Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון של CASIO

Or05230
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

מאז שאני זוכר את עצמי אני עם שעון,כל כמה שנים מחליף וכעת הגיע הזמן להחליף שוב.

חשוב לי שעון משולב(דיגיטלי ואנלוגי),עדיפות ל CASIO/EDIFICE(אותה חברה),לא אוהב G SHOCK כי הוא מגושם לטעמי.

רצועת פלסטיק/עור כי מתכת זה יותר מדי בשבילי.

מחיר פחות חשוב.

שלא יעשה כלום חוץ מלהראות טוב,להראות לי את השעה(דיגיטלי ואנלוגי),להיות מוגן במים וזהו.

לא מחפש סיני,רובם לא מוגנים ממים ואף אחד לא נראה טוב,בנוסף העמידות בטוח לא תהיה טובה.

בנוסף אשמח לקבל אתרים מחו"ל ששולחים לארץ במחיר סביר,ואשמח לפירוט המיסים שעליי לשלם.

חשבתי על זה

36676936c.gif

380 ש"ח בארץ,300 באיביי אחרי שחישבתי 18 אחוז מס.

אשמח לביקורת עליו,אם הוא יפה או שהצורה המרובעת לא תראה טוב.

בנוסף אני מכיר אתר אחד של שעונים ומצאתי בו את זה:

http://www.nywatchstore.com/efa132pb1av.html

המחיר דיי יקר אז חשוב לי יתרון המראה שלו על המראה של השעון הקודם.

ואציין שוב שאם מישהו מכיר אתר שמוכר את מותגי השעונים חוץ מאיביי אשמח לקבל אותו.

תודה!

Miata ND2

פורסם

אני מקפיץ את השרשור להתלבטות:

008.jpg

10811_2.jpg

36676936c.gif

אני מודע לכך שהשלישי הוא הכי יקר וטוב,אבל מצד שני הוא נראה לי רשמי מדי ואני לא מחפש אחד כזה,ונראה גם גדול יותר מדי והוא יקר בהפרש גדול מהאחרים.

תודה

Miata ND2

פורסם

מבין השלושה, הכי התחברתי לשני. בעיקר כי יש בו הכי קצת תצוגה דיגיטלית.

את השלישי הכי פחות אהבתי, העיצוב שלו לא ברור לדעתי. הוא מתיימר להיות שעון אלגנטי, אבל כולו מפוצץ בתצוגות דיגיטליות, שנותנות לו יותר מראה של שעון מחשבון.

אם החלק הדיגיטלי הוא חובה, הייתי הולך על שעון שמכיל מסך קטן אחד לתצוגת השעה והתאריך וזהו.

אתה לא באמת צריך את המשולשי פיצה האלה שמתמלאים כתלות בשניות/דקות/מולד הירח. לדעתי זה ממש מצעצע את השעון.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לשעון יש שתי פונקציות:

1. מכשיר שנועד להראות את הזמן, התאריך ואולי עוד כמה דברים.

2. תכשיט.

לגבי התפקיד הראשון - לדעתי ככל שפני השעון פשוטים כך יותר קל לקרוא אותו, וריבוי תצוגות מסרבל ומפחית מהשימושיות. מסיבה זו אני בהחלט מסכים שהשעון השני הוע הטוב ביותר.

לגבי התפקיד השני - זה עניין של טעם. ממרום שנותי אני לא מתכוון להתוכח עם הצעירים, הטעם שלהם שונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה,גם אני חשבתי על השני.

אני בהחלט לא מחפש שום דבר בשעון חוץ משיראה לי את השעה ואת התאריך,לא צריך שום עיגולים וכלום,אבל יש כאלה שתורמים ליופי של השעון ואת זה אני כן אוהב כי הדבר השני שאני מחפש זה כמו ש sperial אמר -תכשיט.

הבעיה בשני שהוא נראה לי יותר מדי גדול ו"זקן" מהאחרים.

מתן, התמונה של השלישי לא מראה כל כך איך התצוגה הדיגיטלית נראית ,אני לא חושב שהדיגיטלי בולט כמו התמונה הקודמת,הוא היה המועדף עליי בהתחלה בגלל שהיו לו המימדים הכי טובים והוא נראה יפה:

http://clients.templateexplorer.com/watchstore/img/productsimg/23138743160000.jpg

2 השעונים הראשונים מתוכננים להזמנה מ EBAY,האם יש דברים נוספים שאני צריך לבדוק כמו זיופים? מיסים נוספים חוץ ממע"מ?

Miata ND2

פורסם

1. יש חנויות שעונים לרוב ברשת, חפש קצת בפורום כיון שלא מעט חברים (כולל אותי) הביאו מנסיונם.

2. גודל השעון מצויין באתרים וכולל שלושה נתונים - קוטר (חיצוני) עובי ומשקל.

