Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שהלקוח רוצה הוא - לא לשלם על עור. בכך ששילמת על עור תמכת בתעשייה וללכת לרפד אחכ בטל בשישים.

לצורך הענין אן הוא יזמין מונית ולמונית יהיו מושבים מעור אני מאמין שהוא לא יבקש מונית אחרת מכיוון שבנסיעה במונית הוא לא משלם ישירות על העור ולכן לא תורם בצורה ישירה. לתעשייה.

אני מאמין שזו האידיאולוגיה של הלקוח ולכן לקנות ישר מהיצרן היא האלטרנטיבה המתאימה. שהיצרן רואה שהביקוש לעור פוחת הוא רוכש פחות עור ובכך מקטין את היקפי התעשיה.

פורסם

אין לכם טעם לנסות ולהתווכח עם האידאולוגיה של הבחור, כל אחד זכאי לנהל את חייו ולקנות את מה שהוא בוחר לפי החלטתו בלבד.

פות"ש, אני מאמין שברכבים בתקציב הזה יהיה ניתן לבצע את השינוי המתבקש בהזמנה מיוחדת, ככל שמחיר הרכב גבוה יותר כך שווה לחברה להתמקד בכל אקסמפלר בנפרד, והחבר שלך קונה רכב מספיק יקר בכדי שיתנו התייחסות הולמת לבקשות שלו.

לגבי איזה רכב ספציפית לקנות אין לי המלצה, קטונתי בתקציב הזה, אך אני מציע לו להתחיל ולשאול אצל פורש האם ניתן לבקש רכב ללא שימוש בעור בהזמנה מיוחדת כי אצלם יש הרבה אפשרויות שינוי יחסית למכוניות בארץ.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מרצדס לאורך שנים מייבאים עבור מוניות ריפוד דמוי עור...

אני מאמין שאפשר לדבר איתם...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

באמת בעיה למצוא משהו בתקציב הזה בלי עור איפשהו.. :?

מכיוון שאין אחת שמתבלטת "לטובה" בסעיף זה, אני יודע מה אני הייתי קונה (ומבקש גימור ללא עור): מזראטי גיבלי. :twisted:

:idea:
פורסם

הכל תלוי בכמה טבעוני חבר שלך. אם הוא הארד-קור, כדאי שירד מהרעיון, כי הסכום אינו גבוה מספיק להכניס אותו לתחום הbespoke ברכבי ספורט כפי שהוא דורש.

אם הוא לא הארד-קור, שיכנס לאתר הבריטי (co.uk) של יצרניות ויראה אם הוא מצליח להרכיב לו רכב על פי מה שמוצע בconfiguratore שם. אם הוא יוכל להרכיב לעצמו רכב באתרים הללו, הוא יוכל להזמין אותם. היבואנים שישתפו איתו פעולה הם כלמוביל (מרצדס), צ׳מפיון (אצל אודי בלבד) ומס״י (פורשה). אין לו מה לטרוח ולהציץ באתר של במו, כי דלק יעשו לו פרצופים מפה ועד להודעה חדשה. כמובן, שיהיה מוכן לזה שעדיין יהיה עור ברכב - גם אם לא בריפוד או בהגה, אז בידית ההילוכים.

אם הוא ממש רוצה עם 0% עור, הוא יצטרך להזמין bespoke, וזה יעלה הרבה יותר או יחייב אותו לשקול רכב קצת פחות ספורטיבי - וכמובן, זה ידחוף אותו ליבוא אישי + טיסה לאולמות באירופה כדי ליצור את הרכב שלו.

בקיצור, שיפנה ליבואנים לעיל, ויראה עד כמה מוכנים לזרום איתו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אמנם בהזמנה מיוחדת בישראל, אבל כמעט את כל דגמי מרצדס, גם S קלאס ביותר ממיליון שקל, ניתן לקבל עם ריפוד בד ישירות מהמפעל, זאת כחלק בלתי נפרד ממדיניות השיווק של מרצדס במיוחד לאותם אנשים שמפריע להם ריפוד עור ממניעים כאלו או אחרים.

פורסם

יש לקחת בחשבון שחלק מהדגמים המשווקים בארץ עם ריפודי עור הם בעצם ריפודי דמוי עור.

לכן, על חברך לגשת למס' יבואנים שנראים לו, לברר אילו דגמים נמכרים כם ריפודי דמוי עור/ בד ולהתקדם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שים לב שההגה מצופה כמעט תמיד בעור (ולא דמוי עור). שינוי של ההגה עלול להתגלות כבעייתי יותר מאשר של המושבים. ידית ההילוכים ובלם היד לרוב גם מצופים בעור אמיתי, אבל נראה ששם שינוי יהיה פשוט יותר.

עוד דבר שכבר הוזכר פה הוא ריפוד הדאשבורד והפנלים בדלתות. במכוניות בתקציב הנ"ל לרוב גם הדאשבורד מצופה עור.

פורסם

אם למישהו יש כמה מאות אלפים להשקיע ברכב - למה לתת עשירייה ליבואן וישפתור לו את הבעייה.

אם בסכום של מאות שקלים אנו מצפים לקבל שירות, לא ככה בסדר גודל כזה?

פשיטא!

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

ניתן למצוא בחו"ל מספר אופציות לרכבים שיתאימו, ניתן כמובן גם להזמין מראש רכב על פי דרישה בתוספת מסויימת מהיצרן, זמן ההמתנה יהיה ארוך יותר.

• תוכן חדש...