Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לעשות את המושב האחורי פחות קלאוסטרופובי? (ספציפית קיה ריו 2012)

Yanlin
שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בזמן שהרכב שלי שהה במוסך עקב תקלה רצינית (אחריות) יצא לי לשהות במונית קיה ריו בדיוק כמו שלי... חוץ מהעובדה שיש לה מנוע דיזל הרבה יותר חזק, ומשענת יד מקורית. (גם תאורת מפה קדמית, ולא רק עליונה מעל הראש)

ישבתי מאחורה, וגיליתי משהו. בנסיעה, החלל האחורי הזה פשוט מרגיש מחניק וקלאוסטרופובי. החלונות ממש צרים, והחלק האחורי קצת נמוך מדיי בשביל מישהו גבוהה כמוני. כמובן שזה לא נורא בכלל, אבל זה קצת הציק לי.

אז מה ניתן לעשות בעניין? להחליף את האוטו לא בא בחשבון. :lol:

רק קצת שיפור מרחב מחייה, זה מה שאני רוצה. פרט חשוב: מקדימה אין שום בעייה כזאת. מרווח בטירוף. וזאת לא בעיית מקום רגליים, גם מזה יש המון. זה רק התחושה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ריפוד בהיר.

זה לא ישפר את החלל עצמו אלא רק יתן הרגשה של חלל גדול יותר.

כאשר הריפוד בהיר, יש ניגוד בין הרצפה למושבים וניתן לראות את גבולות החלל הפנימי של הרכב.

תקף גם לחדרים ועצמים שונים.

טיפ עיצובי :lol:

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוסף,

אפשר לחתוך מעט את הדלת ולהגדיל את החלון. זה יתן תחושת אווריריות. אפשר לשים חלון חדש עם פרופיל בלגי, ולשים תאורת מחוץ לחלון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוסף,

אפשר לחתוך מעט את הדלת ולהגדיל את החלון. זה יתן תחושת אווריריות. אפשר לשים חלון חדש עם פרופיל בלגי, ולשים תאורת מחוץ לחלון.

לא יותר פשוט לנסר את הגג? בונוס - הרכב יוכל לשמש כטנדר במקרה הצורך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי שביב של נחמה תוכל למצוא בכך שהאוטו הזה אינו ייחודי מבחינה זו, גם אם בו הענין באמת טיפונת מוגזם. מקור התופעה מגיע מהקרבת נוחיותם ורווחתם הפסיכולוגית והפיזית של היושבים מאחור לטובת טרנד עיצובי. היצרנים סבורים שזוויות מאוד משופעות וקווי חלונות גבוהים עוזרים למכור מכוניות ואם תשים לב האוטו שלך אינו בן חורג למשפחה, כמעט כל הקוראניות "סובלות" מהענין הזה שאגב הופך גם את החלון האחורי למשהו סמלי מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי בטוח שזה שלרכבים המודרניים יש חרכי ירי במקום חלונות קשור לבטיחות בתאונה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ועד שתקבלי כאן עצות נוספות ,ספרי באיזו תקלה מדובר (סקרנות).

בברכה

מוטי

התקלה היא שאתה חושב שאני אישה. :lol:

כן אני יודע שלהתלונן על מרחב מחייה זה משהו של בחורות. :lol:

התקלה שבעקבותה הוא שהה במוסך הייתה שהוא לא התניע ביום שבת בבוקר. (שבת שעבר!) במוסך החליפו את כל מרימי השסתומים, והריצו עוד בדיקות על הדרך. יצא שקיבלתי טיפול ונוזל קירור חינם, אבל אני עדיין אעשה טיפולים כאילו לא קרה כלום. (הם פירקו מלא דברים, והיו חייבים להחליף את השמן והפילטר בגלל שפירקו אותם. כנ"ל נוזל קירור)

קטע מבאס מאוד. יום חמישי אני חוזר לשם לבדיקה נוספת לראות שהתקלה לא מתחילה שוב. המוסך אמר שמה שקרה, זה שהשסתומים המושפעים היו לא נסגרים עד הסוף לגמרי. ממש טיפ טיפה.

פתחתי שרשור בנושא, אבל הדיאגנוזה שלי הייתה שגוייה לגמרי. בכל מקרה אין מה לדבר, מקרה אחריות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתבת "בשביל מישהו גבוהה כמוני" במקום גבוה כמוני ולכן פנו אליך בלשון נקבה.

אי אפשר לשנות את המרחב הפיזי ברכב , לא כל רכב מתאים לאנשים גבוהים ומרווח הראש במושב האחורי הוא גבולי גם ברכבים גדולים מן הקיה ריו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתבת "בשביל מישהו גבוהה כמוני" במקום גבוה כמוני ולכן פנו אליך בלשון נקבה.

אי אפשר לשנות את המרחב הפיזי ברכב , לא כל רכב מתאים לאנשים גבוהים ומרווח הראש במושב האחורי הוא גבולי גם ברכבים גדולים מן הקיה ריו.

שגיאת כתיב. :x

מה לגבי המישהו? לא מספיק טוב? :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איני מבין מדוע אתה כ"כ נסער.

בדר"כ אתה יושב מקדימה / נוהג.

בתור תרפיה - רצוי לסוע ברכב מסיגמנט סופר-מיני. אני בטוח שהתחושה תעבור / תתנחם שיש חללים אחוריים קטנים יותר :lol:

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שגיאת כתיב. :x

מה לגבי המישהו? לא מספיק טוב? :lol:

2 עוגנים מול סמובר אחד : לא ,לא מספיק טוב :lol:

ומרחב מחייה זה לא קטע רק של בחורות ,אלא גם של ...של....נהגי מוניות :shock:

נשבע לך שבדקתי את הקטע הזה (מרחב אחורי) לפני הרכישה .

והאמת : הקטע עם החלונות הצרים מתחיל להיות מוגזם ,במיוחד בחלון האחורי ברכב הזה בתוספת המשקופים הצדדים מקדימה שחוסמים שדה ראייה.

בברכה

מוטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור תרפיה - רצוי לסוע ברכב מסיגמנט סופר-מיני. אני בטוח שהתחושה תעבור / תתנחם שיש חללים אחוריים קטנים יותר :lol:

בלי הכנה מתאימה זה עלול להחמיר את התחושה של קלאוסטרופוביה. לכן כדאי להתכונן לזה מראש בתרגילי מנטרה מיוחדים ויוגה שמשפרת גמישות הגוף על מנת שיהיה אפשר להכנס לחללים קטנים שכאלה. :lol:

למשל בהודו רכבים בסדרי גודל כאלה נחשבים סולידיים, אבל זה רק בגלל שהם המציאו את היוגה ומתורגלים לזה. :p

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איני מבין מדוע אתה כ"כ נסער.

בדר"כ אתה יושב מקדימה / נוהג.

קיה ריו. סופר מיני. אני חושב שפספסת משהו. :lol:

אני נסער כי זה הרגיש מעצבן. זה בטח מעצבן את הנוסעים שלי מאחורה גם כן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא עיצבן אותך יותר שלא בדקת את המושב האחורי לפני שקנית את הרכב?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...