3. הנטיה שלי היא לבדוק בחנויות בארץ ואז לבדוק את המחיר בהזמנה ברשת - אם ההפרש משמעותי (והוא יכול להיות גדול מאוד) להזמין מחו"ל. נתקלתי גם במצבים בהם המחיר בארץ היה דומה למחיר בהזמנה מחו"ל ואפילו זול יותר. לצערי החנות שבה רכשתי לאשתי שעון לפני קצת למעלה משנה - ואשר מכרה במחיר נוח ונתנה שירות טוב - נסגרה. לעצמי קניתי שעון דופק דרך buy2usa ולשני בנים שלי מחנות אמריקאית. שני הבנים בחרו בשעון לפי הנתונים והתמונות ברשת ושניהם לא התאכזבו, חוץ מבעיה אחת - באחד השעונים הכתר נמצא משמאל לשעון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1. יש חנויות שעונים לרוב ברשת, חפש קצת בפורום כיון שלא מעט חברים (כולל אותי) הביאו מנסיונם.

2. גודל השעון מצויין באתרים וכולל שלושה נתונים - קוטר (חיצוני) עובי ומשקל.

3. הנטיה שלי היא לבדוק בחנויות בארץ ואז לבדוק את המחיר בהזמנה ברשת - אם ההפרש משמעותי (והוא יכול להיות גדול מאוד) להזמין מחו"ל. נתקלתי גם במצבים בהם המחיר בארץ היה דומה למחיר בהזמנה מחו"ל ואפילו זול יותר. לצערי החנות שבה רכשתי לאשתי שעון לפני קצת למעלה משנה - ואשר מכרה במחיר נוח ונתנה שירות טוב - נסגרה. לעצמי קניתי שעון דופק דרך buy2usa ולשני בנים שלי מחנות אמריקאית. שני הבנים בחרו בשעון לפי הנתונים והתמונות ברשת ושניהם לא התאכזבו, חוץ מבעיה אחת - באחד השעונים הכתר נמצא משמאל לשעון.

1.חיפשתי וחוץ מהמלצות לחנויות ב EBAY לא מצאתי,יש לי חנות אחת ששולחת לארץ (פרסמתי בהודעה הראשונה) אבל אני חושב שב EBAY המחירים הכי זולים.

2.תודה,יודע והקוטר הוא מה שחשוב לי בעיקר

3.אני לא יודע מה זה הפרש משמעותי,את השעון האמצעי לא מצאתי בארץ,את הראשון מצאתי בהפרש של 88 שקלים ואת השלישי בהפרש של 80 שקלים (לפני חישוב מע"מ,הבנתי שלא בטוח יחייבו אותי במע"מ?)

אני בהחלט מעדיף לקנות בארץ,אפשר לראות בצורה מוחשית את השעון אבל הבעיה שמבין השעונים האלה אין לאף חנות את כולם ביחד או אפילו 2 בהם,לכל אחד מהם יש חנות אחרת שמוכרת אותם ולכן זה בעייתי להסתובב בין חנות לחנות בשביל לראות אותם.

אם אני אקנה את אחד מה 2 הראשונים (והזולים) לא חושב שאתבאס אם הם לא יהיו בדיוק כפי שחשבתי שיהיו כי גם ככה המחיר מאוד נמוך,את השלישי אני בהחלט אקנה בארץ .

אני דיי נעול על השעון הזה והמוכר הזה:

http://www.ebay.com/itm/CASIO-WATCH-AQ-190W-1A-AQ190W1A-AQ-190W-1A-MENS-DIGI-ANA-ALARM-SPORTS-/271258584480?pt=Wristwatches&hash=item3f284585a0

הבעיה שלדבריו:

NO GIFT BOX INCLUDED . CASIO COMPANY DO NOT PROVIDE BOX FOR SOME MODELS AND THIS MODEL 1 OF THEM .

האם נכון הדבר?

תודה!

Miata ND2

פורסם

בשביל הפרש כל כך קטן הייתי קונה בארץ.

לפחות תעזור לפרנסה של איזה עצמאי מקומי. כשסוף-סוף אפשר להימנע

מלשלם לאיזו רשת ענק בארץ...

השני נראה טוב. על טעם וריח וגו'. על קאסיו יש לי רק מילים טובות

מבחינת אמינות ועמידות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אכן אני גם מכיר את החנות הזאת ולא ראיתי את השעון הזה שם!

כנראה שאאלץ להיות הישראלי המכוער ולהסתכל על השעונים האלה בחנות ולקנות בחו"ל,ההפרש קטן בשקלים אבל גדול באחוזים

תודה רבה

עריכה:המשלוח מהחנות הזאת הוא 17 דולר מה שמוציא את השעון יקר יותר מאיביי וקרוב למחיר של חנויות בארץ.

Miata ND2

פורסם

בצד שמאל של הדף יש תיבת חיפוש - הדבק שם את מספר הדגם והקש אנטר.

• תוכן חדש...