Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני בהתלבטות בין הטורקיש איירליינס לבין האוזבקים. מחר אברר סופית.

עוד דבר-

עד כמה יהיה משתלם לקנות משם (ביומיים האחרונים של הטיול) מחשב נייד ואייפון 5S בבנקוק?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשהייתי שם הפרש המחירים לא היה מצדיק רכישה במרבית המקרים.

קח בחשבון שיש הרבה זיופים. באייפון אני מאמין שיהיה קל להבדיל.

בגלקסי למשל ראיתי זיופים מעולים שנראים כמו המקור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קראתי עכשיו את כל הדרכים לזהות ולוודא שה5S מקורי ואילו חנויות מוכרות מקורי.

היום:

בעבר:

פורסם

תבדוק היטב שהפרש המחירים שווה את הרכישה.

לגביי המחשבים, אני לא התעמקתי במה מוכרים שם, ראיתי אבל בקניונים כמו MBK ופנטיפ גם הרבה סחורה מחודשת במחירים נמוכים.

שים לב שלא מוכרים לך מחשבים בגרסאות אבטיפוס או כל מיני דברים כאלו,

בזיופים גם יכולים לשים למשל מעבד ES, המעבד האלו הרבה פעמים לא מגיעים לביצועים של מעבד מקורי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

בmbk אז מכרו ב2800 שקלים לפני החזר מס. בזמן שפה היה עולה לפחות 1000 יותר. קח איתך ננו סים ובקש שיראה לך שהוא קולט את הסים וניתן להוציא ממנו שיחה. חפש את האפליקציה של אפסטור ותנסה להוריד אפליקציה עם ה-Apple ID שלך. בכל מקרה לפני זה שתגיע לבית חב״ד בבנגקוק תשאל את השומר בכניסה לגבי סלולריים. יש בחור ישראלי שמתעסק בזה שהוא יכול להפנות אותך אליו. והכי חשוב אל תחזיר אותו לארץ בתוך האריזה אחרת המכס יפנק אותך.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני מגיע איתו בכיס שלי (כפלאפון אישי), איתו אני שם את האייפון 4 שלי. לא יעשו לי בעיות?

ולגבי מחשב נייד יעשו בעיות?

היום:

בעבר:

פורסם
אני מגיע איתו בכיס שלי (כפלאפון אישי), איתו אני שם את האייפון 4 שלי. לא יעשו לי בעיות?

ולגבי מחשב נייד יעשו בעיות?

אתה מתכוון ללכת עם שני טלפונים בכיס? אני מתאר לעצמי שאם בשניהם יהיה לך סים של הארץ , אף אחד לא יבלבל לך במוח. באייפון 4 יש מיקרו סים. זאת הסיבה שאמרתי לך להצטייד בננו סים כי הוא זה שמתאים לאייפון 5. לגבי מחשב נייד או טוסטר משולשים או השד יודע מה , כל עוד הוא באריזה שלו הם ירצו שתשלם עליו מכס.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

זה לא חוקי,

ואם הבאת מהארץ יכולים להגיד לך (אם תתפס) - תביא קבלות שמוכיחות שרכשת את המחשב/פלאפון.

כל פעם שאני טס לחו"ל, אני מצהיר על הציוד צילום שלי (זה ציוד יקר, לא מצלמה ב600₪). ככה אם אני נתפס - חבר'ה, הצהרתי, לא נרכש בחו"ל, יום טוב.

פורסם
זה לא חוקי,

ואם הבאת מהארץ יכולים להגיד לך (אם תתפס) - תביא קבלות שמוכיחות שרכשת את המחשב/פלאפון.

כל פעם שאני טס לחו"ל, אני מצהיר על הציוד צילום שלי (זה ציוד יקר, לא מצלמה ב600₪). ככה אם אני נתפס - חבר'ה, הצהרתי, לא נרכש בחו"ל, יום טוב.

דור, כמי שטס לא מעט (והיה טס על בסיס שבועי כמעט) - וכמי שגם נמצא בנתב"ג על בסיס יומי, לעולם (אבל לעולם) לא נתקלתי בחבר'ה מהמכס בעמדת ההצהרה (ביציאה מהארץ כמובן). מתקשרים למספר - לא עונים. ואם עונים - לא מגיעים. כמו לדבר לקיר...

התייאשתי לנסות ולהצהיר. חבל על זמני - יושבים להם שם במכס חבורת אוכלי חינם. יושבים להם ללא מעש כל היום, טוחנים מזון בלי סוף, מגדלים כרס ומנסים למצוא את הטרף הבא שלהם. ראית פעם איך נראית עמדת מכס בגרמניה / אוסטריה? הכל מצולם, אין שם בכלל אנשים (רק סמויים מסביב שבודקים את השטח). מי שנראה להם חשוד - נעצר עם צאתו ממעבר המכס. קל, פשוט ויעיל.

אני יוצא מהארץ עם צילום קבלות רכישה מקוריות (עליהן כמובן יש את הפרטים הדרושים: שמי המלא, תאריך רכישה וכדומה) - וסה טו. ככה אין שום "פחד" להתפס. שיעצרו אותי - SO WHAT? הציוד נרכש בארץ - יש קבלות, יש הכל. הם מקסימום יבזבזו לי 5 דקות מזמני - וזהו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מישהו יודע איך אני משתמש שם באייפון? כלומר שיחות פנים (תאילנד-תאילנד, עם חברים שנמצאים שם) לשיחות חוץ ועד לאינטרנט לוואטאפ.

היום:

בעבר:

פורסם

קונה סים מקומי. אין לי נסיון בתאילנד, אבל זה מה שאני (ואשתי) עשינו בלפחות תריסר מדינות, מפולין דרך מרוקו ועד ארה"ב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...