Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי עד 700K עם טוויסט.

Charge
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מכר מחפש רכב ספורטיבי/רכב יוקרה עם זיקה ספורטיבית מובהקת עד 700K הדבר היחיד הוא שהוא לא מוכן בשום אופן שיהיה חלק כל שהוא עשוי/מצופה מעור ברכב.

הוא מחפש רכב חדש או עד שנתיים משומש.

תודה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע בן אדם עם המון בעיות.

שיקח כל רכב יוקרה שנראה לו וילך לרפד יוקרתי.

אם תרצה פה תשובה רצינית תצטרך לעשות עבודה יותר מפורטת בכתיבת הדרישות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כיון שברכבים בסדרי הגודל הזה יש הרבה פרות מתות, האופציה הטובה ביותר שלו תהיה למצוא רכב שהוא מעוניין בו ולבצע הזמנה מיוחדת שלו על פי דרישותיו. אופציה נוספת זה באמת ללכת לרפד שיפרק את ריפודי העור ויתאים ריפודים דמויי עור/בד/כל אופציה אחרת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בטווחי מחיר שכאלו ניתן לעשות זאת בהזמנה אישית, האם העור מפריע מטעמי אידיאולגיה או נוחות?

נראה שמכוניות יוקרה,ספורט רבות עוברות לאלקנטרה - עור הפוך,סיבים סינטטיים...

ד''א רבים מרכבי היוקרה אינן עוטות עור אמיתי ועושים שימוש בתחליפים סינטטיים באיכות גבוהה.

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי למה הוא מצטייר כאדם עם המון בעיות, הממון בכיסו ומסיבות אידיאולוגיות הוא לא מעוניין בעור של חיה מתה ברכב שלו, זו גם הסיבה שהוא לא מעוניין לקנות רכב עם מושבי עור ולעשות הסבה אצל רפד, שוב מהסיבה האידאולוגית.

אם לציין לגבי הדרישות אז הוא רוצה רכב כמה שיותר ספורטיבי ולא ספינה בגודל של s קלאס, אך מצד שני גם לא מיאטה, הוא מחפש לנצל את כל התקציב עם אפשרות ליבוא אישי.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי למה הוא מצטייר כאדם עם המון בעיות, הממון בכיסו ומסיבות אידיאולוגיות הוא לא מעוניין בעור של חיה מתה ברכב שלו, זו גם הסיבה שהוא לא מעוניין לקנות רכב עם מושבי עור ולעשות הסבה אצל רפד, שוב מהסיבה האידאולוגית.

אם לציין לגבי הדרישות אז הוא רוצה רכב כמה שיותר ספורטיבי ולא ספינה בגודל של s קלאס, אך מצד שני גם לא מיאטה, הוא מחפש לנצל את כל התקציב עם אפשרות ליבוא אישי.

הוא לא מעוניין לקנות רכב שבמקור מגיע עם מושב עור אפילו אם הוא יקבל אותו ללא העור? סלח לי אבל זה הזוי לגמרי .תן לי לנחש חבר שלך לא משתמש באייפון כי מנכל אפל אכל סטייק עסיסי בזמן שהוא חשב על אייפון 5 ? הדריש"ות שלך לרכב הם לפי הסכום גבוהות מאוד . עור נחשב למוצר יוקרתי ומגיע כחלק במושב בהגה או בציפוי פנימי בכל רכב שעלותו מעל 200k

