליוותה שיירה של כ60 אופנוענים. עם דגלי ישראל.

מתנצל לא מכיר את המועדון. אבל תצוגה מרשימה. כבוד

פורסם

בסביבות 10 בבוקר ראינו את השיירה ואת הקרון באזור הרצליה. שאלנו את עצמנו על מה מדובר.

השיירה ממש הרשימה והקרון מאוד סיקרן. עכשיו יש תשובה.

פורסם
בסביבות 10 בבוקר ראינו את השיירה ואת הקרון באזור הרצליה. שאלנו את עצמנו על מה מדובר.

השיירה ממש הרשימה והקרון מאוד סיקרן. עכשיו יש תשובה.

שיירת האופנועים שליותה את הקרון הם מועדון האופנועים הישראלי שליוו בהתנדבות את הקרון

1097961_498584450217200_1554826930_n.jpgאיציק דר

0522618051

פורסם

שאפו על היוזמה והביצוע. פרויקט חשוב מאד, להמחיש לדור העתיד את העבר...

כבוד לרוכבים בגאון.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

כל הכבוד על היוזמה והביצוע מדובר בהיסטוריה של העם היהודי,המקום פתוח לקהל הרחב?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לצערי אני חושב שחייבים להגן על הקרון מפני ילדים שיהיו בטוחים שלרשום עליו עם טיפקס או משהו כזה יהיה ממש יפה:mad: , האם הכניסה אליו תהיה חופשית?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
כל הכבוד על היוזמה והביצוע מדובר בהיסטוריה של העם היהודי,המקום פתוח לקהל הרחב?

המקום בהליכי בניה.

אני מניח שאחכ יהיה פתוח לקהל.

גם היום אפשר להתרשם חיצונית.

שיהיה לי יותר מיד אשתף

• תוכן חדש...