Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיבורית אלחוטית לרכב - BUDDY

liav12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן,

לאחר שיש לי דיבורית זוועה ברכב, לא שומעים אותה ולא שומעים אותי, אני רוצה להתקין אחת אלחוטית דרך ה BLUTOOTH.

לחבר יש אחת של BUDDY - ממש נחמדה לפי מה שראיתי, האם יש משהו דומה או שהיא נחשבת טובה?

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרוצה מאוד , לי יש את הCRYSTAL ולאישתי יש את הBUDDY.

לדעתי שניהם מעולים כאשר ל BUDDY יש בטריה יותר חזקה (מחזיקה יותר עם אותו זמן דיבור).

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש את הדיבורית, זמן דיבור והמתנה ארוכים מאוד.

רכשתי אותה בגלל האפשרות לזווג שני טלפונים בו זמנית, כאשר יש שיחה נכנסת לכל טלפון יש צלצול משלו בדיבורית.

איכות נשמעות בסדר (כך מעידים אלה שבצד השני של השיחה), איכות שמיעה טובה אם כי בשבילי עוצמת הרמקול קצת חלשה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שתי שאלות לבעלי ה BUDDY

1.האם היא מתחברת אוטומטית לנייד (מייד כשנכנסים לרכב ) ?

2.כשיש שיחה נכנסת ומתנגנת מוסיקה ברקע , האם המוסיקה מושתקת ? אם לא, האם קיים חיווי על הדיבורית שיש שיחה נכנסת ?

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סה"כ הדיבורית טובה יחסית למחיר שלה. החיסרון שאני שמתי לב אליו הוא שלא מעט מתלוננים על כך שהם שומעים את עצמם, גם כשאני מנמיך לעוצמה הכי נמוכה.

בנוגע לשאלות:

1. משתנה אצלי מטלפון לטלפון. הגלקסי שלי מתחבר לאחר כדקה, לפעמים יותר והסמארטפון הסיני מתחבר מייד.

2. מוזיקה מאיפה, מהמערכת? הדיבורית לא מתחברת למערכת השמע של הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...