יוקרתי .אם אתה רוצה רכב שהחברה לא משתמשת בעור בשום חלק של אבזור פנימי כנראה שהוא לא ינהג על מכונית ברמה המבוקשת .או שפשוט יקים חברה חדשה לרכב ויכין לעצמו דגם שלא כולל עור . לחפש פתרון אחר יהיה יותר פשוט ממה שביקשת. אגב לחפש מראש רכב שהתצורה הראשונית שלו לא מגיעה עם עור לא ישנה את העובדה שברכבים אחרים של החברה מותקנות חלקי עור. והאידיאולוגיה של חבר שלך היא שקרית עם הוא לא יתחשב בנתון זה . בדיוק כמו שאדם שומר כשרות לא יאכל במסעדה שמוכרת חזיר אפילו אם הם ישימו לו אוכל כשר בצלחת ... אז תגיד לחבר שלך להפסיק להיות קטנוני ולרכוש לו איזו R8 חמודה של אאודי .במידה והעור ממש יפריע אני ישאיר לו את הטלפון שלי אני אשמח לקבל את הרכב ולתת לו סוברו ג'סטי 98 שלא כוללת חלקי עור ... אולי קצת נשירות מבעלים הקודמים של הרכב לא משהו רציני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקסטר/קאיימן אמורות להיכנס לתקציב, ושם אפשר להזמין כל סוג ריפוד שהוא, תנסה לשחק בקונפיגורטור של פורשה. אני מניח שיהיה אפשר להזמין גיבלי עם אלקנטרה, אם-כי זו השערה בלבד.

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקסטר/קאיימן אמורות להיכנס לתקציב, ושם אפשר להזמין כל סוג ריפוד שהוא, תנסה לשחק בקונפיגורטור של פורשה. אני מניח שיהיה אפשר להזמין גיבלי עם אלקנטרה, אם-כי זו השערה בלבד.

יש ברכבים שנתת חלקים שהקובר שלהם הוא מעור ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא לא מעוניין לקנות רכב שבמקור מגיע עם מושב עור אפילו אם הוא יקבל אותו ללא העור? סלח לי אבל זה הזוי לגמרי .תן לי לנחש חבר שלך לא משתמש באייפון כי מנכל אפל אכל סטייק עסיסי בזמן שהוא חשב על אייפון 5 ? הדריש"ות שלך לרכב הם לפי הסכום גבוהות מאוד . עור נחשב למוצר יוקרתי ומגיע כחלק במושב בהגה או בציפוי פנימי בכל רכב שעלותו מעל 200k

יוקרתי .אם אתה רוצה רכב שהחברה לא משתמשת בעור בשום חלק של אבזור פנימי כנראה שהוא לא ינהג על מכונית ברמה המבוקשת .או שפשוט יקים חברה חדשה לרכב ויכין לעצמו דגם שלא כולל עור . לחפש פתרון אחר יהיה יותר פשוט ממה שביקשת. אגב לחפש מראש רכב שהתצורה הראשונית שלו לא מגיעה עם עור לא ישנה את העובדה שברכבים אחרים של החברה מותקנות חלקי עור. והאידיאולוגיה של חבר שלך היא שקרית עם הוא לא יתחשב בנתון זה . בדיוק כמו שאדם שומר כשרות לא יאכל במסעדה שמוכרת חזיר אפילו אם הם ישימו לו אוכל כשר בצלחת ... אז תגיד לחבר שלך להפסיק להיות קטנוני ולרכוש לו איזו R8 חמודה של אאודי .במידה והעור ממש יפריע אני ישאיר לו את הטלפון שלי אני אשמח לקבל את הרכב ולתת לו סוברו ג'סטי 98 שלא כוללת חלקי עור ... אולי קצת נשירות מבעלים הקודמים של הרכב לא משהו רציני

יש לך בעיה בהבנת הנקרא?

הבחור אמר שהוא לא רוצה לעשות הסבה אצל רפד,ובצדק ולא הזוי ולא נעליים.

הוא רוצה לקבל את הרכב מהיצרן בלי עור,לא רואה בזה בעיה.

והאידיאולוגיה שלו ממש לא שיקרית,אם הרבה לקוחות לא ירצו להשתמש בעור ברכב שלהם אז מן הסתם שישתמשו פחות בעור,הגיון פשוט.

בקיצור לא על זה הדיון,הוא רוצה רכב בלי עור ומי שאתה שתגיד לו שהוא קטנוני,אתה משלם או הוא?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה קשה מאוד. ברוב הרכבים היקרים תמיד יהיה איזה חלק שמצופה בעור (ידית הילוכים, הגה, חלקים בדשבורד וכדומה). לדעתי אין כאן מנוס מייבוא אישי.

