Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ל3- מבוגרים ו-3 ילדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הייתי הולך על האורלנדו טורבו בנזין החדשה.

7 מקומות, מנוע קטן וחסכוני (לפי המבחנים מחו"ל) ולא פחות חשוב, מחיר נמוך ב- 70K מהמתחרות בקטגוריה.

http://www.motodeal.co.il/deals/51/

שים לב: אורלנדו אינו 7 מקומות אלא 6.5 . רוחב המושב השני הוא 130ס"מ ואינו מספיק לשלושה כסאות . למעשה, ברוחב הוא אותו מושב כמו ביונדאי I30. בנוסף: הרכב המוצע פה במבצע הינו 1.4 בנזין ולא הדיזל 2.0 העוצמתי שנמכר עד כה.

צריך לזכור שהאורלנדו רכב כבד משקל, אני מנחש שמנוע 1.4 יתאמץ כדי להניע אותו ומכאן שלא יהיה ממש חסכוני (גם עם הטורבו).

מניסיון , אני יכול להגיד שמאד נהינתי ממנוע הדיזל שלו: גרגור נעים ולא מרעיש ומרגישים שיש כח זמין לכל.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שים לב: אורלנדו אינו 7 מקומות אלא 6.5 . רוחב המושב השני הוא 130ס"מ ואינו מספיק לשלושה כסאות . למעשה, ברוחב הוא אותו מושב כמו ביונדאי I30. בנוסף: הרכב המוצע פה במבצע הינו 1.4 בנזין ולא הדיזל 2.0 העוצמתי שנמכר עד כה.

צריך לזכור שהאורלנדו רכב כבד משקל, אני מנחש שמנוע 1.4 יתאמץ כדי להניע אותו ומכאן שלא יהיה ממש חסכוני (גם עם הטורבו).

מניסיון , אני יכול להגיד שמאד נהינתי ממנוע הדיזל שלו: גרגור נעים ולא מרעיש ומרגישים שיש כח זמין לכל.

+1 בזמנו בדקתי אותו בסוכנות והמושב האחורי בהחלט צר יותר מאלו של המיניוואנים וגם הוא מחולק ל 2+1 ולא 3 מושבים נפרדים שנעים על מסילות. כמו כן אין מה לצפות לחסכון בדלק.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
תודה רבה!

בכל מקרה, ה-SMAX מתומחרת מאוד בשמיים, דגם הטיטאניום שלהם נמכר ב-219 אש"ח

219k?? מתי המחיר עלה ככה?

שקלתי את הרכב לפני כשנה והמחיר היה 204k ש״ח.

רכב מהנה בצורה מטורפת - מבחינת הנהיגה וההנאה לא מרגיש כמו מיניואן בשום צורה כלשהו (ממש כמו קומפקטית חמה!) אבל המחיר הזה מוגזם לגמרי, ותוספת הכוח והאבזור עדיין לא שווים את הפרש המחיר מדגם הטרנד שלדעתי גם אם טיפה פחות זריז (טיפה), יהיה מהנה באותה מידה.

ואם כבר מדברים על אבזור אז דווקא חוסר הגג שמש בגרסה הזולה עלול להיות יתרון פה בגלל עניין המיזוג.

פשוט חבל שלא ניתן להזמין פה את דגמי הדיזל (נהגתי בדגם הדיזל 160 כ״ס בגרסה האוטומטית (Powershift) בחו״ל והיא נהדרת, והאמת היא שעם נסוע גבוהה כלכך כמו שלך והעובדה שצריכת הדלק כן מטרידה אותך, לא נראה לי שהייתי שוקל שום רכב בנזין בכל מקרה.

פורסם

לגג השמש אין שום השפעה על עניין המיזוג. נקודה. יש לי ניסיון עם 2 הדגמים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לגבי הפריוס פלוס, אני רכשתי אותו רק לאחר שוידאתי מול מומחה קרינה בלתי תלוי שהיה שותף בכתיבת הדוח על הפריוס דור II, שבפריוס פלוס לא תהיה בעיה כי טויוטה העבירו את הסוללה קדימה, בשעה שמוקד הקרינה אינו בסוללה אלא בקווי המתח שבינה ובין מנוע הבנזין. בזכות זרימת אויר חכמה, המזגן מקרר גם את עצם הזנב של היושבים בשורה השלישית בלי שיהיו להם פתחי אויר אישיים.

בנוסף בנסיעת מבחן בנהיגה לא חסכונית בכ-לל הוצאתי 1 ל-18.:shock:

למי שנוסע 30,000 ק"מ בשנה, רכב שצורך 1 ל- 17 חוסך כ7000 ש"ח בשנה לעומת רכב שצורך 1 ל- 11.

• תוכן חדש...