Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה חברה מהירות הגלישה לאחר האטה הגבוה ביותר? אני יודע שאינטרנט בלי הגבלה אין אבל לפחות שהאינטרנט אחרי האטה יהיה שמיש בלפחות טעינה של שיר ביוטיוב בזמן סביר ולא שנים.

יש חיה כזאת?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

שיר ביוטיוב צורך המון נפח.

המטרה של ההאטה היא למנוע ממך לצרוך כמויות גדולות של נפח, ועם זאת לא לנתק אותך לחלוטין. כלומר שלא תוכל להמשיך לטחון ג'יגות עם היוטיוב אבל ה-Whatsapp והפייסבוק והמייל והווייז עדיין אמורים לעבוד.

כך שאין חיה כזו.

תשתמש ב-Wifi אם אתה בבית או שתשמע שירים שיש לך על המכשיר אם אתה בחוץ...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
שיר ביוטיוב צורך המון נפח.

המטרה של ההאטה היא למנוע ממך לצרוך כמויות גדולות של נפח, ועם זאת לא לנתק אותך לחלוטין. כלומר שלא תוכל להמשיך לטחון ג'יגות עם היוטיוב אבל ה-Whatsapp והפייסבוק והמייל והווייז עדיין אמורים לעבוד.

כך שאין חיה כזו.

תשתמש ב-Wifi אם אתה בבית או שתשמע שירים שיש לך על המכשיר אם אתה בחוץ...

עם זה כולה שיר בלי וידאו כמה נפח זה כבר צורך? אני לא מתכוון לקליפים האלה בסופר HD רק לסירטוני מילים האלה. סאונדקלאוד זה דוגמא למה שאני מתכוון.. שזה נטו שיר.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

בד"כ מהירות אחרי ההגבלה היא 200KBps או במילים אחרות 25KB/s, שיר בפורמט Mp3 באיכות סבירה לוקח כמגה לדקה (+-), דקה של שיר ייקח לך בערך 40 שניות לטעון במצב אופטימלי לחלוטין.

הבעיה היא שההגבלה רחוקה מלהיות מצב אופטימלי, והיא גורמת לקפיצות "מוזרות" לכאורה במהירות, אתה יכול לקבל 10KB/s ו-18.5KB/s ואולי גם 20KB/s, ל-25KB/s המובטחים אתה לא תגיע לאורך זמן.

יש לזה גם סיבה טכנית, אבל אני לא בטוח שזה מעניין מישהו פה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ב-012 פעם אחת חרגתי מה2GB שהיו לי, וקיבלתי מהירות של דור שני בערך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשאני חורג מהחבילה שלי בהוט מובייל אני מקבל מהירות של 0.02-0.06kbps

האינטרנט הופך להיות בלתי שמיש לחלוטין. אפילו תמונות בפייסבוק לא עולות בצורה נורמלית. על יוטיוב בכלל אין מה לדבר.

V5

• תוכן חדש...