בקשר לרכב עצמו, אין עוד דרישות חוץ משיהיה רכב ספורט?

כמה אנשים ייסעו? מעט נוחות יומיומית או רכב ספורט הארדקור? לאבזור יש משמעות?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש ברכבים שנתת חלקים שהקובר שלהם הוא מעור ...

בפורשה לפחות רמת הפרסונליזציה מאד גבוהה. אני מניח שניתן יהיה להגדיר שלא יהיה עור באוטו.

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בארץ כמעט ואין משחק בקטע הזה,חוץ מצבע של הריפוד,בחו"ל לפי מה שאני יודע במרצדס וBMW ועוד שלל רכבי יוקרה יש לך מאות אופציות לכל רכב,מאמין שאם הוא ימצא דבר כזה זה רק ביבוא אישי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הכבוד על מידת העיוות הרעיוני שהצלחת להשחיל בתגובה שלך.

לא נראה לי שיש לצימחוני העשיר שהעלה את השאלה בעיה לנהוג במרצדס ללא עור רק בגלל שבשאר המרצדסים יש עור. בדיוק כמו שיש הרבה צימחונים/טבעונים שנועלים נעלי אדידס ללא עור על אף העובדה שחברה מייצרת מוצרי עור.

הקיצוניות היא דווקא שלך. זאת מעצם כך שאתה חושב שהצמחוני העשיר הוא בעל אידאולוגיה שקרית מעצם כך שהוא לא מחרים בצורה גורפת את החברות שמשתמשות בעור. כך גם לגבי האנלוגיה לאייפון. אתה בעצם אומר שלשיטתך מי שמקפיד על המנעות מצריכת מוצרים מהחי צריך להחרים את האייפון (בהנחה שהמנכל אוכל סטייקים).

לגופו של עניין אני חושד שהצמחוני העשיר הוא טרול.

ובכל זאת אני מוכן לנסות לשער שהמשימה לא כל כך קשה כמו שזה נראה. ראשית, עור מלאכותי קיים בהיקפים רבים בתעשיית הרכב. שנית, המנעות ממוצרים מהחי היא עניין לא כל כך נדיר ורכבים שמיוצרים בהתאמה אישית יכולים להיענות לדרישה הזו.

הבעיה תהיה בעיקר כלכלית ובירוקרטית (הזמנה אישית/ייבוא אישי) אבל נראה לי שהצמחוני המדובר יעמוד באתגרים

לדעתי הכתובת לעניין הזה היא פורומים של צמחונים וטבעונים ולא פורום רכב.

ותוספת קטנה, יש קורלציה די ברורה בין הנמנעים מצריכת מוצרים מהחי לבין בעלי מודעות סביבתית. מודעות סביבתית לרוב לא באה יחד עם רכב ספורטיבי. המחשבה הזו גורמת לי לחשוב שטסלה זה הפתרון ואולי להם יש רכבים ללא עור. אבל הבעיה שהתקציב של הצמחוני העשיר קטן מדי למשימה (עוד לפני הבעיות הבירוקרטיות...)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגבתי קצת בצורה קיצונית ואני מתנצל

בפני הגולש ובפני מנכל אפל...

אבל כנראה שכדי להשיג את מבוקשו בארץ הוא יצטרך לתת נשיכה קטנה בלשון לקחת את הרכב לרפד

ולעשות את העבודה

כי אם מה שחשוב לו זאת התוצאה הסופית

אז התוצאה הסופית תיהיה כל רכב שהוא רק ירצה כמובן שיעבור שינויים בהגעתו ללקוח..

בארץ הזאת קצת קשה לקבל כל מה שרוצים ובדיוק איך שרוצים

לפעמים צריך לדעת לנשוך את הלשון ללכת לרפד ולהמשיך הלאה

הבעיה שלרפד מחדש אינה אופציה. זה שהעור בפח ולא ברכב לא מצמצם את הפגיעה בבעל החיים.

אכן ראיתי בכל מיני פורונים של טסלה איזכורים ל vegan car. לא התעמקתי יותר מכך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...