Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קובי, כפי שבוודאי כבר הבנת הרכב שלי הוא מדגם RS ללא שקעים על המכסה מנוע וע"מ להגיע לתוצאה אותנטית ומדויקת (עד כמה שניתן)כמו במקור אני צריך לדעת את מיקומם המדוייק על המכסה,אם תוכל לעזור לי בזה אני מאוד אודה לך.

1. מהקצה העליון (הקרוב לשימשה)של מכסה המנוע עד תחילת הכונס.

2. מהקצה התחתון(הקרוב לפגוש) של מכסה המנוע עד סוף הכונס.

3. המרווח בין שניי הכונסים.

אם תוכל בבקשה לשאול את חבר שלך לגביי זה אני מאוד אשמח.

תודה רבה מראש והמשך יום נעים.

jלצערי הוא החליף מכסה למיכסה פיבר ואת המקורי זרק לפח ..

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

עופר תודה רבה אך מאחר וראיתי את הודעתך רק עכשיו זה כבר לא רלוונטי, בכל מקרה הרכבת הכונסים עוד דיי רחוקה מאחר והם עדיין לא נמצאים אצלי וגם כפי שהבנת זקוקים לצבע(כרגע הם בצבע אפור) לפניי ההרכבה ,בכל מקרה אני יודע איך למצוא אותך במידה ואצטרך.

ושוב תודה רבה על הנכונות לסייע והמשך סופ"ש נעים.

אגב, הכונסים שלך והכונסים שלי לא מאותו הדגם.

עריכה אחרונה על ידי bosss
פורסם

דבר נוסף שקצת מטריד אותי כרגע וטרם בדקתי את העניין(כרגע מכוסה בבטנה המקורית ) הוא שייתכן מאוד והפח של המכסה מנוע בעל דופן כפולה והברגים של הכונסים לא יהיו מספיק ארוכים ע"מ לעבור את שתיי השכבות.

פורסם

קובי,בשיטוט שעשיתי ברשת נתקלתי לא מעט בסירטונים ותמונות של קמארו 1992 מדגם rs ׁ(כמו שלי בדיוק)שיש להם כונסים (סטייל IROC )על המכסה מנוע, האם זה אומר בוודאות שהמכסה שלהם אינו מקורי והוחלף כנראה לכזה של IROC או שהיו כמה בודדים (מהדורה מוגבלת)שכן יוצרו כך במקור באותם שנים? ׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁ

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אגב, יש ברשותי (אצל אחי בצפון)זוג כונסים כאלה מהדגם המדובר פה חדשים לחלוטין שמעולם לא הורכבו מקוריים בקופסאות של ג'נרל מוטורס שרכשתי בעבר מאיביי (היום מאוד קשה עד בלתי אפשרי להשגה אפילו באיביי) ,הם אכן נראים שנועדו ליופי בלבד,אם תרצה אני אבדוק לך אם אכן כדיי להרכיבם צריך מכסה מנוע עם שקעים(כפי שהיה בשנים מוקדמות יותר) או ניתן פשוט להרכיבם על מכסה מנוע "נקי" כפי שהגיע במקור בדגם הRS .

אגב,קדיחה (6 חורים בכל כונס)במכסה מנוע בטוח צריך לשם הרכבתם. דבק בלבד(חזק ככל שיהיה) אינו מומלץ וקרוב לוודאי שגם אינו יחזיק מעמד לאורך זמן ויימס מהר בעקבות החום הרב שפולט המנוע למכסה+השמש החמה שישנה ברוב יימות השנה.

גילוי נאות:בעקבות האשכול הזה קיבלתי חשק ואני אפילו שוקל ברצינות להרכיב את הכונסים הללו על הקמארו שלי.

טוב,ירדתי סופית מהעניין מאחר ובאמת (כפי שיוסי ציין)מתברר שלא ניתן להשיג את הכונסים הללו חדשים ובנוסף המחיר שלהם בשמיים.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
אגב, יש ברשותי (אצל אחי בצפון)זוג כונסים כאלה מהדגם המדובר פה חדשים לחלוטין שמעולם לא הורכבו מקוריים בקופסאות של ג'נרל מוטורס שרכשתי בעבר מאיביי (היום מאוד קשה עד בלתי אפשרי להשגה אפילו באיביי) ,הם אכן נראים שנועדו ליופי בלבד,אם תרצה אני אבדוק לך אם אכן כדיי להרכיבם צריך מכסה מנוע עם שקעים(כפי שהיה בשנים מוקדמות יותר) או ניתן פשוט להרכיבם על מכסה מנוע "נקי" כפי שהגיע במקור בדגם הRS .

אגב,קדיחה (6 חורים בכל כונס)במכסה מנוע בטוח צריך לשם הרכבתם. דבק בלבד(חזק ככל שיהיה) אינו מומלץ וקרוב לוודאי שגם אינו יחזיק מעמד לאורך זמן ויימס מהר בעקבות החום הרב שפולט המנוע למכסה+השמש החמה שישנה ברוב יימות השנה.

גילוי נאות:בעקבות האשכול הזה קיבלתי חשק ואני אפילו שוקל ברצינות להרכיב את הכונסים הללו על הקמארו שלי.

עדכון:כפי שהבטחתי בדקתי את העניין לעומק על הרכב שלי והגעתי למסקנה חד משמעית, אי אפשר לשים את הכונסים הללו על מכסה מנוע חלק (RS ), הכונסים הללו בנויים בצורה מדוייקת להרכבה רק על מכסה מנוע עם שקעים ייעודיים(Z28).

פורסם (נערך)
צבע הרכב בלבד אחרת זה מראה קזחסטני , חוץ מיזה זה טוב שהם יושבים טיפה גבוה , הם יסטו זבובים ונהגי מוניות (לפי מה שעופר אומר )

ואני בטוח שקצת מסאג׳ הכונסים האלה ישבו בלי בעיה .

קצת לגלח פה ושם .

סהכ זה מוסיף למראה הכללי

עדכון:ממש בימים אלה אני עובד על התאמת הכונסים למכסה המנוע שלי(RS ללא שקעים),אכן הכונסים הללו במקור יועדו למכסה עם שקעים אבל כפי שקובי ציין קצת גילוחים ושיופים פה ושם ניתן להגיע לתוצאה כמעט מושלמת.

כשהגעתי לשלב הגילוחים נוכחתי לגלות שהכונסים הללו עשויים מפייברגלאס(סיבים) ולא מסתם פלסטיק פשוט.

בשבוע הבא ככל הנראה אני אגיע לשלב הצביעה(לבן),האם צבע המיועד לצביעה ישירה על פלסטיק מתאים גם לצביעת פייברגלאס?

עריכה אחרונה על ידי bosss
פורסם

בשעה טובה סיימתי היום את שלב ההתאמות והגילוחים אך לצערי עדיין הכונסים לא יושבים באופן מדויק ומושלם ע"פ שטח המכסה מנוע אלא קצת בולטים כלפיי מעלה,יש למישהו רעיון כיצד להגיע למצב שהם כן יישבו יפה על המכסה?האם פחח טוב יכול לעשות קצת השלמות ושיופים בעזרת חומר פחחים וצביעה ולהגיע לתוצאה יפה?

• תוכן חדש...