Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות עם מצלמת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכל המומחים....

יש לי מצלמת רכב מהפשוטות (TEAC)

ביום שבת צילמתי בה כל היום,היום בבוקר רציתי לעשות סדר ולמחוק את כל מה שלא מעניין..

התחלתי, ראיתי ומחקתי 28 סרטונים ואז פתאום קיבלתי את ההודעה הבאה..

Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or might not support the codec that was used to compress the file.

ניסיתי להוריד קודאקים וכו' ושום הצלחה, חשבתי שכבר נדפקה המצלמה או משהו בסגנון אז החלטתי לצלם סתם משהו ולראות מה קורה, אז צילמתי ורואים מעולה...

מה לשם כל רוחות המצלמות קורה כאן??

עזרה בכייף תתקבל

תודה

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

אצלי הייתה בעיה זהה, המקור שלה במקרה שלי הוא כרטיס זכרון פח.

תנסה להחליף כרטיס זכרון, להקליט כמה דקות ולבדוק שזה עובד.

פורסם

יכול להיות שמדובר בכרטיס הזיכרון כמו שציינו מעלי.

אבל גם יתכן שהמצלמה פגמה קובץ שהקליטה באותו הרגע כאשר כובתה בהפתעה (נגמרה הסוללה), או בגלל באג תוכנתי כזה או אחר שקורה פעם ב...

פורסם

כמו שכתבתי צילמתי הבוקר על אותו כרטיס ורואים מעולה.....

אז לא נראה לי שזה כרטיס.

לגבי פגיעה בקובץ אז ככה

על הכרטיס יש 130 סרטונים 25 ראיתי ומחקתי את כל השאר אני לא מצליח לפתוח

ויש סרטון אחד מהבוקר ללא בעיות וזה מה שמוזר לי פה\

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• תוכן חדש...