Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי בפורום הרבה שרשורים על תאילנד.

בעוד חודש וחצי אני מתכנן עם עוד 2 חברים לטוס לחודש ושבוע בערך, לא מצאתי תשובה לגבי הטיסה דרך אוזבקיסטן-

איך זה עובד? כמה? דרך מי? והאם זה משתלם.

טיפים וציוד שצריך לקחת איתי לשם, יתקבלו בברכה :roll:

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנס לאתר של אוזבקיסטן איירליינס ובדוק מחירים.

במקביל בדוק באלעל כמה עולה טיסה ישירה באותה תקופה.

אני לא ממליץ על האוזבקים, אבל גם אלעל על הפנים בקו לתאילנד (מניסיון).

נסה לבדוק כמה יוצא עם טורקיש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני ממליץ על טורקיש. חוויתי טיסה נהדרת איתם במחיר טוב מאוד (זול משמעותית מאל-על, קצת יותר יקר מאוזבקיסטן).

פורסם

אני הייתי בודק באיזה מטוסים מדובר לפני הזמנה בחברות סובייטיות.

לא מוכן לטוס בטופולבים מתפרקים, רק במטוס מערבי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני הייתי בודק באיזה מטוסים מדובר לפני הזמנה בחברות סובייטיות.

לא מוכן לטוס בטופולבים מתפרקים, רק במטוס מערבי.

אוזבקיסטן איירליינס לרוב שולחת לארץ מטוסי בואינג ולעיתים איירבאסים.

כנ"ל לתאילנד.

כפי שתראה כאן, הצי מערבי לגמרי:

http://www.airfleets.net/flottecie/Uzbekistan%20Airways.htm

ואפילו לא ישן ברובו, למעט מטוסי הA310 והA300 (שלא רלוונטים כי משרתים כמטוסי מטען), רוב הצי לא רע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

היי,חזרתי לפני חודש וטסנו עם האוזבקים.

הכל היה בסדר גמור למעט הקונקשן מאוזבקיסטן לתאילנד (הלוך) הטיסה הייתה עם 757 קצת ישן...חוץ מזה מטוסי 767 חשים מהניילון מרווחים+שונות.

לפי דעתי אם אין לך קונקשן ארוך מידי אין לך מה לדאוג.

Nothing runs like a Deere.

פורסם

חבר נסע איתם לתאילנד. בחזור התברר לו שהמזוודה שלו הועברה לאוזבקיסטן (או משהו בסגנון) במקום לישראל.

המזוודה הוחזרה ריקה (חוץ מכמה פריטים בודדים ולא שווי ערך).

חשוב לציין שבסוף הוא קיבל פיצויים מהחברה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

זה יכול לקרות בכל חברה,

אם כי זה נשמע נוראי ולא הייתי מאחל לאף אחד שזה יקרה לו.

אני הייתי מעדיף לשלם מעט יותר ולטוס דרך טורקיש.

המטוסים שלהם מודרניים יותר, יש להם הרבה מאוד טיסות לארץ (גם אם מפספסים טיסה, יש טיסות אחרות שאפשר לתפוס), השירות שלהם מעולה, יש מערכות בידור מתקדמות במטוסים שלהם, שדה התעופה טוב יותר מזה שבאוזבקיסטן (שהבנתי שאם הקונקשיין ארוך, אז אין בכלל מה לעשות שם ואפשר להשתגע), ואם הקונקשיין ארוך מ12 שעות, טורקיש מארגנת סיור בעיר על מנת להעביר את הזמן.

פורסם

טסתי לבנגקוק דרך טשקנט לפני כשנתיים. הטיסה היתה בסדר גמור והצוות היה שירותי ומאיר פנים.

הטרמינל שלהם אכן קצת מבעס, אבל ההמתנה הסתכמה למיטב זכרוני בכשלוש שעות, שזה ממש לא נורא.

מה שכן, קח בחשבון שהחורף שם זה לא כמו בארץ. טסתי בדצמבר והיה שם מושלג וקפוא לגמרי, בניגוד גמור למזה"א שהיה באותה עת בארץ ובתאילנד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

טסתי עם האוזבקים לתאילנד בחודש ספטמבר 2013. מתל אביב לטשקנט הביאו מטוס חביב עם מסך אישי ושקעי USB ( חשוב מאוד להטעין את האייפון) . המתנתי שם 4 שעות. גם בהלוך גם בחזור. המטוס חזור היה פחות מציאה. למרות שכולם הפחידו אותי שהשדה תעופה שלהם חרא , גיליתי בעצמי שהשד לא נורא כל כך. ההפרש בינם לבין על אל היה 700 שקלים.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
טסתי עם האוזבקים לתאילנד בחודש ספטמבר 2013. מתל אביב לטשקנט הביאו מטוס חביב עם מסך אישי ושקעי USB ( חשוב מאוד להטעין את האייפון) . המתנתי שם 4 שעות. גם בהלוך גם בחזור. המטוס חזור היה פחות מציאה. למרות שכולם הפחידו אותי שהשדה תעופה שלהם חרא , גיליתי בעצמי שהשד לא נורא כל כך. ההפרש בינם לבין על אל היה 700 שקלים.

עם כל זה שאלעל על הפנים ואני לא סובל אותם כחברה,

באמת, בשביל 700₪ זה היה שווה?

פורסם

כן.. אין לך מושג כמה דברים אפשר לעשות עם 7000 באט . חוץ מזה שב2011 טסתי לתאילנד עם אל על וזה לא מציאה בכלל.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

גם אני טסתי עמם ב2011 לתאילנד, היה על הפנים.

בהלוך - מערכת בידור של עובדת, מזגן לא מקרר.

בחזור - משענת ראש שבורה, מגש שבור, עוד פעם מזגן לא מקרר. :evil:

לא מספיק שאי אפשר לנמנם, גם חם!

לפחות ב2013 לבייג'ין, הייתה לי חוויה מתקנת עם ה767 הכי מודרני בצי של אלעל. אין מערכת בידור אישית, אבל המטוס מרווח ונוח מאוד, המזגן מקפיא, שום דבר לא שבור והצלחתי לישון שעתיים - 3 שעות, פעם ראשונה.

• תוכן חדש...